lukasz69karolina 26.02.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 nooooo podłoga taka sama... szafki te same... tylko blat teraz inny kolor :) pomałpowałam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 nooooo podłoga taka sama... szafki te same... tylko blat teraz inny kolor :) pomałpowałam Ciebie bardzo mi sie podoba, będzie całoościowo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Karolina, bardzo ladnie to wyszlo..nawet blat pasuje piekne kafle na podlodze, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 piekne kafle na podlodze, co to? Nasze piekne "wspólne " kafle - Masto Grys pólpoler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ale nie powiedziałaś czemu z przerwą? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nasze piekne "wspólne " kafle - Masto Grys pólpoler dopiero po wpisaniu posta doczytalam ze takie same macie strone mialam otwarta pol godziny i nie odswiezalam... bardzo ladne sa moze u siebie na gorze na klatce schodowej zrobie tylko ze moj chce ciemne:bash: tjaa znowu pojawia sie slowo "moj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ale nie powiedziałaś czemu z przerwą? ??? tez mnie ciekawi czemu.. pewnie dla testu chociaz ja bym wolala miec polaczone z soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 szafeczki i podłoga dziękują za miłe słowa czemu przerwa? a już tłumaczę otóż dlatego, że jak postawię garnek na zupę to już obok mi się nic nie zmieści bo ja mam duże garki denerwuje mnie to teraz podczas gotowania i dlatego chciałam osobne płyty by właśnie móc je odsunąć... właśnie z tego powodu na początku rozważałam te 3 płyty bo mogłabym porozsuwać i nie mieć kłopotów już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 aaato takie buty...no faktycznie jak postawie wielki gar na indukcyjnym najwiekszym polu to jeszcze mi wystaje po bokach.. ale za tafle indukcji nie wychodzi.. moze nie byloby zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 szafeczki i podłoga dziękują za miłe słowa czemu przerwa? a już tłumaczę otóż dlatego, że jak postawię garnek na zupę to już obok mi się nic nie zmieści bo ja mam duże garki denerwuje mnie to teraz podczas gotowania i dlatego chciałam osobne płyty by właśnie móc je odsunąć... właśnie z tego powodu na początku rozważałam te 3 płyty bo mogłabym porozsuwać i nie mieć kłopotów już rozumiem te argumenty dlatego ja mam zwykła płytę z czterema polami ale na 70 cm szeroką i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mnie na mojej obecnej (60cm) 4 razem, jak jeden jest duży, nie mieszczą się wygodnie. Muszę rozważyć - chyba powycinam kartonowe kółka i polatam po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 rozumiem te argumenty dlatego ja mam zwykła płytę z czterema polami ale na 70 cm szeroką i jest ok u mnie tez 4 pola..plus 5te na srodku do podtrzymywania temp.. i wiecie co.. nie zaluje tej decyzji warto bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mnie na mojej obecnej (60cm) 4 razem, jak jeden jest duży, nie mieszczą się wygodnie. Muszę rozważyć - chyba powycinam kartonowe kółka i polatam po sklepach. a widzisz wiedziałam co robię odsuwając je rozumiem te argumenty dlatego ja mam zwykła płytę z czterema polami ale na 70 cm szeroką i jest ok dokładnie musi byc szerzej by było wygodnie aaato takie buty... no faktycznie jak postawie wielki gar na indukcyjnym najwiekszym polu to jeszcze mi wystaje po bokach.. ale za tafle indukcji nie wychodzi.. moze nie byloby zle? a to rozważasz gaz?? przecież Ty masz szeroką płytę... 80tka jak kojarzę to powinno Ci się ładnie wszystko mieścić na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no przeciez zachwalam ze mam super ind. ja i gaz? niestety nie... za dluga mam przerwe z gazem, 10lat temu gotowalam na nim ostatnio..i sporadycznie u mamy..wczoraj robilam karpatke i.przypomnialo mi sie gotowanie ciasta na gazie i podpalenie scierki, mama ma takie garnki ze uszy sie mocno nagrzewaja.. no coz, wypadek przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 blat jest tymczasowy - widać cięcie, bo to dwa kawałki... no i trzeba było odsunąć się trochę od cięcia by nie pękło... a gazówkę to się źle dogadaliśmy, bo już po 21wszej było... % się lały no i wyszło tak daleko... na styk na pewno nie będzie - będzie odstęp ale nie taki wielki... myślę 5-7cm ale spoko - to na 2 miesiące... potem się zrobi inaczej... a teraz sobie posprawdzam czy mi tak wygodnie, czy może lepiej będzie je zamienić miejscami... to opcja testowa Jaki będzie blat docelowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Karolina, nawet z tym blatem fajnie. A odstęp zrób - ty dużo gotujesz, gary też duże, to nie będzie ścisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 02.03.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Karolina ale miejsca super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.03.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Moi drodzy z czego macie zrobiona opaskę wokół domu ?? kostka czy wysypane kamyczkiem ? Edytowane 2 Marca 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.03.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ja mam kostkę dookoła na metr szerokości - swobodnie da się iść dookoła domku nie obcierając się o ścianę kamyczki są extra, mi się bardzo podobają... ale u nas musiała być kostka by wygodnie myć okna z zewnątrz - czytaj: postawić drabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 02.03.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 U nas opaska z kostki o szerokości ok. 85 cm, jest akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts