DenieD 17.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam serdecznie. Jakis czas temu zabralem sie samodzielnie za remont swojego mieszkania;) wyszedlem z zalozenia ze lepiej mniej PRO ale wiecej satysfakcji;) Wybaczcie troche laikowate pytanie ale poprostu taki mam dylemat i prosze o pomoc;) Pare dni temu wyburzylem sciany w przedpokoju laczac go z salonem i zostawilem duzy ala gzyms na gorze oraz na dole po srodku robie dwie polki ala okienka i oczywiscie wszystko z karton gipsu na profilach. Moje pytanie jest nastepujace;) Chce to wszystko pokryc "na gladko" i mam pytanie czym najlepiej w miare niedrogo i zeby sie trzymalo;) Z gory dziekuje za podpowiedzi:) PozdrawiamWojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 17.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Na laczeniach poloz tasme papierowa na kleju do polaczen plyt k.g nastepinie calosc wyszpachluj gladziaj na która cie stać bo sa tansze i droższe,potem pomaluj i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts