lukasz69karolina 14.05.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 o kurka głosowanie - spóźniałam się? jestem za 3 - gładkie a panele super wyglądają - pod balkonami to chyba trzeba przyciąć listwę na niższą? no kurczę nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 a pod sciana probki listew? ja pomagac moge... bede nadzorowac Wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Mmelisa, Dziękować Zapraszam do pomocy :lol2: Ivy, Jakie prawie, jakie prawie :o Miszczostwo :lol2: Jest pieknie, szkoda ze w realu tak szybko nie idzie Prawda? Strasznie mi się podobają, a do słonecznej sypialni BOSKIE śliczne a pod sciana probki listew? ja pomagac moge... bede nadzorowac nadzorców zawsze jest wielu, tylko ni ma komu robić o kurka głosowanie - spóźniałam się? jestem za 3 - gładkie a panele super wyglądają - pod balkonami to chyba trzeba przyciąć listwę na niższą? no kurczę nie wiem dziękować za głosik a nam sie 1 podobają panele całkiem ok , teraz tylko trzeba dalej działac zeby dojść do tematu listew Sharlotka podeslala mi takie rozwiazanie jednego bloga : http://1.bp.blogspot.com/-yBNEU4ffqqc/Ue4JWPzg21I/AAAAAAAAAPg/3LvkEntWaHk/s640/listwy+przypod%C5%82ogowe+drzwi+balkonowe.JPG Edytowane 14 Maja 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 teraz tylko trzeba dalej działac zeby dojść do tematu listew Sharlotka podeslala mi takie rozwiazanie jednego bloga : http://1.bp.blogspot.com/-yBNEU4ffqqc/Ue4JWPzg21I/AAAAAAAAAPg/3LvkEntWaHk/s640/listwy+przypod%C5%82ogowe+drzwi+balkonowe.JPG Ivy, Ja jeżeli się zmieszczą dałabym po bokach też szersze listwy a tą wąską tylko pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) O jak jak tutaj Edit: I jeszcze tu podobny przykład. Edytowane 14 Maja 2014 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 O jak jak tutaj [ATTACH=CONFIG]260062[/ATTACH] Edit: I jeszcze tu podobny przykład. [ATTACH=CONFIG]260063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260064[/ATTACH] tak chyba było by najladniej. znalazlam listwy ktore mozna zamowoc z takimi pocienieniami do okien balkonowych. potem wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy, Ja jeżeli się zmieszczą dałabym po bokach też szersze listwy a tą wąską tylko pod drzwiami. tez bym tak zrobila... u mnie na dole mam 4wyjscia tarasowe jak przyjdzie pora to bede pytac jak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 tez bym tak zrobila... u mnie na dole mam 4wyjscia tarasowe jak przyjdzie pora to bede pytac jak zrobic ja mam w sumie 5 okien balkonowych wiec dlatego jestem zainteresowana na gorze poza dachowymi mam tylko balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ja niestety nie taki dach zeby zrobic balkonowe..a jak juz to te dachowe-balkonowe...ale cena dlatego podpatruje i staram sie doradzac/glosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.05.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]260065[/ATTACH] Ivy, Tak "ciasno" masz osadzone okna, że zwykła listwa się nie zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.05.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy a znalazłaś takie listwy z podcieniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy a znalazłaś takie listwy z podcieniami?? siii cieniowanie ok 40zl /szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skiercz 14.05.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 heh jadalnia będzie super, ale puki co to trzeba ruszyc głowa żeby to sobie wyobrazic, powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.05.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Poproszę linka do tych cieniowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.05.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 To był projekt :lol2: A teraz realizacja :rotfl: [ATTACH=CONFIG]260046[/ATTACH] A jak rozjaśniła sprawę! Tak będzie super, Ivy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.05.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Kochana, pędzisz w wątku, że hej Ja panele ułożyłabym odwrotnie Super to rozwiązanie z niższą listwą - zapisuję w plikach. Widzę, że głosowanie w sprawie listw nie jest po Twojej myśli Frez jest ładny, ale nie o urodę samej listwy chodzi - wydaje mi się, że w tym co planujesz u siebie prosta listwa będzie bardziej pasowała. Ja też taką prostą planuję u siebie. Wybór był wyjątkowo prosty, bo - proste będą opaski wokół drzwi . Dlatego pytałam jakie Ty planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 14.05.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy, ja w sprawie listew przy drzwiach balkonowych. Przyłóż zwykłą listwę i sprawdź, czy drzwi balkonowe się otwierają na całą szerokość, ewentualnie na taką szerokość, jaka Cię satysfakcjonuje. U nas na dole poszły zwykłe listwy, ale na górze się nie dało, bo okna "za ciasno" obsadzone i daliśmy ćwierćwałki (coś jak na zdjęciu, które pokazywałaś), po drzwiami zresztą też. Postaram się zrobić zdjęcia. Nie wygląda to super, ale lepsze to, niż szczelina dylatacyjna;) Nie daj się zwariować, założysz jakąś zasłonę, albo po prostu zapomnisz o tym. I to szybko, bo zaczną się kolejne dylematy;) A jak zlicujesz skos/wycięcie tej "specjalnej" listwy ze zwykłą? No, chyba, że nie jest cieńsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 heh jadalnia będzie super, ale puki co to trzeba ruszyc głowa żeby to sobie wyobrazic, powodzenia ! dziękuję i zapraszam Poproszę linka do tych cieniowanych������ wyslę maila A jak rozjaśniła sprawę! Tak będzie super, Ivy:) Kochana, pędzisz w wątku, że hej Ja panele ułożyłabym odwrotnie Super to rozwiązanie z niższą listwą - zapisuję w plikach. Widzę, że głosowanie w sprawie listw nie jest po Twojej myśli Frez jest ładny, ale nie o urodę samej listwy chodzi - wydaje mi się, że w tym co planujesz u siebie prosta listwa będzie bardziej pasowała. Ja też taką prostą planuję u siebie. Wybór był wyjątkowo prosty, bo - proste będą opaski wokół drzwi . Dlatego pytałam jakie Ty planujesz. Z tymi listwami...zobaczymy jeszcze prostę kuszą , kuszą a masz moze jakieś foto/inspiracje tak inaczej z panelami położonymi, hmm?? Ivy, ja w sprawie listew przy drzwiach balkonowych. Przyłóż zwykłą listwę i sprawdź, czy drzwi balkonowe się otwierają na całą szerokość, ewentualnie na taką szerokość, jaka Cię satysfakcjonuje. U nas na dole poszły zwykłe listwy, ale na górze się nie dało, bo okna "za ciasno" obsadzone i daliśmy ćwierćwałki (coś jak na zdjęciu, które pokazywałaś), po drzwiami zresztą też. Postaram się zrobić zdjęcia. Nie wygląda to super, ale lepsze to, niż szczelina dylatacyjna;) Nie daj się zwariować, założysz jakąś zasłonę, albo po prostu zapomnisz o tym. I to szybko, bo zaczną się kolejne dylematy;) A jak zlicujesz skos/wycięcie tej "specjalnej" listwy ze zwykłą? No, chyba, że nie jest cieńsza... przymierzone niestety jest duzo za ciasno http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/bb/39/9bbb3913b76f0546f99a162a4847f207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Holender, nic nie poradzę - chodzą za mną te z frezem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts