_ZBYCH_ 22.05.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 A ja chcialem zapytac Was o opinie nt kabla sterującego do bramy wjazdowej na posesje (brama przesuwna). Wiem, ze mozna ja otwierac zalaczonymi do kompletu pilotami, ale moze na wszelki wypadek dać guizik w garażu? Pewnie, że dać. W garażu, przy wejściu do domu i przy (w) domofonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 22.05.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Dzieki _Zbych, a moze wiesz, czy sa domofony lub videodomofony z oddzielnymi przyciskami do furtki i bramy? Wiem, ze przycisk do furtki maja, ale mowiono mi, ze do bramy nie i w wideodomofonach przerabiają przycisk do podgladu na otwieranie bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 22.05.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Dzieki _Zbych, a moze wiesz, czy sa domofony lub videodomofony z oddzielnymi przyciskami do furtki i bramy? Wiem, ze przycisk do furtki maja, ale mowiono mi, ze do bramy nie i w wideodomofonach przerabiają przycisk do podgladu na otwieranie bramy. To się niestety zgadza. W video domofonach nie przewidują dodatkowego przycisku, np. do otwierania bramy . Można sobie radzić tak, jak piszesz, ale to się wiąże z utratą gwarancji . Najlepiej dać osobny przycisk (nawet taki do puszkowy, dzwonkowy, albo są takie miniaturowe, podłużne przyciski napadowe do alarmów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 23.05.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 I tak trzeba bedzie zrobicWielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 24.05.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 kabel do domofonu to skretka telefoniczna, kabel do elektryki to 3 zylowy kabel o przekroju zyl 1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 24.05.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 3x1.5 jest do oswietlenia (lub 4x1.5 jezeli zarowki w zyrandolu maja byc podzielone na 2 klawisze), a do gniazdek stosuje sie 3x2.5 Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts