Lopesjus 27.11.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nikt nią przecież nie jeździł. Mam takiego Whirlpoola. Działa od 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 29.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Używane nie są, ale często oglądane i może się zdarzyć że są podrapane, poniszczone albo gdzieś uszkodzone. Ja raczej wybieram z magazynu, ale z wystawy też można trafić na coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korek55 08.05.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 nie miałoby to sensu aby na ekspozycji była włączona no chyba że pracownicy sklepu mieli by tam trzymać drugie śniadanie moim zdaniem taki produkt jest bezpieczny zresztą można sprawdzić z którego roku jest produkt i domyślić się ile stoi czasem to są tylko 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 28.05.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Bałabym się raczej przy małych sprzętach, typu laptop, czy blender, bo to zawsze często oglądane i łatwiej uszkodzić. Pralki czy lodówki raczej nikt nie sprawdza tak dokładnie, tylko na drzwiczki trzeba bardziej uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astw 28.05.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Bałabym się raczej przy małych sprzętach, typu laptop, czy blender, bo to zawsze często oglądane i łatwiej uszkodzić. Pralki czy lodówki raczej nikt nie sprawdza tak dokładnie, tylko na drzwiczki trzeba bardziej uważać. Bywają stoiska prezentacyjne na których pralka/chłodziarka pracuje(ą) 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 30.05.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Witam, Co sądzicie o kupowaniu lodówki z ekspozycji ? Oczywiście zakładam, że stan wizualny jest "jak nowa", nieuszkodzona.. Czy stoją tam felerne modele? Jakieś ukryte wady? Sam nie wiem... Pozdrawiam, A co jak Ci ktoś tam swoją teściową schowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 15.06.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nigdy nie kupuję z ekspozycji. Tyle łap maca sprzęt, obchodzi się z nim byle jak - nie, dziękuję. Raz jeden zrobiłem wyjątek właśnie dla lodówki, ale to dlatego, że padła mi moja wysłużona, do remontu kuchni miałem rok czasu, więc szukałem niedrogiego zastępstwa na już i znalazłem w pobliskim euro. W przeciwnym razie na pewno bym nie wziął sprzętu z ekspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 23.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 otwierasz lodówke a tam krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark.way27 23.06.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ja raz uparłam się na jedną lodówkę, ale była tylko na ekspozycji. W sumie to nie było widać za bardzo uszkodzeń, ale nie zdecydowałam się. Pewnie to głupie z mojej strony, ale wolałam lodówkę z magazynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 23.06.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 To wcale nie jest głupie. No chyba że dawali Ci spory upust, a mimo to nie zdecydowałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no w sumie tak, rzeczy z ekspozycji cechują się sporym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 i teściową gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 27.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 dla wypróbowania tego pomysłu zakupiłem klawiature z ekspozycji i właśnie teraz mi sie psuje, nie wiem czy oddać mogę, nie działa mi klawisz nr 9 ale po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 27.06.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No widzisz, gdybyś miał dwie lewe ręce jak ja, to byś nie musial używać klawiatury numerycznej A co do sprzętu, idziesz i oddajesz, przecież jakaś gwarancja powinna obowiązywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark.way27 27.06.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 To wcale nie jest głupie. No chyba że dawali Ci spory upust, a mimo to nie zdecydowałaś się Nie pamiętam, ale chyba aż takiego upustu nie dawali skoro nie wzięłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojbol 27.06.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Generalnie nie kupuję nic z ekspozycji. Taką mam zasadę, jakoś nie ufam temu, co się działo z danym sprzętem, kiedy tak stał na wystawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melaga 30.06.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A ja uważam , że nie warto- ale to wszystko przez moje nie miłe doświadczenia z urządzeniami z ekspozycji, nagle wszystkie szybko sie psuły ;( od tamtej pory nic z ekspozycji pod zadnym pozorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertarkaudarowa 30.06.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 jak robiłem duze zakupy RTV i AGD to pytałem kuzyna co pracuje w media. Powiedział nie bierz z ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ralfii_VR 13.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zawsze są plusy i minusy, ale moim zdaniem więcej plusów. Znajomy na sprzęcie AGD do kuchni (płyta, piekarnik, zmywarka, mikro, okap i robot wielofunkcyjny) , Electrolux z górnej polki zaoszczędził bardzo dużo, mówił że wyszło go to w cenie sprzętu Amica, wiec ....każdy zainteresowany musi zrobić sobie rachunek zysków i strat i jak ma dostęp do towaru z ekspozycji z dobrego źródła to temat poważnego zastanowienia się, ja jak dojdę ze swoją budową do tego etapu, bardzo mocno będę taką opcję rozważał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka__ 15.07.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Podobno teraz wielu ludzi kupuje takie właśnie towary, ale ja bym się chyba bała, ale wydam w sumie nie mala kwote pieniedzy, a w zmian dostane coś co się zaraz popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts