pnna migotka 27.03.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Ivy, nie radzę sobie z wyszukiwaniem na FM. Poszukuję info nt. blatu kuchennego. Napiszesz mi jaki masz? Wiem, że o tym już było:bash: Edit, już znalazłam. To teraz bardzo bym Cię poprosiła o zbliżenie:) Edytowane 28 Marca 2015 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2015 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ivy, nie radzę sobie z wyszukiwaniem na FM. Poszukuję info nt. blatu kuchennego. Napiszesz mi jaki masz? Wiem, że o tym już było:bash: Edit, już znalazłam. To teraz bardzo bym Cię poprosiła o zbliżenie:) a co dokładnie chciała byś zobaczyć ?? brzydka pogoda ale moze cos widac tutaj na fotkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dzień dobry:bye: Ivy podoba mi się ten blat,orientujesz się czy jasnoszare były? przypomnisz nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.03.2015 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dzień dobry:bye: Ivy podoba mi się ten blat,orientujesz się czy jasnoszare były? przypomnisz nazwę? niestety nie wiem czy były inne kolory z taka struktura, najelpiej poszukaj na stronie producenta Mój blat to Kronopol U 190 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dzięki Ivy poszukam wieczorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.03.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzięki, muszę podjechać gdzieś zobaczyć na żywo. Jak się sprawuje blat? Jest praktyczny czy raczej tylko ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.03.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzięki, muszę podjechać gdzieś zobaczyć na żywo. Jak się sprawuje blat? Jest praktyczny czy raczej tylko ładny? Jestem bardzo zadowolona, zmywam go albo recznikim papierowym z jakimś płynem do kuchni lub cleanem albo zwykłą sciereczką z microfibry zmoczoną w wodzie, nie zostają żadne mazy /ślady wiec nie trzeba pucować Jedynie jak na każdej czarnej powierzchni widac okruszki ale kwestia koloru a nie tego blatu Ogólnie jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Iwonka, kupiłaś w końcu tego robota kuchennego? Będę odkopywać Twój wątek, bo dopadło mnie chciejstwo;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Iwonka, kupiłaś w końcu tego robota kuchennego? Będę odkopywać Twój wątek, bo dopadło mnie chciejstwo;). hmmm ja ma KA ale jest tam gdzieś u mnie kilka polecanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 hmmm ja ma KA ale jest tam gdzieś u mnie kilka polecanych A gdzie kupowałaś - pamiętasz sklep? W zasadzie potrzebuję czegoś to robienia ciast i szatkowania. Nakładka do mielenia mięsa jeszcze by się przydała. Zastanawiam się nad Elektroluxem, KA i Kenwoodem Chef-em - tylko on ma dużo rzeczy, które nie są mi potrzebne - wytrawną kuchareczką raczej nigdy nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 A gdzie kupowałaś - pamiętasz sklep? W zasadzie potrzebuję czegoś to robienia ciast i szatkowania. Nakładka do mielenia mięsa jeszcze by się przydała. Zastanawiam się nad Elektroluxem, KA i Kenwoodem Chef-em - tylko on ma dużo rzeczy, które nie są mi potrzebne - wytrawną kuchareczką raczej nigdy nie będę dostałam w prezencie od kuzynki z US a patrzyłas na bosha Mum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 dostałam w prezencie od kuzynki z US a patrzyłas na bosha Mum ? Tak, biorę go też pod uwagę A płytki na taras znalazłaś? Muszę zamówić do przyszłego tygodnia, a nie potrafię nic sensownego znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 A płytki na taras znalazłaś? Muszę zamówić do przyszłego tygodnia, a nie potrafię nic sensownego znaleźć.. niestety nie...ale myśle o desce kompoytowej..weszł by na ramę okna ale może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Hmm, wciąż dylematy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Hmm, wciąż dylematy, nie? no dylematy...chyba ze jakies płytki znajdziesz fajne ja mam te nieszczęsne schodki i jak pomysle o płytkach, stopnicach i calej reszcie to mi słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ohh tak dylematy... u mnie tez jeszcze wypalenie wnetrzarskie - a jeszcze sie nawet nie wprowadzilam;) Aneta ja u Ciebie widze KA:cool: Ivy a deske dasz tez z przodu na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ania ale ten KA to pewnie i tak schowam do szafki, bo miejsca nie ma na blacie (wstyd się przyznać) Ps. a jaki kolor byś u mnie widziała? Bo mam kilka faworytów i już nawet obczaiłam końcówki, które byłyby potrzebne. Iwonka, pewnie będzie tak, że kupię coś szarego (ani ciemnego ani jasnego), co będzie miało najprostszy rant na stopniu. Drewno i kompozyt odpada, bo dojdzie deska na elewację i wyjdzie koszmarek;) Policzyłam, że samej powierzchni jest 52 m plus podstopnica plus zapas:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ohh tak dylematy... u mnie tez jeszcze wypalenie wnetrzarskie - a jeszcze sie nawet nie wprowadzilam;) Aneta ja u Ciebie widze KA:cool: Ivy a deske dasz tez z przodu na schodach? tak, taki chyba bedzie plan jak stanie na desce http://www.podlogi-kopp.pl/upload/galerie/113/taras-kompozytowy-Twinson-1-znEkh_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Chloe granacik, toupe lub szary;) Ivy fajna ta deska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ania ale ten KA to pewnie i tak schowam do szafki, bo miejsca nie ma na blacie (wstyd się przyznać) Ps. a jaki kolor byś u mnie widziała? Bo mam kilka faworytów i już nawet obczaiłam końcówki, które byłyby potrzebne. Iwonka, pewnie będzie tak, że kupię coś szarego (ani ciemnego ani jasnego), co będzie miało najprostszy rant na stopniu. Drewno i kompozyt odpada, bo dojdzie deska na elewację i wyjdzie koszmarek;) Policzyłam, że samej powierzchni jest 52 m plus podstopnica plus zapas:bash: ja nie mam nic na elewacji to chyba deska będzi ok, ale jak znajdziesz fajne płytki to podziel się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts