ivy17 12.05.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 zaraz Tobie wysle foteczke jak jest u mnie swieze swiezutenkie dostalam pięknie zielono i śliczne iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 pięknie zielono i śliczne iglaki Ivy, zapomniałaś dopisać jeszcze: żółto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ivy, zapomniałaś dopisać jeszcze: żółto z nutką żółtego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 z nutką żółtego koloru oo tak hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.05.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 świeże dane: od dnia zamieszkania, za dwa miesiące - 286,76 na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.05.2015 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 świeże dane: od dnia zamieszkania, za dwa miesiące - 286,76 na prund jeszcze ktoś pokopie leżącego :bash::bash: zobaczymy ile przyjdzie teraz po zmianach, jak tyle samo co było to seeee .... u mnie nic ciekawe, dalej walczymy z chwastami ...znaczy zmieniaja kolor na rudy...kiedyś może będzie u nas zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ivy, od czego jest pedzel i zielona farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.05.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 juz przez chwilę zastanawialam sie nad zielona sztuczna trawą heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.05.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 kurka to mogłam nie pisać no ale zadeklarowałam się poprzednio że doniosę jak już będzie normalny prąd, nie ten budowlany... sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.05.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 kurka to mogłam nie pisać no ale zadeklarowałam się poprzednio że doniosę jak już będzie normalny prąd, nie ten budowlany... sorki Kochana super ze napisałaś, i fajnie ze macie taka kwotę przyjemną Ja mam juz zmieniony na normalną taryfę, Pan przy zmianie powiedzial ze poprzednie rachunki mogę w ramki oprawić wiec licz e ze teraz tez będę miała juz cos w podobnej kwocie do Waszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.05.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Ivy od wczoraj mam w domu drzwi wewnętrzne Asilo w kolorze śnieżna biel. Mam też (jak chyba połowa forum) słynne wędrujące próbki listew Tylko jak dla mnie one za jasne są do tych drzwi - wyraźnie się różnią czy Ty masz inne? Może ja dostałam w jakimś jaśniejszym wybarwieniu, innym odcieniu bieli. Mnie się wydaje, że pisałaś kiedyś, że idealnie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.05.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Ivy od wczoraj mam w domu drzwi wewnętrzne Asilo w kolorze śnieżna biel. Mam też (jak chyba połowa forum) słynne wędrujące próbki listew Tylko jak dla mnie one za jasne są do tych drzwi - wyraźnie się różnią czy Ty masz inne? Może ja dostałam w jakimś jaśniejszym wybarwieniu, innym odcieniu bieli. Mnie się wydaje, że pisałaś kiedyś, że idealnie pasują... Pisalam ze idealnie pasuje profil listwy, chyba ... Próbki sa w ich standardowym kolorze , Listwy standard mogą być tylko w kolorze białym takim jakim są próbki czyli biały połmat . Ale z tego co ustaliłam w Asilo to kolor śnieżna biel jest najbardziej zbliżony do koloru Ral 9003. Czyli trzeba by u nich zamowic te listwy w wersji premium pomalowane na odpowiedni RAL Ja i tak bede zamiala te premium bo potrzebuję grubsze bo mam za duze szpary wiec zamówie wtedy ten kolor co podaje Asilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.05.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Ivy od wczoraj mam w domu drzwi wewnętrzne Asilo w kolorze śnieżna biel. Mam też (jak chyba połowa forum) słynne wędrujące próbki listew Tylko jak dla mnie one za jasne są do tych drzwi - wyraźnie się różnią czy Ty masz inne? Może ja dostałam w jakimś jaśniejszym wybarwieniu, innym odcieniu bieli. Mnie się wydaje, że pisałaś kiedyś, że idealnie pasują... a cóż to za słynne próbki? Może zamiast zarywać noce na poszukiwania i ja zamówię sprawdzone próbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.05.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Pisalam ze idealnie pasuje profil listwy, chyba ... Próbki sa w ich standardowym kolorze , Listwy standard mogą być tylko w kolorze białym takim jakim są próbki czyli biały połmat . Ale z tego co ustaliłam w Asilo to kolor śnieżna biel jest najbardziej zbliżony do koloru Ral 9003. Czyli trzeba by u nich zamowic te listwy w wersji premium pomalowane na odpowiedni RAL Ja i tak bede zamiala te premium bo potrzebuję grubsze bo mam za duze szpary wiec zamówie wtedy ten kolor co podaje Asilo O widzisz to jest rozwiązanie. A za RAL się dopłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2015 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 O widzisz to jest rozwiązanie. A za RAL się dopłaca? Wydaje mi sie ze tak..chyba 2 zl/mb ale mam kilka ofert i w jednej nie ma tej doplaty zatem trzeba chyba dopytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 a cóż to za słynne próbki? Może zamiast zarywać noce na poszukiwania i ja zamówię sprawdzone próbki? Tutaj znajdziesz te tajemnicze próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.05.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 czyli jednak nie zamawiasz tych od próbek tylko z asilo listwy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Hej dziewczynki :)przyczłapałam U mnie prąd za 2 mce w granicach 180-230 zł . Płyta gazowa ,3 osoby. Jestem ciekawa jak się zmienią u ciebie Ivy :)NA pewno będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.06.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 świeże dane: od dnia zamieszkania, za dwa miesiące - 286,76 na prund Hej dziewczynki :)przyczłapałam U mnie prąd za 2 mce w granicach 180-230 zł . Płyta gazowa ,3 osoby. Jestem ciekawa jak się zmienią u ciebie Ivy :)NA pewno będzie taniej Dostałam pierwszy normalny rachunek :wiggle::wiggle: 229 zł za 2 miesiące :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Ooooo proszę ! jaka różnica! Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts