obpi 19.07.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na etapie ocieplania poddasza i dopiero teraz zorientowalem sie, ze sufit na poddaszu wyjdzie mi zbyt wysoko (ok. 2,85m.) jesli zamocuje stelaz tak jak planowalem (10cm. ponizej jetek). Jak w takim przypadku mozna obnizyc sufit? Chcialbym zejsc do wysokosci 2,7m., ale nie wiem czy powinienem tez opuscic nizej ocieplenie (welna 18cm. + 10cm.) czy moze motowac dodatkowy stelaz na tym, pod ktorym bedzie ocieplenie. Bede wdzieczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obpi 20.07.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dzieki FlashBack. Czy w takiej sytuacji pierwsza warstwe welny wkladam miedzy jetki, a druga pod ruszt? Powstanie wtedy przerwa miedzy warstwami welny. A moze calosc powinna lezec na stelazu czyli ponizej jetek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obpi 21.07.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Dzieki za informacje. A co jesli chcialbym zrobic wlasnie oswietlenie wpuszczane w sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts