Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też byliśmy w Barc 3 tyg temu... Chillout, prawda? :-)

ooo kogo ja widzę :D co tam u Was ?

Barcelona to jest dla mnie miasto odpoczynku, ludzie tam sobie żyją spokojnie, bez pośpiechu, piekna architektura, miejsca, jedzonko, kawiarenki i restauracje, ciepło, palmy i papugi - dla mnie idealnie :-)

do tego mam tam przyjaciół wiec "żyję" troche jak lokals niż turysta , jest rewelacyjnie :yes::yes:

Ale forum zobowiązuje i oko szuka ładnych rzeczy :-)

Nacieszylam sie fajnymi sklepami, żałując ze walizka mała i u nas nie ma tych dobroci :mad::mad:

(..)

bylismy tez na targu

1dafab60bc821263e2180d754209be0d.jpg

Tego mi właśnie u nas brakuje najbardziej..

zakupy zrobiłam mikromini chcoiaz walczylam z sobą, jednak mala walizka ogranicza ;-) Coś tam jeszcze mam zamowione ale to już odbior w grudniu ;-)

ffb851ba206d54c2570c30dd0e89e7a1.jpg

Śliczne!! :yes: Czy stoją na stole?? Jeżeli tak, to jak wygląda stół?? Przeoczyłam?? ;) I powiem Ci, że krzesła Adde świetnie przy tym drewnie wyglądają :)

Tego mi właśnie u nas brakuje najbardziej..

o tak :-) strasznie podoba mi sie ze tam nadal jest mnostwo malych sklepików ze wszystkim co sobie tylko wymyślisz :-) Ta mała przedsiębiorczość + rzemiosło żyje, u nas chyba dużo bardziej zostało wyparte przez wielkie sieci sprzedaży :-( Zdecydowanie w niektórych częsciach miasta jest mniej sieciówek a więcej lokalnych inicjatyw co strasznie mi sie podoba :-)

fba1fda64978f4ce90e6a8d50cb6b256.jpg

a00fe972baf65af7aafdf8f6a5e3ca0a.jpg

74fb139c2de380c538a5856ccae62cb2.jpg

297e31621688e060fb636b64395c39e3.jpg

Śliczne!! :yes: Czy stoją na stole?? Jeżeli tak, to jak wygląda stół?? Przeoczyłam?? ;) I powiem Ci, że krzesła Adde świetnie przy tym drewnie wyglądają :)

Aniu nie wiem czy pokazywalam ten kącik bo nie ma co pokazywać ;-) W tej chwili jest wersja adde+ bjurtsa bo w sumie całkiem fajnie wygląda ale nie ma wow :-) Jak coś uda mi sie wybrac i powiesić na oknach to pokażę szerszy kadr ;-)

W Barcelonie faktycznie mało sieciówek, a jeśli są to jakby wyższego sortu przedmioty i ciuchy sprzedają. Wybór też jest dużo większy niż u nas. Zagapiałam się na buty :yes: Spotkałam tylko jednego Lidla (dość daleko od centrum miasta) i jednego MacDonalda, a łaziliśmy pieszo aż mi stawy biodrowe i stopy padały po całym dniu.

Ładna ta szafeczka. Zawsze można przemalować :)

Bardzo podobna jest szafka Regissor. Występuje tylko w brązie, ale jest bardzo ładna. No i drewniana :)

[ATTACH=CONFIG]336319[/ATTACH]

nie znam , musze zobaczyc przy okazji :-)

W Barcelonie faktycznie mało sieciówek, a jeśli są to jakby wyższego sortu przedmioty i ciuchy sprzedają. Wybór też jest dużo większy niż u nas. Zagapiałam się na buty :yes: Spotkałam tylko jednego Lidla (dość daleko od centrum miasta) i jednego MacDonalda, a łaziliśmy pieszo aż mi stawy biodrowe i stopy padały po całym dniu.

Sieciówki są glównie odzieżowe i wiekszy asortyment niz u nas, innych fakt mniej albo nie sa tak wyeksponowane jak u nas z neonami itp.

Mcdonaldow jest kilka 3-4 w okolicach centrum czy Barcelonetty , ale ukryte troche bardziej, Lidl fakt jest chyba tylko na Gracii :-) Co akurat bardzo mi sie podoba że nie rzucają sie tak bardzo w oczy ;-)

• 1 month później...

Prośba ...jak by ktoś gdzies trafil na tego typu rozwiązanie/wizuwaluzację/realizację prośba o link :rolleyes:

http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_c3b97b96-af05-46d6-98d0-4277c0ebb733_max_900_1200_wilanow-anyform-hol-przedpokoj-styl-nowoczesny.jpg

http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_e65baea1-80e6-4631-9e8e-757554307267_max_900_1200_wilanow-anyform-lazienka-styl-nowoczesny.jpg

http://img.shmbk.pl/rimgsph/6917_cb75b3ee-0b59-4c91-a1e9-1b77c7a3cced_max_900_1200_wilanow-anyform-hol-przedpokoj-styl-nowoczesny.jpg

CZyli integrated door, szukałaś pod tym hasłem?

a3554db6ebe7f58523525b3827e9a065.jpg

W sumie to nadal nie wiem czy szafa ma być i w niej drzwi czy drzwi integrowane ze ścianą w dowolny sposób :)

ooo tak tego szukalam, nie znałam tego okreslenia :rolleyes:

Ma być jak na tej pierwszej inspiracji tylko bez przerwy pomiedzy łazienką i szafą. Dzrwi w szafie którymi wchodzi sie do łazienki ;)

znalazłam tylko coś takiego, ale jak się na coś natknę to podrzucę ;)

ze strony: http://www.silvan.pl/drzwi-wewnetrzne/

Poniżej prezentujemy nietypową szafę z drzwiami uchylnymi, za którą kryje się pomieszczenie łazienki. Prowadzą do niego drzwi wewnętrzne wykonane z lakierowanego mdf.

http://www.silvan.pl/zdjecia/drzwi/drzwi-wewnetrzne-lakierowane-mdf-polmat-polysk.jpg

:bye: