Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

Witam serdecznie w mojej galerii...dzienniku....tygodniku....miesięczniku - zobaczymy na co czas pozwoli :rolleyes:

Każdy kto ma chwilkę na doradzenie, pochwalenie lub sprowadzenie na ziemię przy moich dziwnych decyzjach mile widziany...

Nasz domek to połóweczka bliźniaka w okolicach miasta, w tej chwili będzie zamieszkała przez naszą dwojke, potem zobaczymy ;)

Nie będzie osobnego watku do komentowania...kiedys kiedys jak juz bedę miała co,to na pierwszej stronie pojawią się zdjęcia ;)

Domeczek CV

połówka bliżniaka

działeczka 750 m - idealna przy mojej ogrodowej wiedzy

powierzchnia całkowita 184 m

garaż w bryle budynku

domek w stanie surowym zamkniętym...ale szybko się to zmieni :-)

Jako, że kupiliśmy budynek gotowy do pewne rozwiązania musimy zaakceptować, pewne troche zmodyfikować i będzie ok.

Nie jest to wypasiona rezydencja, ale na pierwszy domek i nasze mozliwości wystarczający.

Może kiedyś zgodnie z panującą na forum modą pomyślimy o czymś kolejnym....

Edytowane przez ivy17

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilona, classic dziękuje i zapraszam:D

załozyłam na szybko z pracy,żeby się nie rozmyślić :cool: sama nie wiem co pisać, teraz na głowie mam maraton mniej fajnych rzeczy czyli fachowcy :mad:

Własnie dumam nad oświetleniem nad stołem...bedzie inne niż w wizualce ..chciała bym coś średnicy jakieś ok +/-50 cm dwie sztuki. Zastanawiam sie jak je powiesić ..stół bedzie 220 -240 x 100 plus dostawki 2 x 50 na wielkie imprezy ( wiem że bedzie wtedy nie tak idealnie z miejscem ale to max 2 razy w roku) i zastanawiam sie jak powiesić lampy nad stołem żeby też podczas gdy stół będzie rozłożony było też ok....

komputer odmawia współpracy :mad::mad:

Coś o tym wiem, mojemu znowu za gorąco :sick:

Ivy smakowita wizualka, ciekawie się zapowiada :rolleyes:. Macie całkiem sporą przestrzeń :wiggle:

Ja bym dopasowywała rozstaw lamp do złożonego stołu, bo taki będzie zazwyczaj. Lepiej będą wyglądały lampy umieszczone ciut za bardzo na środku gdy raz na jakiś czas rozłożysz stół, niż ciut za bardzo na boki przy złożonym na codzień.

Ivy smakowita wizualka, ciekawie się zapowiada :rolleyes:. Macie całkiem sporą przestrzeń :wiggle:

Ja bym dopasowywała rozstaw lamp do złożonego stołu, bo taki będzie zazwyczaj. Lepiej będą wyglądały lampy umieszczone ciut za bardzo na środku gdy raz na jakiś czas rozłożysz stół, niż ciut za bardzo na boki przy złożonym na codzień.

Zgadzam się z Twoisiem :rolleyes: