gaarfield 18.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam.Jak w tytule - oba te wkłady bywają w marketach, dość przystępne, ale pytanie o jakość... Czy ktoś z Szanownych Państwa ma taki albo coś o nich wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 22.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Kornak, to powiedzmy mój sąsiad, do jego produktów zawsze podchodziłem sceptycznie, ale od jakiegoś czasu spotkałem się już z przynajmniej kilkoma opiniami w branży, że jakość w tej firmie wzrasta, muszę się tam kiedyś wybrać osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaarfield 22.07.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 dzięki, odświeżam jeszcze, bo lada dzień muszę kupić i nadal nie wiem co warto a co nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Kornak z marketu to nie ten z "wzrostem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaarfield 24.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 a Ackerman? nazwa sugeruje obce pochodzenie ale to nasz krajowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts