_Chloe_ 24.02.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 a może jakaś lampa na wysięgniku, taka łamana? O, super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2015 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 przecież możesz podwiesić na haczyku w miejscu jakim będziesz chciała kabel z sufitu wtedy może wyjść gdzie tam chce - u mnie to samo w łazience, bo 2 kable mam wyprowadzone i każdy w innej odległości tylko akurat pewnie wypadnie na wysokości anemostatu:sick: Iwonka, a nich sobie wchodzi w światło lustra - będzie złudzenie, że są dwie. A w jakim kierunku zmierzamy? Klasyk, czy może a la loft? cos ładego i nie za astronomiczna kasę a może jakaś lampa na wysięgniku, taka łamana? tez tak mysle O, super pomysł! czytacie mi w myślach :rolleyes: znacie jakąś mała która by pasowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.02.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ja tez jestem za lampa na wysiegniku albo jakis kabelek i obok w suficie haczyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ale ta łamana, to jak by miała się łamać? Żeby nie wchodzić w światło lustra, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ja tez jestem za lampa na wysiegniku albo jakis kabelek i obok w suficie haczyk . Ale ta łamana, to jak by miała się łamać? Żeby nie wchodzić w światło lustra, czy co? no i oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) no i oto jest pytanie Ale dlaczego chcesz łamaną? Bo prosta wchodzi w światło lustra? Łamana też będzie wchodzić No, chyba że chodzi o to, żeby ją tak złamać, żeby wisiała z boku. Ja bym się tym odbiciem w lustrze wcale nie przejmowała i zrobiła prostą. Gdybyś miała ramy lustrzane pod kątem klejone, to mogłabyś się martwić, że odbicie będzie wielokrotne i nie będzie dobrze, ale masz proste i, moim zdaniem, będzie okej Edytowane 24 Lutego 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.02.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Łamana da więcej możliwości - może wchodzić albo nie wchodzić w lustro;) Fajna sprawa - sama bym sobie taką sprawiła ale chyba nie mam już gdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Więcej możliwości, więcej wszystkiego Są dosyć drogie, np. taka Ale może można pokombinować i zdolny mężczyzna przerobi dół tak, aby go można było przytwierdzić do sufitu i wtedy, np. taka lampka za 60 zł wyglądałaby też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.02.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ivy kupiłam wczoraj próbkę Twojej farby z jadalni:) fajny kolorek chyba nie będzie za ciemny? jak go oceniasz robi wrażenie ciemnego? kupiłam też próbkę 1000 ale mam wrażenie, ze wpada w niebieski i przy białych meblach prawie wszystko się zlewa w jedną całość w kuchni też masz 1500? zapytam jeszcze o użytkowanie matowej kuchni, dostałam wczoraj próbkę od stolarza i jak dotkniesz brudnym palcem od razu widać a zmyć nie aż tak łatwo jak oceniasz użytkowanie, mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.02.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ivy, od razu pomyślałam o Tobie i Twoich biało-czarnych wnętrzach, jak dziś weszłam do Pepco Miałam rozejrzeć się za ubrankami dla siostrzenicy, a wyszłam z tym [ATTACH=CONFIG]305369[/ATTACH] Aniu dzięki Tobie też wczoraj odwiedziłam pepco i wyszłam z ramkami, kubkami, super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ale dlaczego chcesz łamaną? Bo prosta wchodzi w światło lustra? Łamana też będzie wchodzić No, chyba że chodzi o to, żeby ją tak złamać, żeby wisiała z boku. Ja bym się tym odbiciem w lustrze wcale nie przejmowała i zrobiła prostą. Gdybyś miała ramy lustrzane pod kątem klejone, to mogłabyś się martwić, że odbicie będzie wielokrotne i nie będzie dobrze, ale masz proste i, moim zdaniem, będzie okej Robilam przymiarki takiej prostej , cos jak te : http://maxlight.com.pl/userdata/gfx/9e10224efeee97df109b49b6425cd420.jpg http://www.stereodesign.pl/_uploads/thumb/98006_lanx_jpg_600_600_normal423w.jpg jakos nie pasuje mi jak cala lampa sie odbija w tym lustrze, kawalek chyba bardziej mi pasuje Łamana da więcej możliwości - może wchodzić albo nie wchodzić w lustro;) Fajna sprawa - sama bym sobie taką sprawiła ale chyba nie mam już gdzie:( Więcej możliwości, więcej wszystkiego Są dosyć drogie, np. taka [ATTACH=CONFIG]306024[/ATTACH] Ale może można pokombinować i zdolny mężczyzna przerobi dół tak, aby go można było przytwierdzić do sufitu i wtedy, np. taka lampka za 60 zł wyglądałaby też fajnie [ATTACH=CONFIG]306025[/ATTACH] Aniu dziękuję, musze zapytac czy moj jest zdolny w tym temacie Ivy kupiłam wczoraj próbkę Twojej farby z jadalni:) fajny kolorek chyba nie będzie za ciemny? jak go oceniasz robi wrażenie ciemnego? kupiłam też próbkę 1000 ale mam wrażenie, ze wpada w niebieski i przy białych meblach prawie wszystko się zlewa w jedną całość w kuchni też masz 1500? zapytam jeszcze o użytkowanie matowej kuchni, dostałam wczoraj próbkę od stolarza i jak dotkniesz brudnym palcem od razu widać a zmyć nie aż tak łatwo jak oceniasz użytkowanie, mycie Kolorek nie jest ciemny kuchnia i jadalnia to ten sam kolor Pomalowałaś ta sciane gdzie bedzie na probę ?? Moje szafki nie sa trudne w utrzymaniu, dobra mikrofibra i jakiś płyn i jest ok. wiem jednak ze te maty/polmaty itp sa rozne Aniu dzięki Tobie też wczoraj odwiedziłam pepco i wyszłam z ramkami, kubkami, super:) ja tez wczoraj bylam, i jest nowa fajna seria taka troche scandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.02.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję pomalowałam dość spory kawałek, gdzie będą meble, żeby wypróbować kolor;) ale zdecydowałam, że sypialnie maluje tym kolorem będę miała jakieś odniesienie:) sypialnia jest od północy i jeśli tam nie będzie zbyt ciemno to w salonie w ogóle:) a odcisk palca z próbki mebli próbowałam zmyć zwykłą woda i ręcznikiem papierowym, zeszło ale nie tak łatwo;) a płynem pewnie łatwiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.02.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Oj, powiem ci, że powinno schodzić samą wilgotna ścierką.Ja do moich mebli z Ikei nie uzywam nic innego jak wilgotna ściereczka z mikrofibry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.02.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 chyba specjalnie pobrudzę tą próbkę i zobaczę jak będzie schodzić jak byłam w ikei to na tych matowych kuchniach było widać brud( a na połysku już tak nie) wiadomo pełno ludzi itp. gdybym miała pewność, że łatwo wszystko zejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ... Moje szafki nie sa trudne w utrzymaniu, dobra mikrofibra i jakiś płyn i jest ok. wiem jednak ze te maty/polmaty itp sa rozne ... wczoraj odklejona została folia z naszych siorka wpadła wieczorem zobaczyć co robimy, garki przywiozła i stwierdziła że chce już zobaczyć te szafki... no i wzięła i pozrywała mam nadzieję że będą się dobrze czyściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję pomalowałam dość spory kawałek, gdzie będą meble, żeby wypróbować kolor;) ale zdecydowałam, że sypialnie maluje tym kolorem będę miała jakieś odniesienie:) sypialnia jest od północy i jeśli tam nie będzie zbyt ciemno to w salonie w ogóle:) a odcisk palca z próbki mebli próbowałam zmyć zwykłą woda i ręcznikiem papierowym, zeszło ale nie tak łatwo;) a płynem pewnie łatwiej:) testuj kolor, powinnaś być zadowolona Oj, powiem ci, że powinno schodzić samą wilgotna ścierką. Ja do moich mebli z Ikei nie uzywam nic innego jak wilgotna ściereczka z mikrofibry. chyba specjalnie pobrudzę tą próbkę i zobaczę jak będzie schodzić jak byłam w ikei to na tych matowych kuchniach było widać brud( a na połysku już tak nie) wiadomo pełno ludzi itp. gdybym miała pewność, że łatwo wszystko zejdzie:) testuj probke jak masz taką mozliwość Ja ze swoich jestem zadowolona, zwykłych paluchów nie widać, jedynie tłuste ale z tym te zmozna sobie poradzić wczoraj odklejona została folia z naszych siorka wpadła wieczorem zobaczyć co robimy, garki przywiozła i stwierdziła że chce już zobaczyć te szafki... no i wzięła i pozrywała mam nadzieję że będą się dobrze czyściły Będzie Pani zadowolona :rolleyes: może jakies foto dla koleżanek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ... może jakies foto dla koleżanek ?? oczywiście żaden kłopocik Moja Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Karolina, czemu nie zestawiłaś gazowej z indukcją na styk? Ja chcę tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 blat jest tymczasowy - widać cięcie, bo to dwa kawałki... no i trzeba było odsunąć się trochę od cięcia by nie pękło... a gazówkę to się źle dogadaliśmy, bo już po 21wszej było... % się lały no i wyszło tak daleko... na styk na pewno nie będzie - będzie odstęp ale nie taki wielki... myślę 5-7cm ale spoko - to na 2 miesiące... potem się zrobi inaczej... a teraz sobie posprawdzam czy mi tak wygodnie, czy może lepiej będzie je zamienić miejscami... to opcja testowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 oczywiście żaden kłopocik Moja Droga [ATTACH=CONFIG]306295[/ATTACH] no idealnie, czuję sie jak u siebie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts