ivy17 28.11.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dawno mnie nie było ...ale mam kilka fotek Kuchnia dla mnie to bylo marzenie od lat mieć taka kuchnie, może jest taka jak wiele innych ale taka miala właśnie byc - duza, jasna z samymi szufladami gdzie sie da , ciemnym blatem i wymarzonym KA. Zamiast kuchni od stolarza jest ikea, zamiast granitu laminat ale jestem bardzo zadowolona z tego co zrobiliśmy aaaa i proszę sobie wyobrazić białe drewniane żaluzje na oknie http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/3e/37/49/3e3749f1323e7d41eda8a35f7ce85b37.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/52/d6/5e/52d65e70cc36252640a8ddd40d1a6d68.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a7/1d/a5/a71da54e232d980af353274f7cbe6605.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/e5/9e/55/e59e550ea07642668bd869cf6cd6799c.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/0e/b3/84/0eb384bb2d2ab404f448850cd8a780ee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.11.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Iwonka!!!Piękna, spójna i wydaje mi się bardzo wygodna kuchnia! I duuża!! I nie czepiaj się laminatów - mają swoje zalety:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.11.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ivy, ależ Ty masz dużą kuchnię!! Generalnie - bardzo ladnie uchwyty masz metalowe czy frezowanie? Jaki wzielas blat? Fronty malowane czy laminowane? Przepraszam, pewnie odpowiedzi na te pytania już były ale długo mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Iwonka!!!Piękna, spójna i wydaje mi się bardzo wygodna kuchnia! I duuża!! I nie czepiaj się laminatów - mają swoje zalety:D Mają ...głownie cene ale ten mi sie bardzo podoba Ivy, ależ Ty masz dużą kuchnię!! Generalnie - bardzo ladnie uchwyty masz metalowe czy frezowanie? Jaki wzielas blat? Fronty malowane czy laminowane? Przepraszam, pewnie odpowiedzi na te pytania już były ale długo mnie nie było oooo kogo widzę Kuchnia to klasyczna ikea wiec wybór taki jak mają w ofercie - uchwyty metalowe, fronty niestety laminowane. Blat to laminat Kronopolu U 190 KM Czarny , ścinany na "ostro" aby była prosta krawędź Oczywiście przy stolarzu byłby większy wybór możliwości ale cena + 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.11.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Iwonka, wyszło pięknie! Gratuluję Jaki masz plan na przestrzeń między blatem a wiszącymi szafkami? (Już żałuję, że nie zrobiłam ukrytych gniazdek w blacie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 :wave: W koncu gotowa pokaz jeszcze zdjecie na prawo z piekarnikiem pliis i faktycznie..kuchnie bardzo podobne mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Iwonka, wyszło pięknie! Gratuluję Jaki masz plan na przestrzeń między blatem a wiszącymi szafkami? (Już żałuję, że nie zrobiłam ukrytych gniazdek w blacie) Na tej ścianie z szafkami wiszącymi nie mam gniazdek bo nie chciałam szatkować tej przestrzeni , mam na tych krótszych po bokach okna i w blacie na lewo od płyty wiec myslę ze wystarczy Plan jest raczej na szkło , ale chyba w kolorze zlewającym sie ze ścianą Mam jeszcze czas na przemyślenie az nazbieram kasy na ten element :wave: W koncu gotowa pokaz jeszcze zdjecie na prawo z piekarnikiem pliis i faktycznie..kuchnie bardzo podobne mamy Mówiłam własnie ze podobne będą czerwony KA pasuje Tam juz dalej nic nie ma ...skrywa się staar lodówka która psuje efekt Muszę nazbierać na zestaw lodówka + zamrażalka do zabudowy i wtedy bedzie całość. Szczęśliwie w Ikea można kupować po jednej szafce wiec uzupełnimy ten brak za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 nom mowilas mowilas a w ikea tez sa ponoc promocje na agd..wczoraj czytalam... w takim razie, nie prosze o druga strone slicznie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.11.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ivy, też mam uchwyty metalowe, fronty i blat laminowane i bardzo sobie chwalę; przynajmniej blat Ci nie pęknie, fronty nie odprysną, a jak bedziesz musiała kiedyś wymienić, to nie będzie Ci tak szkoda (kasowo) będzie pięknie! No i oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Moorela, rozumiem, ze ten tekst z tymi odpryskami, to rowniez takie pocieszenie dla tych, co lakierowane fronty maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.11.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Nie chciałam nikomu dogryźć, tylko wesprzeć wersję ekonomiczną Jedna z forumowiczek ma niezłe przejścia z frontami lakierowanymi Każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Moorela..ale ja tego nie odbieram jako "dogryzienie komus" ..no co ty wersja ekonomiczna tez miala u mnie byc ale moj nie chcial polysku w postaci folii ..a ja bylam za matem ikeowskim, a moj natomiast nie...wiec ma jak chcial..swiecaca kuchnie czytalam na forum o tych odpryskach i reklamacjach... ale tam sa frezowane fronty, a u mnie nie..moze nie bedzie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.11.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ja cię kręcę! ale tam miejsca jest!! WOW :wiggle: bez słodzenia - BOSKO! baaaaaardzo mi się podoba a ten ciąg z szufladami wydaje się jakby miał z 5metrów! a to 3m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 29.11.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Iwonko, witaj w klubie Ikea! My po ponad roku nie żałujemy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.11.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Kocham Twoją kuchnię W mieszkaniu mamy jeden ciąg właśnie takich szafek białych stojących pełnych i wysokich pełnych wiszących. Co prawda tylko na jednej ścianie i już mają ponad 15 lat więc przydało by się odświeżenie ale lokatorzy jakoś specjalnie nie płaczą. W każdym razie taka biała prosta kuchnia to było moje marzenie od zawsze. Praktyczna, bo wymieniam dodatki, zasłonki i klimat się zmienia. CO prawda ścianę naprzeciw ciągu zrobiłam malinową ale pasowała mi do dębowego stołu. Powinnam tam remont zrobić... Pokazałam Michałowi Twoją kuchnię a on na to "o, bez kafelków?" Nie wiem co się teraz dzieje, że bez kafelków powstają. W tej obecnej planowałam kafelki, potem panele bambusowe, które nawet kupiłam ale zakochałam się w tej ścianie i nie chcę jej zakłócać niczym Pewnie łyso wygląda ale do wszystkiego trzeba dojrzeć. Powala mnie ogrom szafek u Ciebie. U mnie jest ich zdecydowanie za mało ale da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.11.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ivy! Doczekałaś się! Gratuluję. Pięknie, przestronnie. Blat długaśny jak lotnisko! Aż KA tam ginie Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 30.11.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Nie będę oryginalna i powiem, że bardzo podoba mi się Twoja kuchnia Swoją planuję również białą, bez uchwytów ( u Ciebie jeszcze będą?) z równymi podziałami szafek, a pomiędzy szafkami szkło. Pozdrawiam! Edytowane 30 Listopada 2014 przez AiŁ_gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Anita i Lukasz... przeciez golym okiem widac, ze Ivy ma juz kuchnie skonczona i u niej uchwyty to schowany frez Hej Ivy..jak tam po imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 30.11.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Anita i Lukasz... przeciez golym okiem widac, ze Ivy ma juz kuchnie skonczona i u niej uchwyty to schowany frez No jak mogłam nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No jak mogłam nie zauważyć no tez sie zastanawiam po edycji wyglada tak, jakbym to ja teraz zle odczytala/nie zrozumiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts