Moorela 04.11.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Też byliśmy w Barc 3 tyg temu... Chillout, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Też byliśmy w Barc 3 tyg temu... Chillout, prawda? ooo kogo ja widzę co tam u Was ? Barcelona to jest dla mnie miasto odpoczynku, ludzie tam sobie żyją spokojnie, bez pośpiechu, piekna architektura, miejsca, jedzonko, kawiarenki i restauracje, ciepło, palmy i papugi - dla mnie idealnie do tego mam tam przyjaciół wiec "żyję" troche jak lokals niż turysta , jest rewelacyjnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.11.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ale forum zobowiązuje i oko szuka ładnych rzeczy Nacieszylam sie fajnymi sklepami, żałując ze walizka mała i u nas nie ma tych dobroci :mad: (..) bylismy tez na targu Tego mi właśnie u nas brakuje najbardziej.. zakupy zrobiłam mikromini chcoiaz walczylam z sobą, jednak mala walizka ogranicza Coś tam jeszcze mam zamowione ale to już odbior w grudniu Śliczne!! Czy stoją na stole?? Jeżeli tak, to jak wygląda stół?? Przeoczyłam?? I powiem Ci, że krzesła Adde świetnie przy tym drewnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tego mi właśnie u nas brakuje najbardziej.. o tak strasznie podoba mi sie ze tam nadal jest mnostwo malych sklepików ze wszystkim co sobie tylko wymyślisz Ta mała przedsiębiorczość + rzemiosło żyje, u nas chyba dużo bardziej zostało wyparte przez wielkie sieci sprzedaży Zdecydowanie w niektórych częsciach miasta jest mniej sieciówek a więcej lokalnych inicjatyw co strasznie mi sie podoba Śliczne!! Czy stoją na stole?? Jeżeli tak, to jak wygląda stół?? Przeoczyłam?? I powiem Ci, że krzesła Adde świetnie przy tym drewnie wyglądają Aniu nie wiem czy pokazywalam ten kącik bo nie ma co pokazywać W tej chwili jest wersja adde+ bjurtsa bo w sumie całkiem fajnie wygląda ale nie ma wow Jak coś uda mi sie wybrac i powiesić na oknach to pokażę szerszy kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.11.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ivy zazdroszczę wypadu do Barcy, też uwielbiam, jak całą Hiszpanię do tego sentyment mam, bo tam się M. oświadczył nabytki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ivy zazdroszczę wypadu do Barcy, też uwielbiam, jak całą Hiszpanię do tego sentyment mam, bo tam się M. oświadczył nabytki super ja nie znam calje, ale coraz bardziej mi sie podoba M romantyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 szukam czegoś do jadalnie , coś na kształt takiego mebla ja tu ten szar ...serwanta, komoda, bufet - coś niezbyt glębokiego i nie szarego bo sciany szare i podłoga http://2.bp.blogspot.com/-5CA7SZPTrQQ/VjZgzHXbKPI/AAAAAAAAWvs/3j4HJtJr0q8/s1600/18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.11.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Bardzo podobna jest szafka Regissor. Występuje tylko w brązie, ale jest bardzo ładna. No i drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.11.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 W Barcelonie faktycznie mało sieciówek, a jeśli są to jakby wyższego sortu przedmioty i ciuchy sprzedają. Wybór też jest dużo większy niż u nas. Zagapiałam się na buty Spotkałam tylko jednego Lidla (dość daleko od centrum miasta) i jednego MacDonalda, a łaziliśmy pieszo aż mi stawy biodrowe i stopy padały po całym dniu. Ładna ta szafeczka. Zawsze można przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.11.2015 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Bardzo podobna jest szafka Regissor. Występuje tylko w brązie, ale jest bardzo ładna. No i drewniana [ATTACH=CONFIG]336319[/ATTACH] nie znam , musze zobaczyc przy okazji W Barcelonie faktycznie mało sieciówek, a jeśli są to jakby wyższego sortu przedmioty i ciuchy sprzedają. Wybór też jest dużo większy niż u nas. Zagapiałam się na buty Spotkałam tylko jednego Lidla (dość daleko od centrum miasta) i jednego MacDonalda, a łaziliśmy pieszo aż mi stawy biodrowe i stopy padały po całym dniu. Sieciówki są glównie odzieżowe i wiekszy asortyment niz u nas, innych fakt mniej albo nie sa tak wyeksponowane jak u nas z neonami itp. Mcdonaldow jest kilka 3-4 w okolicach centrum czy Barcelonetty , ale ukryte troche bardziej, Lidl fakt jest chyba tylko na Gracii Co akurat bardzo mi sie podoba że nie rzucają sie tak bardzo w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Prośba ...jak by ktoś gdzies trafil na tego typu rozwiązanie/wizuwaluzację/realizację prośba o link http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_c3b97b96-af05-46d6-98d0-4277c0ebb733_max_900_1200_wilanow-anyform-hol-przedpokoj-styl-nowoczesny.jpg http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_e65baea1-80e6-4631-9e8e-757554307267_max_900_1200_wilanow-anyform-lazienka-styl-nowoczesny.jpg http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_cb75b3ee-0b59-4c91-a1e9-1b77c7a3cced_max_900_1200_wilanow-anyform-hol-przedpokoj-styl-nowoczesny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ale co masz konkretnie na myśli? Bo zdaje się że Vesila właśnie wstawiła zdjęcia ukrytego przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ale co masz konkretnie na myśli? Bo zdaje się że Vesila właśnie wstawiła zdjęcia ukrytego przejścia Coś takiego bardziej codziennego użytku , miało bybyć to wejscie to łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 CZyli integrated door, szukałaś pod tym hasłem? W sumie to nadal nie wiem czy szafa ma być i w niej drzwi czy drzwi integrowane ze ścianą w dowolny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 CZyli integrated door, szukałaś pod tym hasłem? W sumie to nadal nie wiem czy szafa ma być i w niej drzwi czy drzwi integrowane ze ścianą w dowolny sposób ooo tak tego szukalam, nie znałam tego okreslenia Ma być jak na tej pierwszej inspiracji tylko bez przerwy pomiedzy łazienką i szafą. Dzrwi w szafie którymi wchodzi sie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.12.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 znalazłam tylko coś takiego, ale jak się na coś natknę to podrzucę ze strony: http://www.silvan.pl/drzwi-wewnetrzne/ Poniżej prezentujemy nietypową szafę z drzwiami uchylnymi, za którą kryje się pomieszczenie łazienki. Prowadzą do niego drzwi wewnętrzne wykonane z lakierowanego mdf. http://www.silvan.pl/zdjecia/drzwi/drzwi-wewnetrzne-lakierowane-mdf-polmat-polysk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2015 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wpadłam na forum więc przyszłam pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.12.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Ivy podrzucam inspiracje tutaj pod schodami http://showcasemiami.com/wp-content/uploads/2012/11/25-Guest-br-5-cabinet.jpg http://www.swarta.com/images/61861/en-suite-flush-doors-ensuite-bathrooms-modern-closet-sonnemann-toon-architects-11474.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.12.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ukryte przejście?? Rewelacj@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.12.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ukryte przejście?? Rewelacj@ Świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts