halek 18.07.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 W kuchni połączonej z pokojem dziennym lepiej na podłogę położyć jednakowe płytki gresowe (gładkie) czy zrobić delikatne przejście i w pokoju użyć wzorzystych? Proszę o wasze opinie;).Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Duże masz te pomieszczenia ?Jeśli masz oddzielone te pomieszczenia jakimś np. barkiem to możesz sobie dać różne. Ja mam małą kuchnię połączoną z salonem i częściowo z hallem , żeby optycznie zwiększyć te powierzchnie będziemy raczej dawać takie same kafelki na podłodze w kuchni , salonie oraz hallu. Jak masz duże to można dawać różne. Jaki masz projekt domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 19.07.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam Cię aniqa1982, łączna powierzchnia kuchni i pokoju dziennego to ok 38 m2. Elementem oddzielającym kuchnię od salonu jest sporawy stół z krzesłami. Przed chwilą pojawił się pomysł położenia podobnych kafelków w dwóch pomieszczeniach, ale różniących się odcieniem (w jadalni żona uparła się na ciemny odcień podłogi). Chociaż osobiście uważam, że jednolita podłoga wygląda dużo lepiej Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.08.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Halek, jak twoje płytki? Ja też wolałabym w jednym kolorze płytki. Dodaje to przestrzeni .Co ostatecznie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 08.09.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Cześć! Temat płytek mamy już za sobą. Żona postawiła na swoim. Zrobiliśmy coś w rodzaju gradientu, czyli wybraliśmy dwa rodzaje kafelków w dwóch odcieniach. Muszę przyznać małżonce racje, bo wygląda to na prawdę ciekawie. Użyliśmy dwóch odcieni ciemny brąz i jasny, natomiast żeby to wszystko współgrało razem, w kuchni na środku widnieje romb z ozdobnych kafelków z elementami ciemnego brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No proszę !Wrzuć zdjęcie jak możesz , jestem ciekawa efektu końcowego pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts