Bayzone_pl 21.07.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Swoją drogą - ekspozycja ekspozycji nie równa. Ja u siebie w biurze też mam "ekspozycję" czyli np. 3 płyty i 4 piekarniki które okresowo wymieniam - ale przez cały czas będąc na ekspozycji praktycznie nikt ich nie dotyka i służą głównie do pokazania linii stylistycznych, różnic w markach czy różnych rozwiązań (otwieranie mikrofali w bok lub w dół)I nijak się to ma do ekspozycji w dużych sklepach wielkopowierzchniowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topa 24.07.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ja bym się chyba obawiał... niby oszczędność ale w sumie to taka trochę niby używana... no nie wiem chyba ja bym brał nową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertico 25.07.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Nie wiem co to za bajki o włączonej lodówce na ekspozycji ale spoko. Również podpisze się pod większością, nie ma zarysowań drzwiczki nei urwane to czemu nie, można brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 26.07.2014 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 lodowka to nie LCD, brac nie przebierac, warto zaoszczedzic troche grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.07.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 no różnie może być z taką lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franciszko 04.08.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Lodówki stoją wyłączone na ekspozycji więc z mechanizmem raczej wszystko będzie ok. Nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 06.08.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ekspozycja sprzętu AGD polega głównie na tym, aby pokazać jak wygląda, z czego jest wykonany etc. Wiadomo że nikt na ekspozycji nie podłącza lodówki, pralki czy piekarnika do prądu. Według mnie jak ma się możliwość zaoszczędzić kilkaset złotych to warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerg 21.08.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Sam kupowałem sprzęt z wystawy do kuchni (mikrofalówka, kuchenka gazowa) i uważam że warto, ale musi byc upust przynajmniej z 20%. Co ważne taki sprzęt nie jest włączany więc trzeba sprawdzić głównie uszkodzenia mechaniczne i kompletność. Jak jest wszystko ok to warto kupić taki sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 01.09.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Polecam darmowe lodówki z wystawki inaczej ryzykujesz więcej niż możesz zyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.09.2014 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No to po roku istnienia wątku mamy niespodziewany zwrot akcji! Czy będzie kolejnych pięćdziesiąt postów? Czy wątek utrzyma się kolejny rok? Szalone emocje tylko u nas, tylko na Muratorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 02.09.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No to po roku istnienia wątku mamy niespodziewany zwrot akcji! Czy będzie kolejnych pięćdziesiąt postów? Czy wątek utrzyma się kolejny rok? Szalone emocje tylko u nas, tylko na Muratorze! Ja już mam piwko i chipsy - czekam na akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts