Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ludzie POMOCY!!!!!

Recommended Posts

Mam problem

Żona moja wyjechała zostawiła mnie ze wszystkim na głowie a ja........

......niepamiętam jaki jest PIN-kod do mojej karty bankomatowej!!!!!!

Może ktoś mi coś doradzi

UWAGA sprawa BARDZO pilna.........bo jeść się chce

PIN - a Ci nie pomoge ... :lol:, ale może na diete płynną... przejdź ... :wink:

pozdro :D:D:D

Gość Janusssz
Jeszcze z głodu nikt nie pękł.Są nawet kuracje głodowe. A tak na marginesie.Mozna rzucic palenie,to i chyba jedzenie też,nieprawdaż ? U mnie nie znajdziesz pocieszenia :) Idę zjeść kanapkę ze świntucha (szyneczka palce lizać). Jak chcesz to bedę Ci meldował co właśnie zjadłem :))) Nie ma to jak z pełnym brzuchem ogladać telewizję z piwenkiem w ręku :))))

Po przeczytaniu Twojego postu wzruszyłam się, zapłakałam gorzko z żalu i współczucia. Postanowiłam nie pozostawić Cię bez pomocy i wsparcia. Weynrob, będę Cię dokarmiała.....

Dziś dostarczę Ci pożywny, wysokokaloryczny serek. wysyłam Ci pierwszą porcję do spróbowania. Zakupiłam tego dużo, bo do każdych 35 kg, dawali jeszcze ciepłego kota, całkowicie gratis.. więc nie oszczedzaj się. Dodam jeszcze, że przyozdobiłam Ci go osobiście, SMACZNEGO!!!

http://kurde.pl/gfx/serek_z_kropowek.jpg

Rady lepsze i gorsze tu widzę :lol: za ostatnią dziękuję serdecznie-przedstaw się wybawicielko moja bo nie wiem komu postawić pomnik z....

Dobry choć jest ten serek bo jestem wybredny co do jedzenia :lol:

A z PIN-em się właśnie uporałem-znalazłem go wreszcie

Pozdrawiam wszystkich zalogowanych---gościom mówię F.U. :lol: