zuzka 20.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 będę w Warszawie w niedzielę i ponieważ mam kilka wolnych godzin, chciałabym wykorzystać je oglądając płytki (głównie łazienka, ale kuchnie też), albo jeszcze lepiej całe łazienki. Głównie zależy mi, żeby obejrzeć ciekawe ekspozycje w poszukiwaniu natchnienia, ale biorę też pod uwagę ewentualne zamówienie. Nie interesują mnie markety, które mam u siebie Bardzo proszę o Wasze rady, gdzie się warto udać. Sprawdziłam Bartycką, ale niestety w niedzielę jest nieczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfafara 20.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 będę w Warszawie w niedzielę i ponieważ mam kilka wolnych godzin, chciałabym wykorzystać je oglądając płytki (głównie łazienka, ale kuchnie też), albo jeszcze lepiej całe łazienki. Głównie zależy mi, żeby obejrzeć ciekawe ekspozycje w poszukiwaniu natchnienia, ale biorę też pod uwagę ewentualne zamówienie. Nie interesują mnie markety, które mam u siebie Bardzo proszę o Wasze rady, gdzie się warto udać. Sprawdziłam Bartycką, ale niestety w niedzielę jest nieczynna TTW Home na al. jerozolimskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts