lukashekluk 18.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam was. Mam pytanie do fachowców. 1 raz zabrałem się za remont kuchni, która była, jest w opłakanym stanie. Zacząłem skrobać farbe aż do tynku "taka powieszchnia krusząca się" dajmy na to że skoncze i wywale całą starą farbe ze ściany. Wyszlifuje papierem ściernym scianie ale co w tym momencie? - po odpyleniu ścian mam gruntować czy odrazu kłaść gładz? - gruntować, odczekać 2h, gruntować - kłaść gładz? A gładz to akryl putz czy jak to się tam pisze Napiszcie mi w jakiej kolejności to zrobić nie chciałbym czegoś popsuć. Tak na marginesie, a co myslicie o uni dragon ? kupiłem koncentrat 1:5 w cenie 14zł w mrówce. Polecali do farby senseo lateksowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 21.07.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Najpierw zagruntuj, odczekaj 24h i potem gładź. Co do gruntu to nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts