lukasz69karolina 10.02.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ... Specjalnie przymierzyłam w swoich żeby sprawdzić czy sie na 100% mieści ... matko, jak ja Ci się odwdzięczę :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 matko, jak ja Ci się odwdzięczę :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug: kawką jak wpadniemy do Was :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mel, wkleiłam linki mozaikowe u Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mel, wkleiłam linki mozaikowe u Karoliny dziekuje przeniose je do siebie ku pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.02.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) Dziewczyny ja jeszcze nie mam tarasów ani schodów wylanych, jeden taras mam zadaszony okna przesuwne hs brak progów i myślałam, żeby taras wykończyć płytką np. drewnopodobną bo będą panele w salonie( wtedy byłaby jakby jedna przestrzeń po otworzeniu okna) a mąż upeira się na kostkę co byscie zrobiły i co wtedy ze schodami wejściowymi - mam jeszcze wybór... co do drzwi...zamówiliśmyy polskone sempre i one nie są lakierowane tylko okleina i teraz jedyne wyjście to chyba próbować dobrać listwę do drzwi a później do listwy dobrać kolor kuchni? ( przy kuchni nie ma nigdzie drzwi natomiast białe meble w kuchni stykają się z listwami - orientujecie się jaka różnica jest w kolorze ral 9001 a 9003? jakie dziewczyny Wy macie? nie chciałabym , żeby ta biel była taka biała aż w niebieska wpadajaca tylko taka akurat:) Edytowane 11 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.02.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 kawką jak wpadniemy do Was :D no to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ola my na wejściu do domu mamy kostkę... taras będzie z kompozytu kiedyś... w salonie mam szare płytki, okno hs i taras będzie a'la drewniany kostki na tarasie ja nie widzę Asiazett ma i mówiła że się nosi piach, bo nie da się dobrze sprzątnąć... ale może to też wina kostki? ona ma granitową chyba co do kolorów białych - ja się nie wypowiem, bo mi tam niezależy drzwi mamy drewniane samodzielnie malowane na biało... listwy będą białe mdf - ale czy to taki sam odcień czy inny to ja nie zważam na to kuchnia biała - to też znów pewnie inny odcień kiepski ze mnie doradca chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 olalee - nie daj się zwariować z tą bielą To chyba musi być mocna rozbieżność odcieni, żeby rzucało się w oczy. Loozik. Chill. No stress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Światło ma ogromne znaczenie. Ta sama biel zależnie od światła wygląda inaczej.Kąt pod jakim patrzysz na płaszczyznę, też zmienia odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziękuję Wam dziewczyny bo już bzikuję z tą bielą w sklepie gdzie zamawiałam drzwi mają listwy w ral 9016 w piątek mam mieć drzwi więc porównam sobie jak to będzie wyglądać tylko, że czytałam, że 9016 jest zimna i znów wariuje:) nie wiem może zamówić jakąś listwę w ral 9003 i wtedy zobaczyć? jakiej firmy macie listwy, jakie polecacie? czy takie kwadratowe zupełnie do góry czy moze lekko zaokrąglone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 asiazet w kuchni koło piekarnika masz lodówkę w zabudowie? powiedz mi czy ona musi mieć specjalnie wyżej zamrażarkę czy wystarczy wziąć standardową lodówkę do zabudowy, żeby drzwi od zamrażarki były na tym samym poziomie co szafki, piekarnik itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie, ale skoro ktoś ręcznie montuje meble to sobie półki i piekarnik zrobi na takim poziomie jakim sobie życzy. Najpierw jest projekt żeby takie niuanse sobie ustalić. Ja podawałam mojemu stolarzowi dokładny model kupionej lodówki, a o resztę martwił się on. Żeby to równo i estetycznie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) no właśnie stolarz też kazał podać rodzaj model lodówki:) Wasza była standardowa? czyli można ją dopasować? bo blat jest na wysokości zazwyczaj do 90 cm i jak się zaczyna blat a kończą dolne szafki to chcę równo piekarnik dać, standardowo zamrażarka w lodówce ma cos około 73 cm a później reszta lodówki czyli trzeba ją podnieść do 90: minus blat) ( nie wiem czy się ją na czymś stawia?)może źle tłumaczę ale może zrozumiesz o co mi chodzi:) Edytowane 12 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 co do drzwi...zamówiliśmyy polskone sempre i one nie są lakierowane tylko okleina i teraz jedyne wyjście to chyba próbować dobrać listwę do drzwi a później do listwy dobrać kolor kuchni? ( przy kuchni nie ma nigdzie drzwi natomiast białe meble w kuchni stykają się z listwami - orientujecie się jaka różnica jest w kolorze ral 9001 a 9003? jakie dziewczyny Wy macie? nie chciałabym , żeby ta biel była taka biała aż w niebieska wpadajaca tylko taka akurat:) olalee - nie daj się zwariować z tą bielą To chyba musi być mocna rozbieżność odcieni, żeby rzucało się w oczy. Loozik. Chill. No stress. Asia dobrze pisze, nie ma co panikować. Jeśli uda sie zgrać kolory to super, wydaje mi sie ze najbardziej rzuca sie roznica w kolorze moim zdaniem na połaczeniu listwa/drzwi. Przynajmniej na probkach ktore mialam było widac rozniće U Karoliny jak jest połaczenie malowane + gładki mdf to nie ma az takiej widocznej roznicy bo sa inne faktury/struktury Dziękuję Wam dziewczyny bo już bzikuję z tą bielą w sklepie gdzie zamawiałam drzwi mają listwy w ral 9016 w piątek mam mieć drzwi więc porównam sobie jak to będzie wyglądać tylko, że czytałam, że 9016 jest zimna i znów wariuje:) nie wiem może zamówić jakąś listwę w ral 9003 i wtedy zobaczyć? jakiej firmy macie listwy, jakie polecacie? czy takie kwadratowe zupełnie do góry czy moze lekko zaokrąglone? Spokojnie, dasz radę. Jak znasz Ral z drzwi to reszte możesz próbować dopasować CO do listew to jakiś czas temu robiła przegląd, najlepiej zamowić sobie probki jesli chce Ci sie i masz czas i sobie zobaczyć co i jak i co najbardziej pasuje. Tak jak pisze Pestka kolor oświetlenia tez ma znaczenie w odbiorze bieli asiazet w kuchni koło piekarnika masz lodówkę w zabudowie? powiedz mi czy ona musi mieć specjalnie wyżej zamrażarkę czy wystarczy wziąć standardową lodówkę do zabudowy, żeby drzwi od zamrażarki były na tym samym poziomie co szafki, piekarnik itp.? Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie, ale skoro ktoś ręcznie montuje meble to sobie półki i piekarnik zrobi na takim poziomie jakim sobie życzy. Najpierw jest projekt żeby takie niuanse sobie ustalić. Ja podawałam mojemu stolarzowi dokładny model kupionej lodówki, a o resztę martwił się on. Żeby to równo i estetycznie wyglądało no właśnie stolarz też kazał podać rodzaj model lodówki:) Wasza była standardowa? czyli można ją dopasować? bo blat jest na wysokości zazwyczaj do 90 cm i jak się zaczyna blat a kończą dolne szafki to chcę równo piekarnik dać, standardowo zamrażarka w lodówce ma cos około 73 cm a później reszta lodówki czyli trzeba ją podnieść do 90: minus blat) ( nie wiem czy się ją na czymś stawia?)może źle tłumaczę ale może zrozumiesz o co mi chodzi:) Lodowki do zabudowy raczej maja standardowa wysokość, wybirz mode i niech Ci kuchenny powie czy wszytsko jest tak jak chcesz molziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.02.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jestem przelotem więc buziaka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jestem przelotem więc buziaka zostawiam Dziękuje za odwiedziny, zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.02.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 DZIEWCZYNKI DZIŚ KALORIE W CYCKI!! CZĘSTUJCIE SIĘ właśnie zrobiłam z małolatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 DZIEWCZYNKI DZIŚ KALORIE W CYCKI!! CZĘSTUJCIE SIĘ właśnie zrobiłam z małolatami [ATTACH=CONFIG]304056[/ATTACH] o jakie cudne zabieram 2 żeby symetrycznie poszło :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 jak w cycki, to i ja się poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.02.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ale tylko w cyc, nigdzie indziej! To racuchy prawda? Moja mam ma nam dziś takie podać, mniammmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts