ivy17 13.02.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 O! Besta. A jak planujesz? na nóżkach? Jeśli na nóżkach, to odejmij nóżki i dołóż jeden moduł o wys. 36 cm (lub 38, nie pamiętam), a jeśli bez nóżek, to dodaj nóżki i na koniec zasłoń je listwą przypodłogową. Pomogłam? planuje bez nóżek chyba...zostło mi 17 cm do sufitu i nijak z tych wymiarów nie chce mi wyjść aby było na cała wysokość Nawet jak dodam nóżki i zakryje je listwa co jest fajnym pomysłem to zostaje mi 7 cm ( teraz mam 192+ 38 własnie) :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ivy, znasz hakerską stronę ikeowców ?http://www.ikeahackers.net/category/bestaTu są różne pomysły na Bestę, może coś znajdziesz pomocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.02.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 planuje bez nóżek chyba...zostło mi 17 cm do sufitu i nijak z tych wymiarów nie chce mi wyjść aby było na cała wysokość Nawet jak dodam nóżki i zakryje je listwa co jest fajnym pomysłem to zostaje mi 7 cm ( teraz mam 192+ 38 własnie) :bash: Ale 7 cm do sufitu jest już prawie niezauważane. Wg mnie lepiej 7 niż 17 Poza tym możesz ewentualnie dać górą listwę, która by wypełniała tę lukę (listwa o szer. 7 cm, ustawiona kantem na krawędzi regału z 3 stron, tylko wymaga to opracowania systemu mocowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.02.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Iwonka, a jak się ten Twój blacik nazywa? kupowałaś może w sklepie na J? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ale 7 cm do sufitu jest już prawie niezauważane. Wg mnie lepiej 7 niż 17 Poza tym możesz ewentualnie dać górą listwę, która by wypełniała tę lukę (listwa o szer. 7 cm, ustawiona kantem na krawędzi regału z 3 stron, tylko wymaga to opracowania systemu mocowania). Coś mi sie wydaje ze jak bede robiła listwy w tym pokoju to tak zrobię, będzie prawie do sufitu i pomyślę o tej górnej listwie Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Iwonka, a jak się ten Twój blacik nazywa? kupowałaś może w sklepie na J? to TEN blacik , biały matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.02.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 to TEN blacik , biały matowy A, dobra, już wiem:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.02.2015 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 tak , mam zrobionę ta samą okleiną Inaczej bym sie nie zdecydowała na takie rozwiązanie. Blat ma strukture wiec było by bardzo żle wizualnie z inna Czarną ścianę mam w kuchni - komin - robocz efotki strae foto świetny komin:) tak bardzo mnie zachęca ta czarna farba, myślę o tej mojej ścianie tv...Ivy jak możesz to wejdz do mnie i wyraź opinie o wnękach w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ivy, odkopałam schody w Twoim wątku, piękne:) mam prośbę, powiesz jaką masz wysokość i szerokość stopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.02.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 świetny komin:) tak bardzo mnie zachęca ta czarna farba, myślę o tej mojej ścianie tv...Ivy jak możesz to wejdz do mnie i wyraź opinie o wnękach w kuchni Zdjęcia słabe ale ma żywo uwielbiam swoje czarne ściany Ivy, odkopałam schody w Twoim wątku, piękne:) mam prośbę, powiesz jaką masz wysokość i szerokość stopnia? Witam schody dziękują uwielbiam je chociaz teraz wymagaja troche odświezenia bo dostało im sie przy koncówce wykończeniówki troche pyłem Wysokość ok 18,5 - 19 szerokość 110 głębość 28,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.02.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam schody dziękują uwielbiam je chociaz teraz wymagaja troche odświezenia bo dostało im sie przy koncówce wykończeniówki troche pyłem Wysokość ok 18,5 - 19 szerokość 110 głębość 28,5 cm Ivy dziękuję za informację! To są bardzo wygodnę, muszę powalczyć z moim stolarzem nr 1, bo zaproponował głebokość stopnia 25 cm i obawiam się,że mogą nie być wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.02.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ivy dziękuję za informację! To są bardzo wygodnę, muszę powalczyć z moim stolarzem nr 1, bo zaproponował głebokość stopnia 25 cm i obawiam się,że mogą nie być wygodne. Ja ze swoich jestem zadowolona, wszytsko mi pasuej z wymiarami jeszcze nikt nie powiedział ze cos nie tak i nikt nie zleciał tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ivy, fajny gabinet. Mamy dokładnie te same inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.02.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ivy, fajny gabinet. Mamy dokładnie te same inspiracje! a realizacja kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nawet nie pytaj;). Powoli do celu, ale gabinecik (bo takich jest rozmiarów) to chyba na samym końcu. Niski priorytet ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 17.02.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ivy byłabym Ci bardzo wdzięczna jakbyś dokładnie podała farbę jaką masz w jadalni...tzn na jakiej bazie ( chyba tikkurila?) i jaką biała farbę masz dobraną muszę się już rozglądać za farbami a chciałabym jakiś przyjemny kolorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ivy byłabym Ci bardzo wdzięczna jakbyś dokładnie podała farbę jaką masz w jadalni...tzn na jakiej bazie ( chyba tikkurila?) i jaką biała farbę masz dobraną muszę się już rozglądać za farbami a chciałabym jakiś przyjemny kolorek:) Farba to tikkurila optiva mat 5 kolor NCS 1500 n. biała to jakaś zwykła tikkurilla ( wersja marketowa) + śniezka Max white effect Ja swój kolor bardzo lubię, baza jest fajna - zmywałam z niej juz czekoladę, rosół, buraki i inne takie i nadal wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nawet nie pytaj;). Powoli do celu, ale gabinecik (bo takich jest rozmiarów) to chyba na samym końcu. Niski priorytet ma. U mnie tez miał niski priorytet - czekał ponad rok na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ivy przetestuj sobie dokladnie ten gres Masto.Swoego czasu tez interesowalam sie tymi plytkami i trafilam na opinie ze dra rajstopy i nie sa zbyt łatwe w utrzymani czystosci.Mozliwe ze Vi inwetorzy trafili na jakas dziwna partie ale w sklepie w ktorym je ogladalam faktycznie nie byly idealnie gładkie. Poczytaj sobie tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Parady%C5%BC-wszystkie-serie-aran%C5%BCacje-inspiracje-itd/page98 ) (str 97-98 i dalej ) Nie pisze tego aby Cie straszyc czy odradzac ale abys podjela swiadomy wybor znalazłam stary wpis jak go czytałam wtedy to miałam trochę wątpliwości co do płytek , ze może faktycznie z nimi jest coś nie tak Jednak bardzo mi sie podobały, cena była zachecajaca wiec je mamy. Teraz uważam ze było to jeden z najlepszych wyborów w domu Może zwykłe szare ale bardzo mi sie nadal podobają, idealne do sprzątania ( i nie sprzątania - wybaczają wiele ), nie trzeba pucować zeby były w najlepszej formie, twarde jak skała. Moim zdaniem idealny wybór dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.02.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Farba to tikkurila optiva mat 5 kolor NCS 1500 n. biała to jakaś zwykła tikkurilla ( wersja marketowa) + śniezka Max white effect Ja swój kolor bardzo lubię, baza jest fajna - zmywałam z niej juz czekoladę, rosół, buraki i inne takie i nadal wygląda dobrze tak tak, to u Ciebie Ivy musiałam widzieć ten kolor, bardzo ładny zresztą przy pierwszym przemalowywaniu mieszkania ta szarość będzie u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts