Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

A jak postawisz stolik, choćby ten pomocniczy z boku sofy, przy szarym koszu, to od razu zrobi Ci się symetrycznie względem kinkietów :)

Podtrzymuję zdanie, że musisz mieć zdecydowanie większy stolik kawowy :)

jestem przygotowana na taką okazje heheh :cool:

1.

23ed2d9a7dd7800797c6ed84c9215c8c.jpg

2.

f76d3c63065d78b40843f8d4ab8ba56e.jpg

3.

8042e9a987f5c82e1e9e1445671b12fa.jpg

chyba udzieliło mi sie od Ciebie przymierzanie ustawień heheh

Stolik wiem ze większy ale nie chciał abym zagracić tej przestrzeni :cool:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy widziałyście gdzieś takie ramy ?

Grey-and-quirky-apartment3.jpg

Grey-and-quirky-apartment6.jpg

Pewnie to coś konkretnego, ale zrobisz podobne używając np. ramek Nyttja lub Stromby z Ikea ;) Są różnej wielkości i uzyskasz taki sam efekt, część wypełnisz treścią a w pozostałych zostawisz wyłącznie pleksi bez pleców :)

Edytowane przez Tomkowa

Pewnie to coś konkretnego, ale zrobisz podobne używając np. ramek Nyttja lub Stromby z Ikea ;) Są różnej wielkości i uzyskasz taki sam efekt, część wypełnisz treścią a w pozostałych zostawisz wyłącznie pleksi bez pleców :)

ooo dobry pomysł, tylko jak przymocować zdjęcie /grafikę ?? chyba trzeba by plecki tez robić z pleksi :confused:

Wpadnij do mnie - Ty będziesz chować, a J. wyjmie 6 razy tyle w dwie minuty. Na domiar złego w asyście ojca;)

Stoliczek pomocnik jest świetny - wciąż o nim myślę - jeszcze nie wybiłam sobie z głowy. On z polowania na Weście?

Nie zawsze jest u nas porządek, ale z chowaniem to mam jakąś manię, wszytsko musi miec swoje miejsce i czasem sie udaje ze tak jest :yes:

Stoliczek z Westa, teraz głównie służy za konsolę przy schodach ale może jakoś niebawem wróci na swoje miejsce :yes:

Ten kinkiet Flosa mnie prześladuje. Na prawie każdej fajnej inspiracji jest. Bryyy

Mnie też :-) Na wszytskich inspiracjach jest i wiem ze u mnie by wyglądał tez dobrze heheh

Ja tez jestem za 1 wersja stolika pomocniczego. A ten podowjny kawowy idealnie by sie wpasowal u ciebie. Zwlaszcza, iz naroznik jest dosc duzy wiec cos mniejszego wygladaloby komicznie.

Muszę pomysleć, chciałam taką konsolę przy komienie,

http://takemehome.pl/473/konsola-skinny-oak.jpg

ten pomocnik...czy nie bedzie za dużo tego typu mebli- :confused::confused::confused:

ooo dobry pomysł, tylko jak przymocować zdjęcie /grafikę ?? chyba trzeba by plecki tez robić z pleksi :confused:

Gdybyś chciała wiernie skopiować inspirację, to duże grafiki wkładasz normalnie, z pleckami od ramki. Jeżeli chcesz mniejsze zdjęcie lub grafikę, to kupujesz w Ikea dodatkowe ramki Saxnas po 15 zł, aby mieć z nich plecki z pleksi. Niedawno takie duże ramy były w Biedronce.

Gdybyś chciała wiernie skopiować inspirację, to duże grafiki wkładasz normalnie, z pleckami od ramki. Jeżeli chcesz mniejsze zdjęcie lub grafikę, to kupujesz w Ikea dodatkowe ramki Saxnas po 15 zł, aby mieć z nich plecki z pleksi. Niedawno takie duże ramy były w Biedronce.

Musze zrobic rekonesans w Ikei co i jak, mam w domu rami Ribba i ni eda sie tak z nimi zrobic bo nie maja tej normalnie niewidocznej ramki pomalowanej na czarno tylko widac "drewniany" kolor :rolleyes:

Iwonko, chyba dałabym już inny mebel, mimo że konsolka bardzo mi się podoba - ps. jeśli chciałabyś ją gdzieś wstawić, to jest facet na allegro, który robi je 3 razy taniej niż w sklepie - nie pamiętam nicku ale nie ma jej w konsolach tylko chyba w dziale stolików.

Miejsce na konsolke jest jedno, jest tam miesjce na cos w rozmiarze szer 80 x 20-25 cm głębokości :-) Bardziej zabudowany mebel bedzie tam przeszkadzał w komunikacji :rolleyes:Stoi tam tymczasowo pomocnik :

98abd6dce21424fa22d2205130659211.jpg

49e9342f0135e9493eb7bec071ca0a82.jpg

nad konsolką będzie jakies maxymalnie duże lustro bo to jedyne miejsce na nie do przejżenia sie wychodząc:-)

konsolka oczywiści erealizowana w innym miejscu niż inspiracja ;)

Na tych moich zdjęciach wszystko jakies krzywe :sick: