esqueleto 22.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam. Jesteśmy z żoną w trakcie kupowania niedużej kawalerki (27m2). Proszę o pomoc w zaprojektowaniu czegoś sensownego. W mieszkaniu potrzebne jest mi jeszcze miejsce do pracy . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Może tak:http://img6.imageshack.us/img6/3412/4zyl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esqueleto 22.07.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Bardzo nam ta propozycja odpowiada, dziękujemy pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A gdzie miejsce na ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esqueleto 22.07.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Na ubrania znajdzie sie miejsce: Wskazałem meble RTV, ponieważ mamy taką meblościankę, która ma dwa słupki, a przy biurku komputerowym może stać komoda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.07.2013 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Będę adwokatem diabła - to nie są miejsca na ubrania... W przedpokoju trochę miejsca na okrycia wierzchnie, owszem... Ale: gdzie dacie buty, odkurzacz, deskę do prasowania, suszarkę, mopa, pościel, ręczniki itd.? Książki? Szkło? Komoda jest ok - na bieliznę osobistą lub pościelową i ręczniki... Czy Twoja żona też uważa, że się pomieścicie w tych szafeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 23.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Można jeszcze tak:http://img801.imageshack.us/img801/871/eskv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esqueleto 23.07.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Będę adwokatem diabła - to nie są miejsca na ubrania... W przedpokoju trochę miejsca na okrycia wierzchnie, owszem... Ale: gdzie dacie buty, odkurzacz, deskę do prasowania, suszarkę, mopa, pościel, ręczniki itd.? Książki? Szkło? Komoda jest ok - na bieliznę osobistą lub pościelową i ręczniki... Czy Twoja żona też uważa, że się pomieścicie w tych szafeczkach? Meble kupiliśmy jeszcze mieszkając w wynajmowanym mieszkaniu i wszystko się w nich mieści. Chociaż faktycznie łatwo nie jest, to nie chcemy żeby było za dużo mebli, bo zrobi sie graciarnia . Można jeszcze tak: http://img801.imageshack.us/img801/871/eskv.jpg Też fajnie, ale tam gdzie jest ustawiona komoda planowałem dać lustro, no i jak dam narożnik w ten sposób to zostanie mi niecały metr na biurko, a potrzebuję więcej ze względu na dwa monitory. Teraz mam 110 cm i trochę mało jest. Docelowo chciałbym we wnęce zrobic coś takiego i wtedy problem miejsca na ubrania powinien się skończyć, ale póki co to tylko plan . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts