una 20.07.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 proszę pomóżcie, bo mam już męlik w głowie, przekopałam się przez niezliczoną ilość stron internetowych, ale wciaż bez efektu - bo albo za drogo albo nie ma koloru (grafit) , albo firma na drugim końcu Polski. Potrzebuję namiary na producenta lub handlowca tanim ogrodzeniem panelowym (okolice Krakowa, lub dystrybucja na kraj), ewentualnie siatki ogrodzeniowej. Szukam też niedrogiego wykonawcy bramy i furtki w Krakowie lub okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XCEL 27.07.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ogrodzenie EuroFence w standardzie występuje w kolorze Zielonym/Czarnym/Grafitowym więc nie ma dopłaty do koloru co do cen to najlepiej skontaktować się z działem handlowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts