lukasz69karolina 07.05.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ahhhhhh.... ehhhhhhhhhh....pięknie wygląda ten wucecik brakuje mi jeszcze jednego pomieszczenia!! AAAAAAAAAAAAAAAAA że nie można mieć wszystkiego co się podoba buuuuuuu za dużo się mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2014 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 O, masz zadanie na weekend;) Piękna na Twoja cegiełka, aż przeszło mi przez myśl, żeby u siebie gdzieś zrobić taaa....chyba musiały by byc inne proporcje ...5 dni weekend ..dwa dni praca zawodowa Może wtedy by sie udało ahhhhhh.... ehhhhhhhhhh....pięknie wygląda ten wucecik brakuje mi jeszcze jednego pomieszczenia!! AAAAAAAAAAAAAAAAA że nie można mieć wszystkiego co się podoba buuuuuuu za dużo się mi podoba ładna cegła jest super tutaj jeszcze inne ujęcia...u siebie żałuje tylko ze nie mam baterii podtynkowej do tej cegły...było by idealnie http://img.homebookstatic.pl/rimgsph/113386_6cff64dd-2077-4c29-80e1-89a4d554c5ba_max_900_1200_lico-cegly-z-xix-wieku-lazienka-styl-nowoczesny.jpg http://img.homebookstatic.pl/rimgsph/113386_e34f4c53-642d-4207-95a7-8152f4795428_max_900_1200_lico-cegly-z-xix-wieku-lazienka-styl-nowoczesny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Pytanie - na górze będa stety- niestety panele - teraz pytanie jakie listwy dylatacyjne dawaliście pomiędzy pokojami - dopasowane do paneli ( chyba nie ma takich identycznych jak moje ) czy jakieś "srebrne"?? cos chyba trzeba dac bo będzie za długo przy całości bez tych listew .. ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 wydaje mi się że jaknajbliżej odcienia podłogi najlepsze... nie znajdziesz podobnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ojejku, ja na moje "dopasowane" patrzeć nie mogę teraz dałabym białe mdfy albo drewniane. Proste. Gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Asia to nie to! tu chodzi o te poziome co się kładzie w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ojejku, ja na moje "dopasowane" patrzeć nie mogę teraz dałabym białe mdfy albo drewniane. Proste. Gładkie Asia to nie to! tu chodzi o te poziome co się kładzie w drzwiach tak, chodzi mi o te w drzwiach Przyścienne bedą białe, czekam właśnie na próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Asia to nie to! tu chodzi o te poziome co się kładzie w drzwiach Aaaaaaaaaaaa. To mam alu Jak dacie w kolorze paneli to w miejscu styku paneli z kafelkami... może nie być ładnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ... Jak dacie w kolorze paneli to w miejscu styku paneli z kafelkami... może nie być ładnie :/ a to fakt - lepiej wtedy metalowe... ale u ivi będzie płączenie panel-panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 07.05.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Hej Ivy;) Schody masz po prostu piekne!!!! Strasznie mi sie podobaja Listwy dylatacyjne podobnie jak asiazett mamy aluminiowe Inspiracja mnie powalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Aaaaaaaaaaaa. To mam alu Jak dacie w kolorze paneli to w miejscu styku paneli z kafelkami... może nie być ładnie :/ a to fakt - lepiej wtedy metalowe... ale u ivi będzie płączenie panel-panel Bedzie i tak i tak ...bo przy łazienkach bedzie tez łaczenie - płytka- panel Hej Ivy;) Schody masz po prostu piekne!!!! Strasznie mi sie podobaja Listwy dylatacyjne podobnie jak asiazett mamy aluminiowe Inspiracja mnie powalila dziękuję inspiracja jest super, idealna i taka prosta w swojej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.05.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Wybrałaś już listwę? Jeśli nie, to jestem za alu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.05.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam się u Ciebie Ivy i podziwiam od kilku dni Twoje wnętrza Gratuluję! Łazienkę przysypialnianą masz dokładnie z takim rozplanowaniem, jak ja w swoim maluchu, który jest niestety o metr krótszy od Twojej pięknej łazienki. Moja łazienka jeszcze na razie na papierze. Będzie przerabianie starego, czyli gorzej niż robienie nowego Mam do Ciebie pytanie o płytki Nardi Paradyża. Chcę u siebie na parterze położyć tę płytkę, ale wersję ciemniejszą. Powiedz, jaka ona jest, jeżeli chodzi o utrzymanie jej w czystości, łatwość czyszczenia, przyjmowania plam itp. U mnie będą po niej biegać cztery pary nóg ludzkich oraz psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 08.05.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A my dylatacje będziemy wypełniać tym: http://korkowy.pl/korek-natryskowy-bostik-500ml-w-plynie.htmlJak nie wyjdzie, to damy listwy;) I to chyba siakieś metalowe, bo te w kolorze podłogi w połączeniu z płytkami w łazience wyglądałyby tak sobie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.05.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wybrałaś już listwę? Jeśli nie, to jestem za alu:) chyba tak będzie własnie Witam się u Ciebie Ivy i podziwiam od kilku dni Twoje wnętrza Gratuluję! Łazienkę przysypialnianą masz dokładnie z takim rozplanowaniem, jak ja w swoim maluchu, który jest niestety o metr krótszy od Twojej pięknej łazienki. Moja łazienka jeszcze na razie na papierze. Będzie przerabianie starego, czyli gorzej niż robienie nowego Mam do Ciebie pytanie o płytki Nardi Paradyża. Chcę u siebie na parterze położyć tę płytkę, ale wersję ciemniejszą. Powiedz, jaka ona jest, jeżeli chodzi o utrzymanie jej w czystości, łatwość czyszczenia, przyjmowania plam itp. U mnie będą po niej biegać cztery pary nóg ludzkich oraz psie Mysle ze zmieścicie wszystko równiez tylko moze w odrobine mniejszym rozmiarze - zamiast szafki 80 cm - 50 -60, zmniejsza się odległości i bedzie ok co do płytek - u nas to tylko łazienka wiec nie mogę powiedzieć czy będą praktyczne w miejscach gdzie duzo bardziej sie brudzi. Chociaz poza moimi włosami ( długie, czarne) nie idze jakiegoś strasznego problemu z nimi. Jeśli chcesz to napisz do mnie maila ( stopka) to podeśle ci więcej zdjęc bo robilam dla jednej z Forumek Cena bardzo za nimi przemawia A my dylatacje będziemy wypełniać tym: http://korkowy.pl/korek-natryskowy-bostik-500ml-w-plynie.html Jak nie wyjdzie, to damy listwy;) I to chyba siakieś metalowe, bo te w kolorze podłogi w połączeniu z płytkami w łazience wyglądałyby tak sobie:/ Widziałam właśnie a kiedy będziecie to robić ?? bo chętnie bym zobaczyła efekt i poprosiła o duzo fotek ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Jeśli chcesz to napisz do mnie maila ( stopka) to podeśle ci więcej zdjęc bo robilam dla jednej z Forumek Cena bardzo za nimi przemawia Dziękuję! Mail już w drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.05.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dziękuję! Mail już w drodze! Odpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 08.05.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dziś zamówiłam na alledrogo, no i jeszcze "schodziarze" muszą poprawić szczeliny dylatacyjne. (Mężuś jak docinał panele to zrobił to super równo, a oni kładąc trepy olali sprawę i gdzieniegdzie dylatacji nie było wcale:( Teraz jakimś frezem czy czymś wycinają. Czyli k....a znowu pył Pomijam fakt, że zamiast kończyć schody, to wiem od sąsiadów, że bociany na łące podziwiają. Ale cóż, chyba mają za godzinę płacone przez głównego stolarza. Sorki za zaśmiecanie wątku, ale już mi się źółć uszami wylewa) Jak będziemy "korkować" to prześlę jakieś słitfocie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.05.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Iwonko, odważyłam się! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=6476718&viewfull=1#post6476718 Będę wdzięczna Tobie i Ciebie odwiedzającym za wszelkie rady i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dziś zamówiłam na alledrogo, no i jeszcze "schodziarze" muszą poprawić szczeliny dylatacyjne. (Mężuś jak docinał panele to zrobił to super równo, a oni kładąc trepy olali sprawę i gdzieniegdzie dylatacji nie było wcale:( Teraz jakimś frezem czy czymś wycinają. Czyli k....a znowu pył Pomijam fakt, że zamiast kończyć schody, to wiem od sąsiadów, że bociany na łące podziwiają. Ale cóż, chyba mają za godzinę płacone przez głównego stolarza. Sorki za zaśmiecanie wątku, ale już mi się źółć uszami wylewa) Jak będziemy "korkować" to prześlę jakieś słitfocie;) Przy łaczeniach ze schodami chyba mogło tak zostać. Nie wiem jak mieliście to zaplanowane ale my robimy zgodnie z sugestia Pana Darka i tym co nam sie podoba czyli planujemy zrobić w tym miejscu bez dylatacji czyli pierwszy panel bedzie przyklejony do schodów. Zostawiony jest felc do którego beziemyklić. Zobaczymy jak to wyjdzie. Szkoda nerwów , zawsze jak coś nie jest tak jak sobie zplanowalisśmy to mocno denerwuje, a jak jeszcze ekipa jest ..hmmm jaka jest to już nerwica gotowa Czekam na foteczki tych łączeń Iwonko, odważyłam się! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=6476718&viewfull=1#post6476718 Będę wdzięczna Tobie i Ciebie odwiedzającym za wszelkie rady i sugestie Już biegnę i zapraszam wszystkich za mną...będzie ładna łazienka ...a nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts