Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

świeże dane:

od dnia zamieszkania, za dwa miesiące - 286,76 na prund :lol2:

jeszcze ktoś pokopie leżącego :bash::bash::bash::bash::bash: zobaczymy ile przyjdzie teraz po zmianach, jak tyle samo co było to seeee ....

u mnie nic ciekawe, dalej walczymy z chwastami ...znaczy zmieniaja kolor na rudy...kiedyś może będzie u nas zielono :bash:

kurka to mogłam nie pisać :(

no ale zadeklarowałam się poprzednio że doniosę jak już będzie normalny prąd, nie ten budowlany... sorki :bash:

Kochana super ze napisałaś, i fajnie ze macie taka kwotę przyjemną :rolleyes:

Ja mam juz zmieniony na normalną taryfę, Pan przy zmianie powiedzial ze poprzednie rachunki mogę w ramki oprawić wiec licz e ze teraz tez będę miała juz cos w podobnej kwocie do Waszej :cool:

Ivy od wczoraj mam w domu drzwi wewnętrzne Asilo w kolorze śnieżna biel. Mam też (jak chyba połowa forum) słynne wędrujące próbki listew ;) Tylko jak dla mnie one za jasne są do tych drzwi - wyraźnie się różnią :( czy Ty masz inne? Może ja dostałam w jakimś jaśniejszym wybarwieniu, innym odcieniu bieli. Mnie się wydaje, że pisałaś kiedyś, że idealnie pasują...

Ivy od wczoraj mam w domu drzwi wewnętrzne Asilo w kolorze śnieżna biel. Mam też (jak chyba połowa forum) słynne wędrujące próbki listew ;) Tylko jak dla mnie one za jasne są do tych drzwi - wyraźnie się różnią :( czy Ty masz inne? Może ja dostałam w jakimś jaśniejszym wybarwieniu, innym odcieniu bieli. Mnie się wydaje, że pisałaś kiedyś, że idealnie pasują...

Pisalam ze idealnie pasuje profil listwy, chyba ... :-)

Próbki sa w ich standardowym kolorze , Listwy standard mogą być tylko w kolorze białym takim jakim są próbki czyli biały połmat .

Ale z tego co ustaliłam w Asilo to kolor śnieżna biel jest najbardziej zbliżony do koloru Ral 9003. Czyli trzeba by u nich zamowic te listwy w wersji premium pomalowane na odpowiedni RAL :-) Ja i tak bede zamiala te premium bo potrzebuję grubsze bo mam za duze szpary wiec zamówie wtedy ten kolor co podaje Asilo :-)

a cóż to za słynne próbki? Może zamiast zarywać noce na poszukiwania i ja zamówię sprawdzone próbki?

Pisalam ze idealnie pasuje profil listwy, chyba ... :-)

Próbki sa w ich standardowym kolorze , Listwy standard mogą być tylko w kolorze białym takim jakim są próbki czyli biały połmat .

Ale z tego co ustaliłam w Asilo to kolor śnieżna biel jest najbardziej zbliżony do koloru Ral 9003. Czyli trzeba by u nich zamowic te listwy w wersji premium pomalowane na odpowiedni RAL :-) Ja i tak bede zamiala te premium bo potrzebuję grubsze bo mam za duze szpary wiec zamówie wtedy ten kolor co podaje Asilo :-)

O widzisz to jest rozwiązanie. A za RAL się dopłaca?

• 2 weeks później...
świeże dane:

od dnia zamieszkania, za dwa miesiące - 286,76 na prund :lol2:

Hej dziewczynki :)przyczłapałam :)

U mnie prąd za 2 mce w granicach 180-230 zł . Płyta gazowa ,3 osoby.

Jestem ciekawa jak się zmienią u ciebie Ivy :)NA pewno będzie taniej :)

Dostałam pierwszy normalny rachunek :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: 229 zł za 2 miesiące :rolleyes::rolleyes::rolleyes: