Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwonka, lampa super hiper :) Teraz to już na maksa przebieram nogami :D Liczyłam, że moje zawisną na Wszystkich Świętych, ale raczej to będzie na Świętego Mikołaja :lol2: Dzięki, jeszcze raz

A zamek magnetyczny pięknie się prezentuje na tle cegiełki :)

Edytowane przez Tomkowa

Ślicznie lampa wygląda :wave:

Bardzo ładna ta lampa!

Lampa dziekuje :cool: przy tej kwocie zakupy jest duza, fajna i całkiem dobrze wykonana. Świeci fajnie i jestesmy zadowoleni :)

Iwonka, lampa super hiper :) Teraz to już na maksa przebieram nogami :D Liczyłam, że moje zawisną na Wszystkich Świętych, ale raczej to będzie na Świętego Mikołaja :lol2: Dzięki, jeszcze raz

A zamek magnetyczny pięknie się prezentuje na tle cegiełki :)

Beda sie ślicznie u Ciebie prezentowała, małe opóźnienie przy tym zakresie prac to nie jest takie straszne :cool:

Cegiełkowe wc robi za składzik całego dobra nie potrzebnego w innych miejscach :cool:

• 3 weeks później...
Bardzo, bardzo dawno Cię nie było. Jak miło Cię widzieć :)

:hug:

u nas małe spowolnienie spowodowane zawirowaniami pracowymymi :bash::bash: ale może będzie dobrze :cool:

z domkowych spraw- może wreszcie będzie blat :cool: Był dzisiaj stolarz na pomiarze i może sie uda zrealizować ten kolejny etap. Długo to trwa ale takie są możliwości :cool: Mam juz wszytsko - płytę, zlew, baterię wiec tylko ten jeden element :yes:

noooooo wreszcie nareszcie :)

ale stolarz? to drewniany? chyba nie :-P

nie stolarz ale \cena wyjdzie jakbysmy sami robili a nie uda nam sie połączyć tego tak idealnie pewnie na "L" + wycinanie na parapet itp.

Do tego będzie to zakończenie pionowe jak na wizualizacji i w ogole lepiej. Cena taka sama bo stolarz ma swoj transport, inna cene niż czowiek z ulicy w hurtowni itp i

a w razie czego on zrobi też u mnie? dojedzie? :D

choć rozważam też od razu zakup gotowego razem z meblami i łączenie jakoś tych kawałków

tak wyjdzie najtaniej :yes: ja nie dałam rady bo jeszcze glebokośc w miejscu parapety czyli dodtakoe ączenie bym przeżyła , o tyle z długości dodatkowe już nie :cool:

Myślę ze zawsze można dopytać, nie jest daleko do Ciebie :cool: Zawsze mogę podać ci namiar , możesz wycenic i bedziesz wiedziala czy sie opłaca , robi kuchnie, szafy itp. Za ok tydzień bede mogła cos więcej powiedzieć o usłudze :cool: