Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy, masz już jakieś fotelo-krzesełko upatrzone?

Nie, jeszcze nie :rolleyes: jak masz cos fajnego na oku to chętnie zobaczę :)

Świetne biureczko -oczywiście nie dla mojego M. bo po dwóch dniach byś biurka nie odnalazła ale będę Ci zazdrościć, że możesz żyć w porządku:rolleyes:

W pracy mam zapewne podobnie jak Twój M. w domu natomiast licze ze uda sie utrzymać większy porządek :cool:

Ivy ale fajnie:) jaka to farba? zastanawiam się u siebie nad czernią we wnęce na tv obok kominka:) zerknij u mnie i napisz co sądzisz:)

co masz na podłodze w gabinecie?

jeszcze chciałam dopytać o kuchnię...masz ją w macie? ( czy kolor biały się wybiera czy jest jeden rodzaj bieli?) przepraszam za takie pytania ale już sama nie wiem jak to jest:D

Ivy ale fajnie:) jaka to farba? zastanawiam się u siebie nad czernią we wnęce na tv obok kominka:) zerknij u mnie i napisz co sądzisz:)

co masz na podłodze w gabinecie?

jeszcze chciałam dopytać o kuchnię...masz ją w macie? ( czy kolor biały się wybiera czy jest jeden rodzaj bieli?) przepraszam za takie pytania ale już sama nie wiem jak to jest:D

Farba to Tikkurila optiva mat 5 , kolor czarny - nie pamietam jaki RAL ale mogę sprawdzić jak chcesz

Podłoga w gabinecie to panele kronopol dab livorno

Kuchnię mam w macie, ale nie miałam dużego wpływu na kolor bo to ikea :cool:

Kolorów bieli jest sporo, fajnie sie potem trzymac jednego chyba ( kuchnia, drzwi itp)

Ivy, szybka jak blyskawica jestes :lol2:

pieknie to wyszlo :yes:

olalee jak ja zamawialam kuchnie to moglam wybrac biel wg palety RAL ;)

obecnie posiadam z ikea matowa i jestem zadowolona..

do domu zamowilam w polysku.

Oj czasem uda sie coś zrobić szybciej :rolleyes:

No własnie połysk, mat...tutaj kwestia indywidualnych preferencji .. jak caly czas chciałam błyszczącą.. a jaką mam - matową :cool: kobieta zmienna jest :rolleyes:

oooooo ale jazda :D szybka akcja :D :)

mój Ł nie zniesie chyba już więcej czarnego na ścianie :lol2:

Iwonka mogłabyś mi zmierzyć wysokość kosza na śmieci?

na stronie podają 32,3cm... ale chcę się upewnić... bo z tego wynika że wejdzie do szuflady 40stki (tam jest 33cm wysokości), bo mogłoby być bez pokrywki :)

Hehe Tak szybko że przegapiłam że to już i cały czas jestem na etapie inspiracji :) Tylko komentarze mnie skłoniły by się cofnąć te parę postów:P U mnie w domu zaraz bajzel by się pojawił więc poluję na sekretarzyk albo biurko z duuuużą ilością szuflad.

duża ilośc szuflad to tez moje marzenie :cool: planuję tam jeszcze jakas komodę :cool:

ja chcialam miec matowa..a moj w polysku.. faceci :cool:

taaaa...zmiany, zmiany, zmiany

oooooo ale jazda :D szybka akcja :D :)

mój Ł nie zniesie chyba już więcej czarnego na ścianie :lol2:

na stronie podają 32,3cm... ale chcę się upewnić... bo z tego wynika że wejdzie do szuflady 40stki (tam jest 33cm wysokości), bo mogłoby być bez pokrywki :)

Myślałam ze P. tez juz powie dość ale jak zaczęłam negocjacje to stwierdził "" pomaluje , bo i tak wynudzisz w końcu zeby byla czarna "

Przy komini ejuz marudził a teraz mu sie podoba :cool: dobrze ze wtedy kupiłam więcej farby to wystarczyło jeszcze na tą ścianę;)

zmierzę kosze wieczorkiem :cool:

bardzo rozsądnie do tego P. podszedł :D zrobił co i tak nieuniknione i zaoszczędził sobie tygodni marudzenia :lol2:

aaaaa i jeszcze powiedz mi o zmywarce, bo masz tą z Ikea - dobra jest? domywa? ma szufladę na sztućce czy koszyki?

cokół ładnie wszedł czy pocięty musiał być??

słyszałaś o tym, że inne zmywarki ciężko zamontować z frontem maskującym? że bezpieczniej brać tą z Ikea

bardzo rozsądnie do tego P. podszedł :D zrobił co i tak nieuniknione i zaoszczędził sobie tygodni marudzenia :lol2:

tak. myśle ze to była jego bardzo dobra decyzją chcąc mieć święty spokój :lol2::lol2:

Mieści sie jesli dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi :D

d515eb13600aa4d8b1444f07db579dbc.jpg

61a2e95836b23fd8e4b6de2395eedcb3.jpg

aaaaa i jeszcze powiedz mi o zmywarce, bo masz tą z Ikea - dobra jest? domywa? ma szufladę na sztućce czy koszyki?

cokół ładnie wszedł czy pocięty musiał być??

słyszałaś o tym, że inne zmywarki ciężko zamontować z frontem maskującym? że bezpieczniej brać tą z Ikea

ja ma TEN MODEL

Jestem zadowolona, wszystko ładnie domywa - używam albo tabletek z Biedry albo fary w kapsułkach :yes:

Właśnie dlatego zeby nie robic doktoratu kupiłam u nich - wiem ze do niektórych trzeba podcinać cokół, czy kombinować z uchywtami do frontu. Chciałam miec jeden problem z głowy.

W tej nic nie trzeba podcinać, jest tak :

e4aeb2d569cdfe383873f4d52ec693a7.jpg

dziękuję :hug: :*

super, że kosz się mieści w 40stkę... pewnie jak się dokłada ten stelaż podtrzymujący to wtedy nie wchodzi i musi być wyższa szuflada

no to mam problem z głowy :)

zmywarkę właśnie też tą/tę? rozważałam... choć marzyłam o szufladzie na sztućce, ale 2500 to za dużo :(

sztućce będę myła ręcznie i tyle :D

dzięki Mel za opinię :)

Farba to Tikkurila optiva mat 5 , kolor czarny - nie pamietam jaki RAL ale mogę sprawdzić jak chcesz

Podłoga w gabinecie to panele kronopol dab livorno

Kuchnię mam w macie, ale nie miałam dużego wpływu na kolor bo to ikea :cool:

Kolorów bieli jest sporo, fajnie sie potem trzymac jednego chyba ( kuchnia, drzwi itp)

Oj czasem uda sie coś zrobić szybciej :rolleyes:

No własnie połysk, mat...tutaj kwestia indywidualnych preferencji .. jak caly czas chciałam błyszczącą.. a jaką mam - matową :cool: kobieta zmienna jest :rolleyes:

Dziękuję:) dobrze, ze mnie uświadamiacie:) jak zamawiałam drzwi z pol-skone to wybrałam tylko białe i nikt nie pytał o ral ale może nie ma wyboru? wtedy nie miałam pojęcia czy pytać o cos takiego:) chyba się skłaniam bardziej w stronę matowej kuchni nie wiem tylko czy wybrać mat czy półmat( czy to duza różnica)