Apofish 22.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam, chcialem zapytac o podlaczenie oswietlenia podszafkowego, jak to wyglada ? Czy osoba, ktora ma nie wiele wspolnego z elektryka sobie z tym poradzi ? Chcialem podlaczyc 2 lampki podszafkowe w kuchni, zastanawiam sie gdzie sie podlacza te lampki, jak poprowadzic kabel ? Moze kots ma jakis filmik obrazujacy >??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 zastanawiam sie gdzie sie podlacza te lampki, jak poprowadzic kabel ? To zależy jaką masz instalację (puszkową, bezpuszkową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apofish 22.07.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Instalacja puszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.07.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 To w takim razie należy wyprowadzić przewód od puszki do lampki.Pytanie jeszcze gdzie ta lampka/lampki będą wł./wył.? czy włącznik będzie przy lampce/lampkach czy może w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apofish 22.07.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 http://allegro.pl/oprawa-podszafkowa-trojkat-z-wlacznikiem-do-led-i3415476462.htmlChodzi o takie lampki, wlacznik jest przy lampce. A mam pytanie czy mozna podlaczyc takie lampki np gdzies do kontaktu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.07.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A mam pytanie czy mozna podlaczyc takie lampki np gdzies do kontaktu ?? Takie podłączenie nie jest poprawne, ale możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiek1986 15.08.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Montaż takiego zestawu jest bardzo prosty:) od góry lampki wchodzi przewód podłączasz go i działa... tylko podejżewam że to jest na 12v więc jeszcze potrzeba zasilacza. Ja u siebie wmontowałem w taki zestaw żaróweczki led oraz zasilacz led. [] Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts