Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Twój :D

edit

ogólnie dupa... bo max szerokość to 120cm... a ja potrzebuję 127 - czyli łączone 2 kawałki... kobita mówi że to widać będzie dość

zrobisz mi fotkę łączenia u Ciebie? bardzo widać? czym masz "sklejone"?

Edytowane przez lukasz69karolina

edit

ogólnie dupa... bo max szerokość to 120cm... a ja potrzebuję 127 - czyli łączone 2 kawałki... kobita mówi że to widać będzie dość

ja mam łączenie w narożu tylko, zrobię ci wieczorem foto :-) Moim zdanien nie widąc bardzo bardzo, pewnie lepiej było by bez ale chyba nie ma takich blatów jak ty potrzebujesz :sick:

dziękuję ;)

hmmmm.....tak jakby już :cool:

1163259f5359d754fc9a7cde741a4c6b.jpg

O rany! Nadrabiania jakby mnie z miesiąc nie było :D. Widzę, że pięknie wykorzystałaś resztkę czarnej farby :D. Super wyszło :yes: Ja też będę miała u siebie kozły lerberg :wiggle:

Inspiracje cudne :yes: W gabinecie mam biurko w połowie pokoju, więc nie da się w tym kierunku, ale planuję jeszcze na górze mały kącik do prac ręcznych i tam może uda się choć namiastkę czegoś podobnego stworzyć :).

jak w cycki, to i ja się poczęstuję :p

Ale tylko w cyc, nigdzie indziej! To racuchy prawda? Moja mam ma nam dziś takie podać, mniammmm.

To jak w cycki i z serka, to wezmę symetrycznie 4. Albo 6.

jedyny dzień w roku, w którym można się nażreć i nie idzie w boczki :)

Widzę ze koleżanki chętne na powiększenia biustu :lol2::lol2::lol2::lol2: Ja jakoś nie narzekam, ale jak by odrobinkę poszło to czemu nie :rolleyes::rolleyes:

Boczki? W tłusty czwartek chyba też pasują ;)

http://www.unimies.com.pl/gallery/wedzonki/boczek_z_beczki.jpg

:rotfl:

Upiekłabym te boczki z cebulką, czosnkiem i majerankiem :) dopiero byłyby pyszne. A z tego co się wyroki pyszny smalec :)

Niestety taki tez lubię :sick: Nie często ale czasem taki smaczek mi pasuje :rolleyes: Ostatnio uwielbiam niezdrową sałatkę ziemniaczana z boczkiem :bash::bash::bash:

;) Mam dosyć w rozmiarze, a większe prędzej grawitacja pokona. Ale jeden malutki :) mniam

Przynajmniej jedna zadowolona :p

edit

hmm ja tez tydzien czekałam..a zeby blat wpuscic w okno, to mi nie robili laczenia :no:

zamowiono inne wymiary :)

Wszystko zależy czy blat jest na stanie hurtowni :rolleyes:

Wstawiam tez tu zdjecie połączenia, mocne zbliżenie z fleszem zeby bylo widać, na żywo mniej widoczne zdecydowanie :rolleyes:

b0e356431449d49db273b948a1889bce.jpg

Czesc Ivy :D

Faworki upieczone?? :D

my nadal nie mozemy naszego dojesc :lol2:

ale jem!

Niestety nie udało sie :sick: Mam ambitny plan weekendowy - faworki i mini donuty bo kupił mi P. blaszkę do ich wypieku , zobaczymy co z tego wyjdzie :rolleyes:

to się dziś poprzytulamy :lol2:

:hug:

tuli , tuli :hug::hug:

O rany! Nadrabiania jakby mnie z miesiąc nie było :D. Widzę, że pięknie wykorzystałaś resztkę czarnej farby :D. Super wyszło :yes: Ja też będę miała u siebie kozły lerberg :wiggle:

Inspiracje cudne :yes: W gabinecie mam biurko w połowie pokoju, więc nie da się w tym kierunku, ale planuję jeszcze na górze mały kącik do prac ręcznych i tam może uda się choć namiastkę czegoś podobnego stworzyć :).

Tak, udało sie wykorzystać to co zostało. Wystarczyło idealnie na tą ścianę :-) Uwielbiam ten kierunek, i zawsze marzyłam o takim kąciku do pracy i sie udało. Brakuje jeszcze wiele, musze jakoś zagospodarować ta sciane. Myślałam o polkach + grafikach le jakoś nie wiem w którą stronę pójść . Białe czy czarne ?? Musze obejrzeć kolejny milion inspiracji :p:p

Ivy tez będę miała Twój blat:) widziałam na żywo i jestem na tak:) powiedz mi jak masz ścinany na ostro to masz tą samą okleina zrobione bo widziałam u znajomych i było inna gładka...:/ i czy nic Ci sie z tym łaczeniem nie dzieje? mąż mówi, ze może sie odkleić...

gdzie masz jeszcze czarną farbę?:)

Ivy tez będę miała Twój blat:) widziałam na żywo i jestem na tak:) powiedz mi jak masz ścinany na ostro to masz tą samą okleina zrobione bo widziałam u znajomych i było inna gładka...:/ i czy nic Ci sie z tym łaczeniem nie dzieje? mąż mówi, ze może sie odkleić...

gdzie masz jeszcze czarną farbę?:)

tak , mam zrobionę ta samą okleiną :yes: Inaczej bym sie nie zdecydowała na takie rozwiązanie. Blat ma strukture wiec było by bardzo żle wizualnie z inna :sick:

Czarną ścianę mam w kuchni - komin - robocz efotki

0b86f6dceb233ad3ade56591156099ea.jpg

strae foto

4445644b79e77a10a3619b000230a723.jpg

Przybiegłam sprawdzić, czy uda mi się zgadnąć, do czego ten koralowy kolor :) Ale nie zgadłam. Za to widzę piękny kącik biurowy. Biurko takie lekkie, czyste! Super. Zazdroszczę porządku!

Kanapa - super! Tyle miejsca do wylegiwania się za takie pieniądze, radość nawet nie podwójna a dziesięciokrotna!

Jeśli można, to sugerowałabym dociągnięcie regału w pokoiku z biurkiem do samego sufitu. Po co zostawiać taki prześwit? Niewykorzystane miejsce i tylko kurz się zbiera.

A nie chciałabyś białych półek od regału aż do ściany, jak na jednej z inspiracji? Tak czy inaczej, realizacja założeń wychodzi Ci super!

Przybiegłam sprawdzić, czy uda mi się zgadnąć, do czego ten koralowy kolor :) Ale nie zgadłam. Za to widzę piękny kącik biurowy. Biurko takie lekkie, czyste! Super. Zazdroszczę porządku!

Kanapa - super! Tyle miejsca do wylegiwania się za takie pieniądze, radość nawet nie podwójna a dziesięciokrotna!

Jeśli można, to sugerowałabym dociągnięcie regału w pokoiku z biurkiem do samego sufitu. Po co zostawiać taki prześwit? Niewykorzystane miejsce i tylko kurz się zbiera.

A nie chciałabyś białych półek od regału aż do ściany, jak na jednej z inspiracji? Tak czy inaczej, realizacja założeń wychodzi Ci super!

Witaj :) Ciezko będzie zgadnąc gdzie ten kolor bedzie, ale tak mi sie strasznie u Ciebie podoba ze musialam zapytać, jak juz wymyśle gdzie go da cto będzie pod reką :yes: Chociaż nie mam daru do takich fajnych pomysłów i DIY ale licze ze jeszcze troche pooglądam Wasze cuda i cos sama też zdziałam :-)

Kącik biurowy sie tworzy , zobaczymy co z tego wyjdzie :cool: Właśnie myślałam o polkach na calą szerokość, bo wygląda to super i pomieści wszystko co trzeba :yes: Co do regału to nie bardzo wiem jak go wydłużyć - to Besta z Ikea i jakis ten nasz pokoj za niski jest na wyższy regał i została taka przestrzeń niestety :-(

Mam nadziję ze dalej tez damy rade realizować co sobie założyliśmy w domku ...powoli do przodu :-)