pestka56 31.10.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ivy, pisz jak potrzebujesz jakies inspiracyjki. wiesz, że mam w czym szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 cześć K|rolewno śniezko.............. bardzo profesjionalny wątek cieszę się ,że dotarlam i do w dodatku na moj ulubiony etap - wykonczeniowka i od razu inspiracja na twoją cudną lazienkę z mozaiką koniecznie dla mnie biala szafka pod umywalkę Lazieneczka z ceglą będzie boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 02.11.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Cześć Iwonko! Dawno temu, bardzo dawno zaglądałaś na mój wąteczek, który całkiem niedawno oczyściłam z pajęczyn i wyciągnęłam z czeluści fm Przeglądam galerię, patrzę, a tu całkiem świeży Twój wątek - i to o domku-bliźniaku, jak u mnie! Ale super! Wczytuję się więc od początku (strona 6 aktualnie ) i podpatruję pomysły i inspiracje. Jeśli będę mogła służyć jakąś podpowiedzią, chętnie się zgłoszę; sama jednak znowu jestem na Forum, bo nadal (się) wykańczam i pomocy w wielu kwestiach będę potrzebowała See you! ps.1. rewelacyjny pomysł na galerię ze zdjęciami starej Warszawy - ja chyba zrobię zdjęcia z Darłowa lub Poznania. Choć to pierwsze bliższe mojemu sercu ps2. Ivy, tez mam bardzo małe wc na parterze, z umywalką i toaletą. Bardzo chciałam wstawić tam konsolkę, stanęło jednak na stylizowanej szafce, w której mieści się zapasowy papier, mydło, ręczniki itp. przydasie. I okazało się, że to był strzał w przysłowiową dziesiątkę; wrzucam fotkę, może pomysł Ci się spodoba Umywalka na tej szafce to misa V&B o średnicy 40cm http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/8a/0c/c2/8a0cc2e9c50b6dee7329f9ef413536e0.jpg Edytowane 2 Listopada 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ivy, pisz jak potrzebujesz jakies inspiracyjki. wiesz, że mam w czym szukać tak, szukam pomysłu na duż łazienkę nadal. Ma być po lewej stronie szaka/blat z umywalkami, na wprost wejscia wanna w zabudowie, po prawej wc + prysznic 80 x 80 i to wszytsko ma sie zmieścić na 9 m2 cześć K|rolewno śniezko.............. bardzo profesjionalny wątek cieszę się ,że dotarlam i do w dodatku na moj ulubiony etap - wykonczeniowka i od razu inspiracja na twoją cudną lazienkę z mozaiką koniecznie dla mnie biala szafka pod umywalkę Lazieneczka z ceglą będzie boska Dziekuję bardzo Zobaczymy jak wyjdzie realizacja, liczę ze nie będzie źle finalnie Cześć Iwonko! Dawno temu, bardzo dawno zaglądałaś na mój wąteczek, który całkiem niedawno oczyściłam z pajęczyn i wyciągnęłam z czeluści fm Przeglądam galerię, patrzę, a tu całkiem świeży Twój wątek - i to o domku-bliźniaku, jak u mnie! Ale super! Wczytuję się więc od początku (strona 6 aktualnie ) i podpatruję pomysły i inspiracje. Jeśli będę mogła służyć jakąś podpowiedzią, chętnie się zgłoszę; sama jednak znowu jestem na Forum, bo nadal (się) wykańczam i pomocy w wielu kwestiach będę potrzebowała See you! ps.1. rewelacyjny pomysł na galerię ze zdjęciami starej Warszawy - ja chyba zrobię zdjęcia z Darłowa lub Poznania. Choć to pierwsze bliższe mojemu sercu ps2. Ivy, tez mam bardzo małe wc na parterze, z umywalką i toaletą. Bardzo chciałam wstawić tam konsolkę, stanęło jednak na stylizowanej szafce, w której mieści się zapasowy papier, mydło, ręczniki itp. przydasie. I okazało się, że to był strzał w przysłowiową dziesiątkę; wrzucam fotkę, może pomysł Ci się spodoba Umywalka na tej szafce to misa V&B o średnicy 40cm http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/8a/0c/c2/8a0cc2e9c50b6dee7329f9ef413536e0.jpg Witam zglądam nadal do ciebie tylko mało pisze bo oststnio nie mam internetu w domu. Czytania nie ma dużo wiec pewnie już skończyłas. Tak domek to bliźniak z jego dobrodziejstwem i wadami. Stram sie zeby coś z tego fajnego wyszło . Niestety budżet nie chce być z gumy i na niektóre pomysły pewnie zabraknie środków przynajmniej teraz ale powoli dojdziemy do celu. Z konsolką własnie tocze boje z moim P. , on nie chce tam umywalki stojącej na blacie Może macie w swoich zasobach cos ładnego wiszacego co bedzie pasowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 05.11.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tylko teoretycznie Wróciłam na forum, bo muszę jeszcze zrobić schody drewniane (to na końcu), czeka mnie dobudowa tarasu i przebudowa wejścia, wiatrołapu i zakup oświetlenia do łazienki, urządzenie sypialni... Ale tak jak mówisz, budżet nie chce być gumowy! Teraz mam dylemat z wyborem stołu do jadalni - na tapecie stół od Hazel Wood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ivy, 9 m2 to całkiem sporo.Zerknij na kolekcję projektów CADFACE Design Group. Nie są niestety zwymiarowane, ale wielkość wanny pozwala określić przestrzeń.http://cadface.com/Category/Interiors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jestem i żyję w dmu duzo sie dzieje ale nie wszystko po naszej myśli....mamy problemy z kominem/piecem i nie schną nam sciany tak dobrze jak byśmy chcieli :bash: w tej chwili kupiliśmy trochę płytek : tu te jazne szaraki to płyteczki do naszje łazienki na podłogę. Te ciemne szare śliczne ale za ciemne do tego pomieszczenia ( zdjęcie z przymiarek) http://img163.imageshack.us/img163/7082/5gsy.jpg Uploaded with ImageShack.us i tutaj płytki na parter oraz przymiarka do paneli ?? Pasują ?? <a href=http://img513.imageshack.us/img513/7536/sbwj.jpg' alt='sbwj.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 19.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jestem i żyję w dmu duzo sie dzieje ale nie wszystko po naszej myśli....mamy problemy z kominem/piecem i nie schną nam sciany tak dobrze jak byśmy chcieli :bash: w tej chwili kupiliśmy trochę płytek : tu te jazne szaraki to płyteczki do naszje łazienki na podłogę. Te ciemne szare śliczne ale za ciemne do tego pomieszczenia ( zdjęcie z przymiarek) http://img163.imageshack.us/img163/7082/5gsy.jpg Uploaded with ImageShack.us Ivy a co to za płyteczki te szare i "mozaika" biało szara?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ivy a co to za płyteczki te szare i "mozaika" biało szara?? te jasne to Paradyz Nardi a te mozaikowe to Venis nacare blanco deco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 19.11.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 i gdzie w końcu kupowałas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 i gdzie w końcu kupowałas?? wszytsko kupowałam w interenecie - znalazłam najtańsze sklepiki i zamówilam Niestety sklepy stacjonarne nie były w stanie zrobic mi takich jak chciałam cen . Jedynie te Venis kupiłam w sklepie stacjonarnym ale ugadniane tez przez ich sklep www , z odbiorem własnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Iwonka, podeślesz mi na priv kontakt do tych sklepów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Iwonka, podeślesz mi na priv kontakt do tych sklepów?? wysłane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.11.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Baaardzo fajne te płytki, a mozaikowa the best! Cudnie będzie Co do dopasowania brązu drewna do szarości płytek - tu niestety nie pomogę. Ja mam wieczne dylematy z doborem kolorów, strasznie się męczyłam z połączeniem płytek w kuchni z podłogą w salonie i niby jest ok.... ale ta listwa łącząca ja swoje / fachowcy swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ale ta listwa łącząca ja swoje / fachowcy swoje! a możesz mi zrobić fotkę ?? bo nie wiem czy u mnie sie obejdzie bez listwy, chyba wyjdzie rożnica poziomow płytka/panel i bede musiała coś niestety pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 super jest tu - dużo podglądam, może coś pościągam Iwonka, podeślesz mi na priv kontakt do tych sklepów?? i mi jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a możesz mi zrobić fotkę ?? bo nie wiem czy u mnie sie obejdzie bez listwy, chyba wyjdzie rożnica poziomow płytka/panel i bede musiała coś niestety pomyśleć Ivy odpytaj Anitkę 89 (100 pomysłów...). Ona miała identyczny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 20.11.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Przy pływających podłogach listwa powinna być-teoretycznie;)A praktycznie,to da się zrobić bez listwy,ale będzie to niezgodne z zaleceniami producenta i normami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Zajrzałam na sekundkę, zobaczyć co słychować . Trzymam kciuki, bo wiem jaki to ciężki i zabiegany okres Panele i szarości fajne Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ivy w sprawie lamp, to popytaj naszą najjaśniej oświeconą, czyli Illutka Vesi też jest w temacie:yes: Ups, zostałam wywołana i nie zauważyłam, lamp, lampek, lampeczek zapisanych mam mnóstwo, ale wsjo w stylu klasycznym Ivy, właśnie nadrabiam zaległości u Ciebie... teraz uciekam, ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts