ivy17 20.06.2017 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Mam dokłądnie takie samo założenie ...... dlatego ..... hłe, hłe, hłe - noszę w torebce wydruki z listą roślin na obecnie realizowane rabaty, jak się natknę to się nie powstrzymam tez mam notesik, zapisane tam juz mam zakupy na jesiń np cebul które gdzies mi teraz wpadły w oko czosnkow czy tulipanow i inne roslinki. chwilowo nie mam zrobionej jednej czesci gddzie bede miala 45 mb w=płotu po zewnętrznej do obsadzenia i pewnie jakieś 30 mb od strony ogrodu Mam mała dziąłkę wiec rabaty po obrysie z wylomami u mnie wiec bedzie co sadzić, lista powstaje. Zakupy jedynie teraz jak sie cos "trafi" cenowo super To dobra metoda, póki coś nie jest załamująco piękne nie mam miejsca na zalamujaco pikne hehe albo cena mnie powstrzymuje Ile ta lawenda? 189 zł czy mam coś ze wzrokiem? Ja wczoraj w akcie desperacji i niemocy w planowaniu rabat pojechałam do największej okolicznej szkółki i wreszcie coś kupiłam nieee, wzrok na szóstkę tez sprawdzałam czy nie ma przecinka co kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 nieee, wzrok na szóstkę tez sprawdzałam czy nie ma przecinka co kupiłaś ? Niemożliwe??? Cena za lawendę??? To jednak mam kłopoty ze wzrokiem bo widziałam przecinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2017 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Niemożliwe??? Cena za lawendę??? To jednak mam kłopoty ze wzrokiem bo widziałam przecinek Tak, ni ebyło pomyłki bo w kilku doniczkach była wbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Tak, ni ebyło pomyłki bo w kilku doniczkach była wbita Może ona ze złota???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2017 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Może ona ze złota???? widzisz, nie zapytałam czy coś ma ukryte w korzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.06.2017 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Ivy kupiłam hortensje bukietowe vanilla fraise i żurawkę na obwódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2017 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Ivy kupiłam hortensje bukietowe vanilla fraise i żurawkę na obwódkę. a jakie zurawki- kolorek ? Mam tą hortensję, bardzo lubie ogolnie hortensje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 JA też widziałam przecinek ale to może był brak wyobraźni, bo jak jedna doniczka doniczka może kosztować tyle, co bez przecinka? Rąbnęli się w etykiecie , co i tak znaczy, że ona droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2017 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 JA też widziałam przecinek ale to może był brak wyobraźni, bo jak jedna doniczka doniczka może kosztować tyle, co bez przecinka? Rąbnęli się w etykiecie , co i tak znaczy, że ona droga. Pestko cena prawdziwa, bo pytałam po ile lawenda nie wierząc ze taka może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Oszaleli Znacznie lepiej kupić lawendę TUTAJ A to do poczytania http://lawendowepole.pl/uprawa-lawendy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2017 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Pestko mam już troche lawendy, ładnie sie rozrasta ii jesli ktoś zapłaci tyle co na metce tam chetnie sprzedam bo wiem ze rośnie szybko Zamowiłam sobie roślinki , przyszły super zapakowane ale rozmiarowo bez szału chyba Miskant ML śmialek darniowy irys trawiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Nie martw się. Pięknie sie rozrosną a za 3 lata będziesz i śmiałka i miskanta mogła podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.05.2018 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Mało sie w domu dzieje to zostawiam trochę wiosno-lata http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=412803&d=1525958715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2018 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Czosnki i „czarne” tulipany... co tam między tulipkami rośnie, monardy (pysznogłówki)? Wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.05.2018 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Czosnki wprost uwielbiam, u mnie jeszcze w pąkach. Tulipany piękne tez takie miałam ale zmarnowałam bo przez tą mokra jesień nie miałam kiedy posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2018 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Czosnki i „czarne” tulipany... co tam między tulipkami rośnie, monardy (pysznogłówki)? Wiosna Między tulipanami hortensje limelight, znikną czosnki i tulipany nadejdzie czas hortensji i traw. Doriko tulipany zawsze można do donic i zadowołoac gdziekolwiek, potem super wyglądaja np przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2018 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Rozejrzyj się za tulipanami botanicznymi. Ich się nie wykopuje i są bardzo niskie. Mogłabyś zostawić je i każdej wiosny kwitły by jako pierwsze w ogrodzie, prawie równo z krokusami. Tak samo irysy reticulata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.05.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Tylko że botaniczne nie wyglądają jak zwykłe, dają zupełnie inny efekt a i z kolorystyką ich jest kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.10.2018 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Ivy, wpadłam, to chociaż pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Ivy, wpadłam, to chociaż pomacham Laaaaa!!!!! Illusjon! <3 To ja odmachuje i macham tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts