Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super!!! :wiggle: Piękne poduszki i śliczne wrzosy (uwielbiam!) :) Czy ja dobrze widzę orzeszki?? :D

taaaaak , częstuj się :D

Lustro! Będą się w nim odbijać: okno przy patrzeniu z boku i grafiki nad sofą ze ściany naprzeciwko :)

jeej ale by tam swietnie lustro wygladalo :rolleyes:

:lol2:

dokladnie :lol2::lol2:

To juz sa 2 glosy za lustrem :D

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ale dlaczego?? :(

waryjatka :rotfl:

ale za to Cie lovjam :lol2:

czemu mialoby nie przejsc? ja tam nie bede patrzec.. konsolke i tak sobie kupie i postawie tam gdzie chce, jak do tego dojdzie :lol2:

nie ma to jak postawic faceta przed faktem dokonanym :lol2:

Mel :hug::hug:

lustra nie sa u "nas" lubiane, chociaż jak bym może pokazała konkretne to może, może..chociaz to juz bedzie chyba duzo luster w okolicy:-)

tutaj foto, nad stolikiem -pomocnikiem który chwilowo-nadal robi za konsole będzie lustro bo nie mam w wiatrołapie i tej części innego miejsca, wiec nie wiem czy nad fotelem to juz nie za dużo ;)

9655f4fbb13a0aba1183c5a384918189.jpg

Cudna lampa!!!!

Świetnie wygląda w tym kąciku. Grafika dopełni dzieła, tylko trudno się zdecydować :). Ja też dumam co u nas powiesić. I nic nie wymyśliłam.

A gdzie myślisz o takich roletach, o które pytałaś?

Lustra trzeba kochać, więc skoro nie za bardzo lubicie, to nie namawiam ;)

A zegar gdzie planujesz? ;) Może taki duży metalowy by tam pasował?

zegar ...nie wiem czy jest tam potrzebny :rolleyes: ale rozważam go ewentualnie na scianie pomiędzy oknami :-)

Hej Ivy :bye:

Nad fotelem widziałabym kwadratowy obraz na płótnie, bez ramy, ot jakiś maziaj.

tego typu http://my-full-house.com/wp-content/uploads/2015/09/Galleri-Laura-5-642x900.jpg

Teraz widzac drugie zdjecie to faktycznie.. lustro chyba w tamtym miejscu odpada, chociaz fajny kawalek sciany jest na nie...

Moze faktycznie tak jak Vesila pisze, obraz :yes:

nad samym fotelem ??

Cudna lampa!!!!

Świetnie wygląda w tym kąciku. Grafika dopełni dzieła, tylko trudno się zdecydować :). Ja też dumam co u nas powiesić. I nic nie wymyśliłam.

A gdzie myślisz o takich roletach, o które pytałaś?

Ewo dziękuję :rolleyes: Właśnie na jaakiegoś tripoda tam było planowane miejsce , przy tej cenie nie moglam sie nie skusić ;)

co to tych rolet to cały czas dumam co w oknach nad narożnikiem - niestety opcja wysunięci ago aby były długie zasłony odpada ze względow i praktyczny i ilości miejsca :-)

tutaj widac to kłopotliwe okno :

52ca6c0ce3113550bb45e2ccd257465a.jpg

U nas zegary się nadają :) - każdy jeden (salon, kuchnia, korytarz). Mąż nie nosi zegarka, a ja w domu ściągam wszystko co mi przeszkadza. Między Twoimi oknami będzie wyglądał super. Masz już jakiś upatrzony?

Zachwyciła mnie grafika z inspiracji - świetna. Macie namiar na coś podobnego? Ja kompletnie nie znam się gdzie szukać takich perełek :(.

Te rolety, które pokazałaś są ciekawym rozwiązaniem. Orientujesz się jak z ceną?

U nas zegary się nadają :) - każdy jeden (salon, kuchnia, korytarz). Mąż nie nosi zegarka, a ja w domu ściągam wszystko co mi przeszkadza. Między Twoimi oknami będzie wyglądał super. Masz już jakiś upatrzony?

Zachwyciła mnie grafika z inspiracji - świetna. Macie namiar na coś podobnego? Ja kompletnie nie znam się gdzie szukać takich perełek :(.

Te rolety, które pokazałaś są ciekawym rozwiązaniem. Orientujesz się jak z ceną?

Ewo zegara jeszcze nie mam upatrzonego czekam aż cos na okna wymyślę ;)

Ceny jeszcze nie znam , wyslalam o wycenę ale pewnie będzie duza :confused:

Zdjęcie jest z tego BLOGA

Dostępne TUTAJ

Ewo sama bym chętnie coś podobnego kupiła i powiesiła ;)

Ivy,

Dziękuję za szczegóły :).

Pogadajcie z Szocik. Zdolna bestia. Na pewno namaluje ładną kopię takich maziajów :)

Nie miałabym śmiałości Magdzie zawracać głowy, bo zapracowana dobra dusza z niej :).

Zobaczcie co znalazłam. Gdybym tylko miała pojęcie czym pracuje ta osoba (rozpoznaję folię bąbelkową :lol2:), to może bym coś namaziała. Po rombach abstrakcja mi potrzebna :rotfl:

farby akrylowe, klej, gazety, możesz też użyć jakiejś farby strukturalnej. Bawisz się pędzlami, palcami, szpatułką, wałkiem, stemplujesz ciekawymi fakturami tkaninami, folia bąbelkową, możesz przylepiać do gęstej farby jakąś szklankę i po woli odrywać żeby wyciągnąć farbę do przodu. Możesz poodbijać monety powgniatać jakieś przedmioty aby się odcisnęły w farbie a potem je wyjąc i tak pozostawić do wyschnięcia, Jak przeschnie możesz lekko pomazać innym kolorem półsuchym pędzlem - będziesz miała efekt pyłu lub brudu. Możesz robić wszystko co Ci do głowy przyjdzie

Pierwszy lepszy sklep plastyczny z googla - farby akrylowe