pestka56 10.08.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Vives - ? Płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Vives - ? Płytki nie vives a venis vives to wiem co to jest edit...to tez jakas odmiana plytek.... ale wtepne poszukiwania pokazywaly mi Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2015 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ps. Iwonka kolejne gratki dla P - mieliśmy gości an weekendzie i każdy się zachwycał venisami :) przekażę , ucieszy sie bardzo tez tak mysle, dokupie pozniej co to sa te venisy? Vives - ? Płytki nie vives a venis vives to wiem co to jest edit...to tez jakas odmiana plytek.... ale wtepne poszukiwania pokazywaly mi Venisy to nasze łazienkowe płytki - Venis deco nacare blanco http://www.krainalazienek.pl/img/towary/5/2015_06/Venis-Deco-Nacare-Blanco---333x666-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.08.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 http://kitchentablecomics.com/wp-content/uploads/2014/08/contemporary-hallway-design-ideas-with-stainless-console-table-also-huge-modern-mirror-with-black-frame-also-white-tile-floor-also-white-wall-paint-color-also-small-ceiling-lights-also-white-modern-furniture.jpg Ti'o jest po prostu BOSKIE. Też tak chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ti'o jest po prostu BOSKIE. Też tak chce!! to jest nas juz dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.08.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 to jest nas juz dwie Prawda, że świetne. Mam nawet fajną ścianę w sypialni na takie rozwiązanie i planowałam tam toaletkę. Tylko kiedy ja dojdę do kupowania takich zbędniejszych rzeczy A Ty gdzie byś to widziała u siebie? Ivy kradniemy Ci inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Inka, na poprzedniej stronie pokazalam gdzie widze takie lustro u siebie inspiracje to juz wczoraj ukradla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 to jest boooskie! ale by sie u mnie takie cos przydalo... ooooo tutaj na lewo ale watpie ze druga strona sie na to zgodzi edit... pokazalam i uslyszalam: lustro tak, ale nie wiem po co ci konsola? Mel u ciebie jest idealne miesjce na takie cudo, zrób lstro a konsolka dojdzie kiedyś Marzenie Ach, gdybym miała miejsce To połączenie konsola na tle lustra jednak kojarzy się z "na bogato". W wersji prostej najpiękniej wyglądałoby drewniane, a najchętniej metalowe z kwaterkami. Takie jak szyba prysznicowa w tej łazience [ATTACH=CONFIG]326932[/ATTACH] Ogromnie mi się takie lustra podobają [ATTACH=CONFIG]326933[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]326934[/ATTACH] oooo nie mam miejca na takie cudo Mam maniej wiecej tyle co ty na scianie z lustrem pewnie U mnie na pintereście w Mysterious Mirrors poszukaj. Coś tam jest na pewno Inne niż te, które wkleiłaś. To te moje marzenie, ale w wersji z okrągłym lustrem. Trzmieliny fortunea są fajne. Ale ja myślałam o trzmielinach oskrzydlonych – ogień w ogrodzie jesienią gdy rosną w słońcu. Śliczne są też japońskie – całe obsypane białymi kwiatami. I całe mnóstwo innych. poszperam u Ciebie a co trzmielin o musze sie im przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ti'o jest po prostu BOSKIE. Też tak chce!! to jest nas juz dwie Prawda, że świetne. Mam nawet fajną ścianę w sypialni na takie rozwiązanie i planowałam tam toaletkę. Tylko kiedy ja dojdę do kupowania takich zbędniejszych rzeczy A Ty gdzie byś to widziała u siebie? Ivy kradniemy Ci inspirację Inka, na poprzedniej stronie pokazalam gdzie widze takie lustro u siebie inspiracje to juz wczoraj ukradla Moje drogie jak macie tylko miesjce to ...czekam na realizację U mnie niestety ni ema takiego pola do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mi też się szalenie podoba,ale u mnie na mini metrażu to nawet niea o czym marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 No, pacz pani, upał czy skleroza, że zapomniałam o tych płytkach, a w końcu coś tam dla Karoliny z nimi dłubałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.08.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 A mnie ten salon z inspiracji przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 jest zimny, ale przecież dziewczynom chodzi o te konsolki w kombinacji z lustrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.08.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Inka, na poprzedniej stronie pokazalam gdzie widze takie lustro u siebie inspiracje to juz wczoraj ukradla Widzisz na szybko przeglądałam i mi umknęło U Ciebie ta ściana, aż krzyczy o to lustro z konsolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Inka, wiem ze krzyczy.. ale przyznam sie bez bicia, ze w glowie mialam tez tam szafe jako wysoka zabudowa ale szkoda mi zagracac tak fajny korytarz/hall. Polazilam sobie dzisiaj po sklepie I. i szukalam inspiracji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2015 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Mi też się szalenie podoba,ale u mnie na mini metrażu to nawet niea o czym marzyć u mnie chyba też sie sprawa rozwiązała ahehhe No, pacz pani, upał czy skleroza, że zapomniałam o tych płytkach, a w końcu coś tam dla Karoliny z nimi dłubałam. to "nasze" płyteczki i nadal je uwielbiam A mnie ten salon z inspiracji przeraża jest zimny, ale przecież dziewczynom chodzi o te konsolki w kombinacji z lustrami tak, tylko konsolka+ lustro Widzisz na szybko przeglądałam i mi umknęło U Ciebie ta ściana, aż krzyczy o to lustro z konsolką Inka, wiem ze krzyczy.. ale przyznam sie bez bicia, ze w glowie mialam tez tam szafe jako wysoka zabudowa ale szkoda mi zagracac tak fajny korytarz/hall. Polazilam sobie dzisiaj po sklepie I. i szukalam inspiracji.. ooo to zawsze są rozterki pomiędzy miejscem do przechowywania a pięknymi akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.08.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Racja z drugiej strony szaf nigdy za wiele. Melisa rzuć monetą, niech los zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Racja z drugiej strony szaf nigdy za wiele. Melisa rzuć monetą, niech los zadecyduje spokojnie...takich scian na lutsro mam wiecej moge po drugiej stronie to zrobic, czyli jadalnia/salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A może szafa z lustrami na drzwaiach, tylko tak żeby po zamknięciu wyglądały jak jedno w ramie. No, wprawdzie przecięte przez środek Można też wyłożyć drzwi szafy kwadratami lustrzanymi, podobnie jak okno ze szprosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.08.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ivy mam pytanie odnosnie zmiekczacza.Posiadacie także cudo? Ps.Masz przcudną bramę!: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts