asiazett 07.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ivy. Pięknie to sobie wykombinowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2015 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ivy. Pięknie to sobie wykombinowałaś dziękuję Żebyś wiedziała:) Będzie fajnie! A kiedy ruszacie z biurkowym? hmmmm.....tak jakby już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.02.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Rety, ale porządek na biurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.02.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 minimalizm <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Rety, ale porządek na biurku! Liczę ze porządek uda się utrzymać minimalizm <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.02.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ivy, masz już jakieś fotelo-krzesełko upatrzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Świetne biureczko -oczywiście nie dla mojego M. bo po dwóch dniach byś biurka nie odnalazła ale będę Ci zazdrościć, że możesz żyć w porządku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ivy, masz już jakieś fotelo-krzesełko upatrzone? Nie, jeszcze nie jak masz cos fajnego na oku to chętnie zobaczę Świetne biureczko -oczywiście nie dla mojego M. bo po dwóch dniach byś biurka nie odnalazła ale będę Ci zazdrościć, że możesz żyć w porządku:rolleyes: W pracy mam zapewne podobnie jak Twój M. w domu natomiast licze ze uda sie utrzymać większy porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ivy ale fajnie:) jaka to farba? zastanawiam się u siebie nad czernią we wnęce na tv obok kominka:) zerknij u mnie i napisz co sądzisz:) co masz na podłodze w gabinecie? jeszcze chciałam dopytać o kuchnię...masz ją w macie? ( czy kolor biały się wybiera czy jest jeden rodzaj bieli?) przepraszam za takie pytania ale już sama nie wiem jak to jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ivy, szybka jak blyskawica jestes pieknie to wyszlo olalee jak ja zamawialam kuchnie to moglam wybrac biel wg palety RAL obecnie posiadam z ikea matowa i jestem zadowolona.. do domu zamowilam w polysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ivy ale fajnie:) jaka to farba? zastanawiam się u siebie nad czernią we wnęce na tv obok kominka:) zerknij u mnie i napisz co sądzisz:) co masz na podłodze w gabinecie? jeszcze chciałam dopytać o kuchnię...masz ją w macie? ( czy kolor biały się wybiera czy jest jeden rodzaj bieli?) przepraszam za takie pytania ale już sama nie wiem jak to jest:D Farba to Tikkurila optiva mat 5 , kolor czarny - nie pamietam jaki RAL ale mogę sprawdzić jak chcesz Podłoga w gabinecie to panele kronopol dab livorno Kuchnię mam w macie, ale nie miałam dużego wpływu na kolor bo to ikea Kolorów bieli jest sporo, fajnie sie potem trzymac jednego chyba ( kuchnia, drzwi itp) Ivy, szybka jak blyskawica jestes pieknie to wyszlo olalee jak ja zamawialam kuchnie to moglam wybrac biel wg palety RAL obecnie posiadam z ikea matowa i jestem zadowolona.. do domu zamowilam w polysku. Oj czasem uda sie coś zrobić szybciej No własnie połysk, mat...tutaj kwestia indywidualnych preferencji .. jak caly czas chciałam błyszczącą.. a jaką mam - matową kobieta zmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 09.02.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hehe Tak szybko że przegapiłam że to już i cały czas jestem na etapie inspiracji Tylko komentarze mnie skłoniły by się cofnąć te parę postów:P U mnie w domu zaraz bajzel by się pojawił więc poluję na sekretarzyk albo biurko z duuuużą ilością szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Oj czasem uda sie coś zrobić szybciej No własnie połysk, mat...tutaj kwestia indywidualnych preferencji .. jak caly czas chciałam błyszczącą.. a jaką mam - matową kobieta zmienna jest ja chcialam miec matowa..a moj w polysku.. faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.02.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 oooooo ale jazda szybka akcja mój Ł nie zniesie chyba już więcej czarnego na ścianie Iwonka mogłabyś mi zmierzyć wysokość kosza na śmieci? na stronie podają 32,3cm... ale chcę się upewnić... bo z tego wynika że wejdzie do szuflady 40stki (tam jest 33cm wysokości), bo mogłoby być bez pokrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2015 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hehe Tak szybko że przegapiłam że to już i cały czas jestem na etapie inspiracji Tylko komentarze mnie skłoniły by się cofnąć te parę postów:P U mnie w domu zaraz bajzel by się pojawił więc poluję na sekretarzyk albo biurko z duuuużą ilością szuflad. duża ilośc szuflad to tez moje marzenie planuję tam jeszcze jakas komodę ja chcialam miec matowa..a moj w polysku.. faceci taaaa...zmiany, zmiany, zmiany oooooo ale jazda szybka akcja mój Ł nie zniesie chyba już więcej czarnego na ścianie Iwonka mogłabyś mi zmierzyć wysokość kosza na śmieci? na stronie podają 32,3cm... ale chcę się upewnić... bo z tego wynika że wejdzie do szuflady 40stki (tam jest 33cm wysokości), bo mogłoby być bez pokrywki Myślałam ze P. tez juz powie dość ale jak zaczęłam negocjacje to stwierdził "" pomaluje , bo i tak wynudzisz w końcu zeby byla czarna " Przy komini ejuz marudził a teraz mu sie podoba dobrze ze wtedy kupiłam więcej farby to wystarczyło jeszcze na tą ścianę zmierzę kosze wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.02.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 bardzo rozsądnie do tego P. podszedł zrobił co i tak nieuniknione i zaoszczędził sobie tygodni marudzenia aaaaa i jeszcze powiedz mi o zmywarce, bo masz tą z Ikea - dobra jest? domywa? ma szufladę na sztućce czy koszyki? cokół ładnie wszedł czy pocięty musiał być?? słyszałaś o tym, że inne zmywarki ciężko zamontować z frontem maskującym? że bezpieczniej brać tą z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Karolina ja mam zmywarke ikeowska i jestem zadowolona z niej .Mam ja od 4lat. Na sztucce posiada koszyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.02.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 bardzo rozsądnie do tego P. podszedł zrobił co i tak nieuniknione i zaoszczędził sobie tygodni marudzenia tak. myśle ze to była jego bardzo dobra decyzją chcąc mieć święty spokój :lol2: Iwonka mogłabyś mi zmierzyć wysokość kosza na śmieci? na stronie podają 32,3cm... ale chcę się upewnić... bo z tego wynika że wejdzie do szuflady 40stki (tam jest 33cm wysokości), bo mogłoby być bez pokrywki Mieści sie jesli dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi aaaaa i jeszcze powiedz mi o zmywarce, bo masz tą z Ikea - dobra jest? domywa? ma szufladę na sztućce czy koszyki? cokół ładnie wszedł czy pocięty musiał być?? słyszałaś o tym, że inne zmywarki ciężko zamontować z frontem maskującym? że bezpieczniej brać tą z Ikea ja ma TEN MODEL Jestem zadowolona, wszystko ładnie domywa - używam albo tabletek z Biedry albo fary w kapsułkach Właśnie dlatego zeby nie robic doktoratu kupiłam u nich - wiem ze do niektórych trzeba podcinać cokół, czy kombinować z uchywtami do frontu. Chciałam miec jeden problem z głowy. W tej nic nie trzeba podcinać, jest tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 dziękuję :* super, że kosz się mieści w 40stkę... pewnie jak się dokłada ten stelaż podtrzymujący to wtedy nie wchodzi i musi być wyższa szuflada no to mam problem z głowy zmywarkę właśnie też tą/tę? rozważałam... choć marzyłam o szufladzie na sztućce, ale 2500 to za dużo sztućce będę myła ręcznie i tyle dzięki Mel za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.02.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Farba to Tikkurila optiva mat 5 , kolor czarny - nie pamietam jaki RAL ale mogę sprawdzić jak chcesz Podłoga w gabinecie to panele kronopol dab livorno Kuchnię mam w macie, ale nie miałam dużego wpływu na kolor bo to ikea Kolorów bieli jest sporo, fajnie sie potem trzymac jednego chyba ( kuchnia, drzwi itp) Oj czasem uda sie coś zrobić szybciej No własnie połysk, mat...tutaj kwestia indywidualnych preferencji .. jak caly czas chciałam błyszczącą.. a jaką mam - matową kobieta zmienna jest Dziękuję dobrze, ze mnie uświadamiacie:) jak zamawiałam drzwi z pol-skone to wybrałam tylko białe i nikt nie pytał o ral ale może nie ma wyboru? wtedy nie miałam pojęcia czy pytać o cos takiego:) chyba się skłaniam bardziej w stronę matowej kuchni nie wiem tylko czy wybrać mat czy półmat( czy to duza różnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts