buduje_remebertów 21.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Czy jak mam drogę gruntową ubitą (jeździ tam kilka samochodów i wygląda na dobrze ubitą) to trzeba ja utwardzać dla przejazdu gruszki ? Generalnie wszędzie jest piasek i praktycznie jak popada nie ma błota, koleiny po ciężarówkach się też nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 22.07.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja miałem drogę piaszczystą, raczej mało ubitą, kilka ciężarówek przyjeżdżało, to piasek, to materiały to beton, trochę zryli drogę trochę kolein się porobiło ale ogólnie nikt nie miał kłopotów z wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreatorka85 22.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Sam znasz sytuację najlepiej z doświadczenia:cool: Jeśli ciężarówki nie miały problemów z przejazdem to również gruszka nie powinna mieć problemów z dojazdem. Edytowane 23 Lipca 2013 przez kreatorka85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts