Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasze piekne "wspólne " kafle - Masto Grys pólpoler :rolleyes:

dopiero po wpisaniu posta doczytalam ze takie same macie :lol2:

strone mialam otwarta pol godziny i nie odswiezalam...

bardzo ladne sa :yes:

moze u siebie na gorze na klatce schodowej zrobie :rolleyes:

tylko ze moj chce ciemne:bash:

tjaa znowu pojawia sie slowo "moj" ;)

szafeczki i podłoga dziękują za miłe słowa :)

czemu przerwa?

a już tłumaczę :)

otóż dlatego, że jak postawię garnek na zupę to już obok mi się nic nie zmieści :( bo ja mam duże garki

denerwuje mnie to teraz podczas gotowania i dlatego chciałam osobne płyty by właśnie móc je odsunąć...

właśnie z tego powodu na początku rozważałam te 3 płyty bo mogłabym porozsuwać i nie mieć kłopotów już

szafeczki i podłoga dziękują za miłe słowa :)

czemu przerwa?

a już tłumaczę :)

otóż dlatego, że jak postawię garnek na zupę to już obok mi się nic nie zmieści :( bo ja mam duże garki

denerwuje mnie to teraz podczas gotowania i dlatego chciałam osobne płyty by właśnie móc je odsunąć...

właśnie z tego powodu na początku rozważałam te 3 płyty bo mogłabym porozsuwać i nie mieć kłopotów już

rozumiem te argumenty :rolleyes: dlatego ja mam zwykła płytę z czterema polami ale na 70 cm szeroką i jest ok ;)

Mnie na mojej obecnej (60cm) 4 razem, jak jeden jest duży, nie mieszczą się wygodnie. Muszę rozważyć - chyba powycinam kartonowe kółka i polatam po sklepach.

a widzisz :-P

wiedziałam co robię odsuwając je :D

rozumiem te argumenty :rolleyes: dlatego ja mam zwykła płytę z czterema polami ale na 70 cm szeroką i jest ok ;)

dokładnie :) musi byc szerzej by było wygodnie

aaato takie buty...

no faktycznie jak postawie wielki gar na indukcyjnym najwiekszym polu to jeszcze mi wystaje po bokach.. ale za tafle indukcji nie wychodzi..

moze nie byloby zle?

a to rozważasz gaz??

przecież Ty masz szeroką płytę... 80tka jak kojarzę to powinno Ci się ładnie wszystko mieścić na niej

no przeciez zachwalam ze mam super ind. ja i gaz? niestety nie... za dluga mam przerwe z gazem, 10lat temu gotowalam na nim ostatnio..i sporadycznie u mamy..wczoraj robilam karpatke i.przypomnialo mi sie gotowanie ciasta na gazie i podpalenie scierki, mama ma takie garnki ze uszy sie mocno nagrzewaja.. no coz, wypadek przy pracy ;)

blat jest tymczasowy - widać cięcie, bo to dwa kawałki... no i trzeba było odsunąć się trochę od cięcia by nie pękło... a gazówkę to się źle dogadaliśmy, bo już po 21wszej było... % się lały :D no i wyszło tak daleko...

na styk na pewno nie będzie - będzie odstęp ale nie taki wielki... myślę 5-7cm

ale spoko - to na 2 miesiące... potem się zrobi inaczej... a teraz sobie posprawdzam czy mi tak wygodnie, czy może lepiej będzie je zamienić miejscami...

to opcja testowa :D

Jaki będzie blat docelowy? :)