ivy17 29.06.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 A jak postawisz stolik, choćby ten pomocniczy z boku sofy, przy szarym koszu, to od razu zrobi Ci się symetrycznie względem kinkietów Podtrzymuję zdanie, że musisz mieć zdecydowanie większy stolik kawowy jestem przygotowana na taką okazje heheh 1. 2. 3. chyba udzieliło mi sie od Ciebie przymierzanie ustawień heheh Stolik wiem ze większy ale nie chciał abym zagracić tej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Zdecydowanie 1! Do tego ten komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Zdecydowanie 1! Do tego ten komplecik [ATTACH=CONFIG]322621[/ATTACH] to cos konkretnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.06.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Trzeba by grafikami jakoś zniwelować ten układ kanapa-kinkiety. Myślę, że jeśli się je sprytnie skomponuje przestanie ta asymetria przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) czy widziałyście gdzieś takie ramy ? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 to cos konkretnego ? Tak, TU Piąty od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) czy widziałyście gdzieś takie ramy ? Pewnie to coś konkretnego, ale zrobisz podobne używając np. ramek Nyttja lub Stromby z Ikea Są różnej wielkości i uzyskasz taki sam efekt, część wypełnisz treścią a w pozostałych zostawisz wyłącznie pleksi bez pleców Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.06.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wpadnij do mnie - Ty będziesz chować, a J. wyjmie 6 razy tyle w dwie minuty. Na domiar złego w asyście ojca;) Stoliczek pomocnik jest świetny - wciąż o nim myślę - jeszcze nie wybiłam sobie z głowy. On z polowania na Weście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.06.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ten kinkiet Flosa mnie prześladuje. Na prawie każdej fajnej inspiracji jest. Bryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.06.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja tez jestem za 1 wersja stolika pomocniczego. A ten podowjny kawowy idealnie by sie wpasowal u ciebie. Zwlaszcza, iz naroznik jest dosc duzy wiec cos mniejszego wygladaloby komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Pewnie to coś konkretnego, ale zrobisz podobne używając np. ramek Nyttja lub Stromby z Ikea Są różnej wielkości i uzyskasz taki sam efekt, część wypełnisz treścią a w pozostałych zostawisz wyłącznie pleksi bez pleców ooo dobry pomysł, tylko jak przymocować zdjęcie /grafikę ?? chyba trzeba by plecki tez robić z pleksi Wpadnij do mnie - Ty będziesz chować, a J. wyjmie 6 razy tyle w dwie minuty. Na domiar złego w asyście ojca;) Stoliczek pomocnik jest świetny - wciąż o nim myślę - jeszcze nie wybiłam sobie z głowy. On z polowania na Weście? Nie zawsze jest u nas porządek, ale z chowaniem to mam jakąś manię, wszytsko musi miec swoje miejsce i czasem sie udaje ze tak jest Stoliczek z Westa, teraz głównie służy za konsolę przy schodach ale może jakoś niebawem wróci na swoje miejsce Ten kinkiet Flosa mnie prześladuje. Na prawie każdej fajnej inspiracji jest. Bryyy Mnie też Na wszytskich inspiracjach jest i wiem ze u mnie by wyglądał tez dobrze heheh Ja tez jestem za 1 wersja stolika pomocniczego. A ten podowjny kawowy idealnie by sie wpasowal u ciebie. Zwlaszcza, iz naroznik jest dosc duzy wiec cos mniejszego wygladaloby komicznie. Muszę pomysleć, chciałam taką konsolę przy komienie, http://takemehome.pl/473/konsola-skinny-oak.jpg ten pomocnik...czy nie bedzie za dużo tego typu mebli- :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.06.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ivy, wlasnie ogladalam ta konsole na str:D i dumalam czy by jej gdzies nie wcisnac u siebie Wrzuc zdjecie z dalszej perspektywy gdzie ona mialaby stac czy w bliskim sasiedztwie pozostalych mebli? Konsolka jest dosc zgrabna i waska wiec moze sie obroni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.06.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 :yes: Ja tez jestem za 1 wersja stolika pomocniczego. A ten podowjny kawowy idealnie by sie wpasowal u ciebie. Zwlaszcza, iz naroznik jest dosc duzy wiec cos mniejszego wygladaloby komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.06.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 ooo dobry pomysł, tylko jak przymocować zdjęcie /grafikę ?? chyba trzeba by plecki tez robić z pleksi Gdybyś chciała wiernie skopiować inspirację, to duże grafiki wkładasz normalnie, z pleckami od ramki. Jeżeli chcesz mniejsze zdjęcie lub grafikę, to kupujesz w Ikea dodatkowe ramki Saxnas po 15 zł, aby mieć z nich plecki z pleksi. Niedawno takie duże ramy były w Biedronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.07.2015 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Iwonko, chyba dałabym już inny mebel, mimo że konsolka bardzo mi się podoba - ps. jeśli chciałabyś ją gdzieś wstawić, to jest facet na allegro, który robi je 3 razy taniej niż w sklepie - nie pamiętam nicku ale nie ma jej w konsolach tylko chyba w dziale stolików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Gdybyś chciała wiernie skopiować inspirację, to duże grafiki wkładasz normalnie, z pleckami od ramki. Jeżeli chcesz mniejsze zdjęcie lub grafikę, to kupujesz w Ikea dodatkowe ramki Saxnas po 15 zł, aby mieć z nich plecki z pleksi. Niedawno takie duże ramy były w Biedronce. Musze zrobic rekonesans w Ikei co i jak, mam w domu rami Ribba i ni eda sie tak z nimi zrobic bo nie maja tej normalnie niewidocznej ramki pomalowanej na czarno tylko widac "drewniany" kolor Iwonko, chyba dałabym już inny mebel, mimo że konsolka bardzo mi się podoba - ps. jeśli chciałabyś ją gdzieś wstawić, to jest facet na allegro, który robi je 3 razy taniej niż w sklepie - nie pamiętam nicku ale nie ma jej w konsolach tylko chyba w dziale stolików. Miejsce na konsolke jest jedno, jest tam miesjce na cos w rozmiarze szer 80 x 20-25 cm głębokości Bardziej zabudowany mebel bedzie tam przeszkadzał w komunikacji :rolleyes:Stoi tam tymczasowo pomocnik : nad konsolką będzie jakies maxymalnie duże lustro bo to jedyne miejsce na nie do przejżenia sie wychodząc:-) konsolka oczywiści erealizowana w innym miejscu niż inspiracja Na tych moich zdjęciach wszystko jakies krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Musze zrobic rekonesans w Ikei co i jak, mam w domu rami Ribba i ni eda sie tak z nimi zrobic bo nie maja tej normalnie niewidocznej ramki pomalowanej na czarno tylko widac "drewniany" kolor Dlatego proponowałam Ci ramki, które są płytkie Ribba się nie nadaje, bo jest za głęboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dlatego proponowałam Ci ramki, które są płytkie Ribba się nie nadaje, bo jest za głęboka mialam pod ręką to chciałam zrobić przymiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Nie mama planów jeszcze co gdzie konkretnie , zbieram powoli co by tam można było powiesić, wczoraj zakupiłam na Etsy takie plakat teraz szukam czegoś w kolorze Ciepło to źle się myśli wiec pewnie to jeszcze potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.07.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ivy, plakat bardzo ciekawy, a już u nas odrobinę chłodniej, w nocy lało i przed chwilą też urwanie chmury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts