judyta87 19.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Cześć! Doradźcie mi czy starą dwuskrzydłową bramę, zamocowaną na stalowych słupkach mogę wyposażyć w napęd automatyczny? Kto tanio zajmuje się podłączeniem energii elektrycznej do zasilenia tego napędu w bramie? Ciekawa jestem waszej opinii. Judyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 19.07.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Podjedz do pierwszego lepszego zakladu,który zajmuje się montażem bram i oni na pewno zamontują Ci automat wraz z potrzebną instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.zielas 27.07.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jeżeli masz bramę w dobrym stanie technicznym to bez problemu możesz zamontować w niej siłowniki (w zależności od rozmiaru i ciężaru skrzydeł bramy). Tak jak powyżej zgłoś się do firmy, która montuje bramy. Na pewno będzie to mniejszy koszt, niż wymiana całościowa bramy.Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 27.07.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dzięki Panowie, właśnie wczoraj był fachowiec na pomiarach. Na moją bramę spokojnie można założyć siłownik elektryczny i ma to (niby) ładnie funkcjonować. Zobaczymy jak będzie w rzeczywistości. Oczywiście, ta firma zajmie sie także podłączeniem zasilania do bramy No to teraz czekam na wykonanie i na pewno zdam Wam relację Judyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts