lukasz69karolina 12.02.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 tak to racuchy - takie z serka homogenizowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mam dosyć w rozmiarze, a większe prędzej grawitacja pokona. Ale jeden malutki mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.02.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Iwonka ile czekałaś na blat? dzwoniłam właśnie do sprzedawcy u siebie i mówi że miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Iwonka ile czekałaś na blat? dzwoniłam właśnie do sprzedawcy u siebie i mówi że miesiąc tydzień cos koło a jaki blat chcesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.02.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Twój edit ogólnie dupa... bo max szerokość to 120cm... a ja potrzebuję 127 - czyli łączone 2 kawałki... kobita mówi że to widać będzie dość zrobisz mi fotkę łączenia u Ciebie? bardzo widać? czym masz "sklejone"? Edytowane 12 Lutego 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 hmm ja tez tydzien czekalam..a zeby blat wpuscic w okno, to mi nie robili laczenia zamowiono inne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.02.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Czesc Ivy Faworki upieczone?? my nadal nie mozemy naszego dojesc ale jem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Twój edit ogólnie dupa... bo max szerokość to 120cm... a ja potrzebuję 127 - czyli łączone 2 kawałki... kobita mówi że to widać będzie dość zrobisz mi fotkę łączenia u Ciebie? bardzo widać? czym masz "sklejone"? ja mam łączenie w narożu tylko, zrobię ci wieczorem foto Moim zdanien nie widąc bardzo bardzo, pewnie lepiej było by bez ale chyba nie ma takich blatów jak ty potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.02.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziękuje za odwiedziny, zapraszam częściej to się dziś poprzytulamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.02.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 To jak w cycki i z serka, to wezmę symetrycznie 4. Albo 6. jedyny dzień w roku, w którym można się nażreć i nie idzie w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ...w boczki Boczki? W tłusty czwartek chyba też pasują http://www.unimies.com.pl/gallery/wedzonki/boczek_z_beczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 dziękuję hmmmm.....tak jakby już O rany! Nadrabiania jakby mnie z miesiąc nie było . Widzę, że pięknie wykorzystałaś resztkę czarnej farby . Super wyszło Ja też będę miała u siebie kozły lerberg Inspiracje cudne W gabinecie mam biurko w połowie pokoju, więc nie da się w tym kierunku, ale planuję jeszcze na górze mały kącik do prac ręcznych i tam może uda się choć namiastkę czegoś podobnego stworzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Upiekłabym te boczki z cebulką, czosnkiem i majerankiem dopiero byłyby pyszne. A z tego co się wyroki pyszny smalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 jak w cycki, to i ja się poczęstuję Ale tylko w cyc, nigdzie indziej! To racuchy prawda? Moja mam ma nam dziś takie podać, mniammmm. To jak w cycki i z serka, to wezmę symetrycznie 4. Albo 6. jedyny dzień w roku, w którym można się nażreć i nie idzie w boczki Widzę ze koleżanki chętne na powiększenia biustu :lol2::lol2: Ja jakoś nie narzekam, ale jak by odrobinkę poszło to czemu nie :rolleyes: Boczki? W tłusty czwartek chyba też pasują http://www.unimies.com.pl/gallery/wedzonki/boczek_z_beczki.jpg Upiekłabym te boczki z cebulką, czosnkiem i majerankiem dopiero byłyby pyszne. A z tego co się wyroki pyszny smalec Niestety taki tez lubię Nie często ale czasem taki smaczek mi pasuje Ostatnio uwielbiam niezdrową sałatkę ziemniaczana z boczkiem :bash: Mam dosyć w rozmiarze, a większe prędzej grawitacja pokona. Ale jeden malutki mniam Przynajmniej jedna zadowolona Twój edit ogólnie dupa... bo max szerokość to 120cm... a ja potrzebuję 127 - czyli łączone 2 kawałki... kobita mówi że to widać będzie dość zrobisz mi fotkę łączenia u Ciebie? bardzo widać? czym masz "sklejone"? hmm ja tez tydzien czekałam..a zeby blat wpuscic w okno, to mi nie robili laczenia zamowiono inne wymiary Wszystko zależy czy blat jest na stanie hurtowni Wstawiam tez tu zdjecie połączenia, mocne zbliżenie z fleszem zeby bylo widać, na żywo mniej widoczne zdecydowanie Czesc Ivy Faworki upieczone?? my nadal nie mozemy naszego dojesc ale jem! Niestety nie udało sie Mam ambitny plan weekendowy - faworki i mini donuty bo kupił mi P. blaszkę do ich wypieku , zobaczymy co z tego wyjdzie to się dziś poprzytulamy tuli , tuli :hug: O rany! Nadrabiania jakby mnie z miesiąc nie było . Widzę, że pięknie wykorzystałaś resztkę czarnej farby . Super wyszło Ja też będę miała u siebie kozły lerberg Inspiracje cudne W gabinecie mam biurko w połowie pokoju, więc nie da się w tym kierunku, ale planuję jeszcze na górze mały kącik do prac ręcznych i tam może uda się choć namiastkę czegoś podobnego stworzyć . Tak, udało sie wykorzystać to co zostało. Wystarczyło idealnie na tą ścianę Uwielbiam ten kierunek, i zawsze marzyłam o takim kąciku do pracy i sie udało. Brakuje jeszcze wiele, musze jakoś zagospodarować ta sciane. Myślałam o polkach + grafikach le jakoś nie wiem w którą stronę pójść . Białe czy czarne ?? Musze obejrzeć kolejny milion inspiracji :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ivy tez będę miała Twój blat:) widziałam na żywo i jestem na tak:) powiedz mi jak masz ścinany na ostro to masz tą samą okleina zrobione bo widziałam u znajomych i było inna gładka...:/ i czy nic Ci sie z tym łaczeniem nie dzieje? mąż mówi, ze może sie odkleić... gdzie masz jeszcze czarną farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.02.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 jestem zakochana w takim klimacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ivy tez będę miała Twój blat:) widziałam na żywo i jestem na tak:) powiedz mi jak masz ścinany na ostro to masz tą samą okleina zrobione bo widziałam u znajomych i było inna gładka...:/ i czy nic Ci sie z tym łaczeniem nie dzieje? mąż mówi, ze może sie odkleić... gdzie masz jeszcze czarną farbę? tak , mam zrobionę ta samą okleiną Inaczej bym sie nie zdecydowała na takie rozwiązanie. Blat ma strukture wiec było by bardzo żle wizualnie z inna Czarną ścianę mam w kuchni - komin - robocz efotki strae foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Przybiegłam sprawdzić, czy uda mi się zgadnąć, do czego ten koralowy kolor Ale nie zgadłam. Za to widzę piękny kącik biurowy. Biurko takie lekkie, czyste! Super. Zazdroszczę porządku! Kanapa - super! Tyle miejsca do wylegiwania się za takie pieniądze, radość nawet nie podwójna a dziesięciokrotna! Jeśli można, to sugerowałabym dociągnięcie regału w pokoiku z biurkiem do samego sufitu. Po co zostawiać taki prześwit? Niewykorzystane miejsce i tylko kurz się zbiera. A nie chciałabyś białych półek od regału aż do ściany, jak na jednej z inspiracji? Tak czy inaczej, realizacja założeń wychodzi Ci super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Przybiegłam sprawdzić, czy uda mi się zgadnąć, do czego ten koralowy kolor Ale nie zgadłam. Za to widzę piękny kącik biurowy. Biurko takie lekkie, czyste! Super. Zazdroszczę porządku! Kanapa - super! Tyle miejsca do wylegiwania się za takie pieniądze, radość nawet nie podwójna a dziesięciokrotna! Jeśli można, to sugerowałabym dociągnięcie regału w pokoiku z biurkiem do samego sufitu. Po co zostawiać taki prześwit? Niewykorzystane miejsce i tylko kurz się zbiera. A nie chciałabyś białych półek od regału aż do ściany, jak na jednej z inspiracji? Tak czy inaczej, realizacja założeń wychodzi Ci super! Witaj Ciezko będzie zgadnąc gdzie ten kolor bedzie, ale tak mi sie strasznie u Ciebie podoba ze musialam zapytać, jak juz wymyśle gdzie go da cto będzie pod reką Chociaż nie mam daru do takich fajnych pomysłów i DIY ale licze ze jeszcze troche pooglądam Wasze cuda i cos sama też zdziałam Kącik biurowy sie tworzy , zobaczymy co z tego wyjdzie Właśnie myślałam o polkach na calą szerokość, bo wygląda to super i pomieści wszystko co trzeba Co do regału to nie bardzo wiem jak go wydłużyć - to Besta z Ikea i jakis ten nasz pokoj za niski jest na wyższy regał i została taka przestrzeń niestety Mam nadziję ze dalej tez damy rade realizować co sobie założyliśmy w domku ...powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.02.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 O! Besta. A jak planujesz? na nóżkach? Jeśli na nóżkach, to odejmij nóżki i dołóż jeden moduł o wys. 36 cm (lub 38, nie pamiętam), a jeśli bez nóżek, to dodaj nóżki i na koniec zasłoń je listwą przypodłogową. Pomogłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts