bartek24m 21.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) Problemem jest gumowy basen INTEX na stelażu który przecieka na łączeniach bocznej ściany z podłogą (w kilku miejscach).Odrazu mówię iż próbowałem uszczelnić to dostępnymi w marketach łatkami do basenów ale przyklejenie łatki samoprzylepnej nie zdaje egzaminu.Ponieważ łatka nie chce przylegać dokładnie na łączeniu i woda zawsze znajdzie sobie ujście, tym bardziej gdy po nalaniu wody basen się napręży. Chciałbym posmarować pędzlem do okoła podlogę basenu przy ściance (przy łączeniu) jakimś preparatem (np. folią w płynie) aby uszczelnić cały basen do okoła. Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś produkt który będzie zarówno dobrze przyczepny do gumy jak i elastyczny ? Silikony i kleje kauczukowe odpadają ponieważ po nalaniu wody i naprężeniu się basenu zawsze się odlejają i jakimiś szparami woda uchodzi. Basen mieści 14 m3 litrów dlatego potrzeba czegoś naprawdę dobrze przylegającego do gumy. Pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2013 przez bartek24m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleg.Garbaniuk 14.03.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 polecm zanieść basen do firmy, ktora robi rolety na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feherypetahy 08.07.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 witamodświeżam temat, bartek24m znalazłeś rozwiązanie problemu? mam to samopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts