pestka56 11.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Czyli sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 taras wylany i schody z przodu domu niestety też wolala bym płyty tarasowe ale nie ma takiej juz mozliwości wiem ,wiem można kuć ale na to się nie zdecyduje Ivy a jaki masz ksztalt tarasu i wejscia do domu?! Nie wiedzialam ze plytki sa takie do BANIIIIIIIIIII:bash::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Pestko, Aniu własnie z tym mam problem bo już nie jestem w stanie zastosować wszystkiego co trzeba tarsy i schody wylane, miejsce jest tylko na płytki i niewielka hydroizolację Licze ze reszta bedzie zrobiona tak ze nie odpadną szybko, tylko teraz jakie płytki wybrać ?? Ivy a jaki masz ksztalt tarasu i wejscia do domu?! Nie wiedzialam ze plytki sa takie do BANIIIIIIIIIII:bash::confused: tak wygląda mniej więcej mój taras a ta schody wejsciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.03.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Iwonka, u mnie to samo - za wysoko wylane - zostaje gres. Powiem Ci, że nie panikuję - moi rodzice całe życie z gresem dają radę, to my też damy. Oby tylko zbyt śliski nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Iwonka, u mnie to samo - za wysoko wylane - zostaje gres. Powiem Ci, że nie panikuję - moi rodzice całe życie z gresem dają radę, to my też damy. Oby tylko zbyt śliski nie był. wiem , wiem dużo osób ma gres- oglądam wszystkie domy kto co ma dookoła heheh tylko teraz jaki ten gres ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 i czy przód domu i taras powinny miec te same płytki ?? sa po dwoch róznych stronach budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U mnie to samo! juz wszystko wylane za wysoko i tylko gres zostaje...i do tego moje tarasy sa polokragle- glowie sie od kilku tyg co mam tam wymyslic:bash: U ciebie Ivy nie jest zle bo sprawdza sie wielkie kwadratowe plyty lub waskie- ala deski. P.S. Ja bym dala te same plytki z przodu i z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ja mam z przodu kostkę granitową, a z tyłu betonową i nikogo to w oczy nie kłuje, że jest co innego z przodu i co innego z tyłu. Więc wg mnie przód z tyłem taki sam nie musi być Na początku to nawet wolałam mieć gres, tylko spękałam przed tym żeby mi nie spękał jakby fachowiec się "pomylił". Ale na pewno uda się znaleźć ładny gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Asia ty masz rozne krzesla przy stole u ciebie wszystko przejdzie designerski test ;):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Haha... No tak. Jestem niemiarodajna. Skażona asymetrycznością. I jeszcze niedojrzałym dizajnersko Darem (w końcu oddziaływuje na mnie codziennie ). Na swoją obronę mam tylko tyle, że zaakceptuję również wybór tej samej okładziny na tył i na przód Haj fajf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.03.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U siebie chyba zrobię taką samą z przodu i z tyłu ale nie dlatego, że tak musi być, tylko żeby móc wybrać jedną i mieć z głowy dwie sprawy za jednym zamachem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U mnie to samo! juz wszystko wylane za wysoko i tylko gres zostaje...i do tego moje tarasy sa polokragle- glowie sie od kilku tyg co mam tam wymyslic:bash: U ciebie Ivy nie jest zle bo sprawdza sie wielkie kwadratowe plyty lub waskie- ala deski. P.S. Ja bym dala te same plytki z przodu i z tylu. to faktycznie masz trochę trudniej , dobry glazurnik pewnie sobie poradzi Ja mam z przodu kostkę granitową, a z tyłu betonową i nikogo to w oczy nie kłuje, że jest co innego z przodu i co innego z tyłu. Więc wg mnie przód z tyłem taki sam nie musi być Na początku to nawet wolałam mieć gres, tylko spękałam przed tym żeby mi nie spękał jakby fachowiec się "pomylił". Ale na pewno uda się znaleźć ładny gres jak bym mogla wybierac to tez cos kostkowego by było , al eniestety zadecydowano za mnie kusi mnie inny rodzaj płytek, chyba ze znajdę cos ładnego i antyposlizgowego jednoczesnie Asia ty masz rozne krzesla przy stole u ciebie wszystko przejdzie designerski test ;):P Haha... No tak. Jestem niemiarodajna. Skażona asymetrycznością. I jeszcze niedojrzałym dizajnersko Darem (w końcu oddziaływuje na mnie codziennie ). Na swoją obronę mam tylko tyle, że zaakceptuję również wybór tej samej okładziny na tył i na przód Haj fajf! dzięki z akceptację obu wersji, zobaczymy co si euda zrealizować U siebie chyba zrobię taką samą z przodu i z tyłu ale nie dlatego, że tak musi być, tylko żeby móc wybrać jedną i mieć z głowy dwie sprawy za jednym zamachem;) jak znajdę ( a moze masz coś na oku) jakies ladne i jednoczesnie antyposlizgowe faktycznie a nie tylko z nazwy to tez wolała bym jeden rodzaj Jednak kusi mni eopcja czegoś anty poślizgowego i średnioatrakcyjnego ( bo jeszcze nie znalazlam takich zeby mialy dwie te cechy w sobie ) na schody wejsciowe bo z nich korzystamy tez zimą i coś ładniejszego na taras bo tam zimą mniej nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.03.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ivy a ile masz tam miejsca? Zmiesci sie taka plytka klinkierowa ?http://www.stroeher.pl/prod/15/plytki-tarasowe/plytka-klinkierowa-aera-x/ Pamietam ze Efilo miala takie przed wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnon 12.03.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 tak , mam zrobionę ta samą okleiną Inaczej bym sie nie zdecydowała na takie rozwiązanie. Blat ma strukture wiec było by bardzo żle wizualnie z inna Czarną ścianę mam w kuchni - komin - robocz efotki strae foto mam pytanie czy do tych lamp typu "tuba" można montować żarówki LEDowe? bo z tego co mi mówił elektryk są to mocne halogeny i żarówki ledowe są bardzo drogie do tych lamp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 mam pytanie czy do tych lamp typu "tuba" można montować żarówki LEDowe? bo z tego co mi mówił elektryk są to mocne halogeny i żarówki ledowe są bardzo drogie do tych lamp... witam mozna montować oczywiście żarówki ledowe ja mam we wszytskich 11 tubach takie żarówki. Cena w zalezności od mocy to od 8 zł w górę wiec nie wiem czy takie bardzo drogie W zestawie nie ma żarówek wiec można kupić dowolne czy to halogen czy LED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ivy a ile masz tam miejsca? Zmiesci sie taka plytka klinkierowa ?http://www.stroeher.pl/prod/15/plytki-tarasowe/plytka-klinkierowa-aera-x/ Pamietam ze Efilo miala takie przed wejsciem[ATTACH=CONFIG]308347[/ATTACH] dziękuję kiedys trafiłam na ich stronę...ale chyba to niestety jest za wysokie na moj beton:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 A co myślisz o takich drobnych kamyczkach? Znajomi mają od ogrodu zrobione białe na zaokrąglonych tarasach. Trzyma się dobrze już 4 lata. Nie jest śliskie, w stopy nie parzy. W sobotę będę u nich, to sfotografuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.03.2015 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Ooo Pestko to jest jakieś rozwiązanie na moje półokrągłe tarasy. Czekam na fote z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.03.2015 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://allegro.pl/industone-mozaika-kamienna-grey-szary-interlock-i5120610817.html Jest tego kilka rodzajów i kolorów. Znajomi mają białą. My kiedyś okazyjnie w LMie kupiliśmy szarą. Miała iść do dolnej łazienki, ale przegrała z trawertynem. A zdjęcie po położeniu w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 hej Ivy jak coś znajdziesz na schody to chętnie podpatrzę też mam wylane i uszykowane pod płytki z tarasem zdążyliśmy zmienić zdanie, tzn nie mamy wcale, ale może kiedyś będzie drewniany widziałam łazienkę - ślicznie czy lampę już znalazłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts