włodeczek 18.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czy opłaca się zabudować balkon? A jeśli już, to warto zabudować szkłem czy może czymś innym? http://www.dom-plex.pl/images/stories/domplex/zabudowa_balkonow/zabudowa_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 18.07.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) mnie już tu nie ma.. Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 14.12.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 To zależy co masz za balkonem. Zabudowany balkon chroni przed hałasem, ptaki też nie siadają na poręczy balkonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matejko 21.01.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Początkowo chcieliśmy zabudowywać u nas żeby zrobić taką 'niby oranżerię' ale jednak ostatecznie stwierdziliśmy że jednak poranne sniadanie zza szyb to nie to samo;) wymieniłem także u nas stanęło na tym że zamówiłem systemową balustradę z mgstali i zamontowałem tak żeby miało to ręce i nogi...bo ta którą mieliśmy to już straszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tarasowiec 26.03.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 A jak chronisz się przed nadmiernym słońcem na balkonie? Masz jakieś zadaszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts