Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kawalerka - 27 m2

esqueleto

Recommended Posts

Będę adwokatem diabła - to nie są miejsca na ubrania... W przedpokoju trochę miejsca na okrycia wierzchnie, owszem... Ale: gdzie dacie buty, odkurzacz, deskę do prasowania, suszarkę, mopa, pościel, ręczniki itd.? Książki? Szkło? Komoda jest ok - na bieliznę osobistą lub pościelową i ręczniki... Czy Twoja żona też uważa, że się pomieścicie w tych szafeczkach? :D

Będę adwokatem diabła - to nie są miejsca na ubrania... W przedpokoju trochę miejsca na okrycia wierzchnie, owszem... Ale: gdzie dacie buty, odkurzacz, deskę do prasowania, suszarkę, mopa, pościel, ręczniki itd.? Książki? Szkło? Komoda jest ok - na bieliznę osobistą lub pościelową i ręczniki... Czy Twoja żona też uważa, że się pomieścicie w tych szafeczkach? :D

Meble kupiliśmy jeszcze mieszkając w wynajmowanym mieszkaniu i wszystko się w nich mieści. Chociaż faktycznie łatwo nie jest, to nie chcemy żeby było za dużo mebli, bo zrobi sie graciarnia :(.

Można jeszcze tak:

http://img801.imageshack.us/img801/871/eskv.jpg

Też fajnie, ale tam gdzie jest ustawiona komoda planowałem dać lustro, no i jak dam narożnik w ten sposób to zostanie mi niecały metr na biurko, a potrzebuję więcej ze względu na dwa monitory. Teraz mam 110 cm i trochę mało jest.

Docelowo chciałbym we wnęce zrobic coś takiego i wtedy problem miejsca na ubrania powinien się skończyć, ale póki co to tylko plan :(.

scianka.jpg

Dziękuję i pozdrawiam.