lukasz69karolina 29.09.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wczoraj mieliśmy super gości :wiggle: ... ... a to jest piękny, ciężki regulowany mebel jestem zachwycona bardzo się cieszę że się tak podoba po renowacji będzie na pewno piękna Tomcia lekkie ubytki w tapicerce ma - na pewno trzeba wymienić... nogi też do malowania się kwalifikują i wierzę że Iwonka sobie z tym świetnie poradzi i szybko będziemy mogły podziwiać efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.09.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 znalazłam tylko taki:http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/44/49/70/5444497017 link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Piękna, stylowa i z charrrrrakternymmmmm obiciem. Jeśli Ci się nie podoba, to ja ją chcę, tylko powiedz za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.09.2015 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 mi też się podoba taka jaka jest:) stoi w salonie i chyba zostanie w tych barwach Ivy, to jest piękna stylowa ławka fortepianowa Jeżeli nie ma żadnych ubytków w tapicerce (bo na fotce coś tam widać, ale nie wiem co), to możesz ją taką zostawić, jest bardzo ładna. Ale inna tapicerka też by wyglądała świetnie [ATTACH=CONFIG]332409[/ATTACH] ławka ma ubytki i tapicerka wymaga odświeżenia, nogi rowniez trzeba polakierowac. Musze poszukac namiarów i zobaczyć jak będzie z wycenami Niestety bardzo się cieszę że się tak podoba po renowacji będzie na pewno piękna Tomcia lekkie ubytki w tapicerce ma - na pewno trzeba wymienić... nogi też do malowania się kwalifikują i wierzę że Iwonka sobie z tym świetnie poradzi i szybko będziemy mogły podziwiać efekt końcowy Jest boska i bardzo mnie zaskoczyła, bo jak pisalam spodziewałam sie zupelnie innego mebla Szybko to niestety tak jak u Tomkowej nie będzie ale postaram się Muszę poszuakć tapicera bo sama chyba sie z tym nie uporam, szkoda by było zniszczyć znalazłam tylko taki: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/44/49/70/5444497017 link dziekuję, musze zobaczyć karlssona zegary bo coś o nich zapomniałam Piękna, stylowa i z charrrrrakternymmmmm obiciem. Jeśli Ci się nie podoba, to ja ją chcę, tylko powiedz za ile Pestko jest świetna to fakt, nie jest na sprzedaż To piękny prezent i ustaliliśmy z P. ze ją odnowimy, będzie rodzinna pamiątka, moze kiedyś nasze dzieci beda umiały na czymś grac i sie przyda do fortepianu...zobaczymy. Może w kolejnym pokoleniu kupimy jakies zabytkowe nuty a nasze prawnuki beda z niej korzystać dopiero...zobaczymy Plan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.09.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Zostaje w dobrych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2015 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Przypominam Głosuj na Magdę (szocik) Za słowami julianna16: Część z Was zna Magdę jako szocik. Swojego czasu bardzo dużo bezinteresownie pomagała w wątkach projektowych zarywając noce. Czynnie uczestniczy w aukcjach charytatywnych FM. Pomaga też dzieciom z ubogich rodzin i ten głos, który możecie oddać jest właśnie w tej sprawie. Liczę na wasze głosy Edytowane 6 Października 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ivy.. super! Mozesz wkleic post i u mnie..chociaz ja to mam malo aktywny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Liczę na wasze głosy Zagłosowane Przez weekend się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.10.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zostaje w dobrych rękach teraz rozeznaje tamt tapicera Ivy.. super! Mozesz wkleic post i u mnie..chociaz ja to mam malo aktywny dziennik zrobione Zagłosowane Przez weekend się nie dało Prosi się o codzienne głosiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.10.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Miał być zegar...a są talerze /półmiski..coś do serwowania potraw Łup z giełdy Moge pewnie przerobić na zegar ale ...boje sie czym to przymocować żeby nie spadło i...szukam zegara z kukułka http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2012/10/mieszkanie-mokotow6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Rewelacyjne są!! To marmur? Jeżeli tak, to ciężkie są i zazwyczaj zawieszka jest przy mechaniźmie zegara. Zegarmistrz coś solidnego by dobrał. Jeżeli to konglomerat lub inne tworzywo wyglądające jak marmur, to już wcale nie ma problemu Na jakiej giełdzie to dorwałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.10.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Rewelacyjne są!! To marmur? Jeżeli tak, to ciężkie są i zazwyczaj zawieszka jest przy mechaniźmie zegara. Zegarmistrz coś solidnego by dobrał. Jeżeli to konglomerat lub inne tworzywo wyglądające jak marmur, to już wcale nie ma problemu Na jakiej giełdzie to dorwałaś?? Aniu to marmur musze pomyslec o zamianie na zegar...ale strazznie mnie kusi zostawienie jako talerzy Kupilam w Słomczynie za.....14 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Byłaś w Słomczynie?? Ja też się wybierałam, ale postanowiłam się wyspać Zostaw jako deski do serów, wędlin itp. Nawet jako dekoracja w kuchni będą wyglądać pięknie. A zegar z kukułką wiele razy widziałam na giełdzie Jednak radzę kupić u zegarmistrza, chyba, że ma być wyłącznie dekoracją, bez odmierzania czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Prosi się o codzienne głosiki Się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2015 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Byłaś w Słomczynie?? Ja też się wybierałam, ale postanowiłam się wyspać Zostaw jako deski do serów, wędlin itp. Nawet jako dekoracja w kuchni będą wyglądać pięknie. A zegar z kukułką wiele razy widziałam na giełdzie Jednak radzę kupić u zegarmistrza, chyba, że ma być wyłącznie dekoracją, bez odmierzania czasu Aniu tak w słomczynie, polecam jak dawno nie byłaś w ten weeknd były tłumy ale tez sporo "towaru" a różnie z tym bywa Ja tez widziałam sporo na giełdzie ale chciala bym dzialający, były jednak za duże , cos takiego: http://images43.fotosik.pl/1708/634ebb7eed0e7871.jpg Się wie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Aniu tak w słomczynie, polecam jak dawno nie byłaś w ten weeknd były tłumy ale tez sporo "towaru" a różnie z tym bywa W takim razie szykuję się na tę niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 W takim razie szykuję się na tę niedzielę oooo strasznie jestem ciekawa co wyszperasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.10.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Miał być zegar...a są talerze /półmiski..coś do serwowania potraw Łup z giełdy Moge pewnie przerobić na zegar ale ...boje sie czym to przymocować żeby nie spadło i...szukam zegara z kukułka http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2012/10/mieszkanie-mokotow6.jpg Moi rodzice mieli identyczny. Pamiętam z dzieciństwa i wspominam z sentymentem jak się czekało na tą kukułkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.10.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ivy jakie rewelacyjne zakupy a zegar z kukułką to super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 http://allegro.pl/majak-zegar-z-kukulka-i5714394843.html Ivy, spróbuj tej licytacji jeśli zegar Ci się podoba. Moja rada wystartuj pięć minut przed końcem. Większe prawdopodobieństwo,że zaskoczysz tę osobę, która licytuje i nabędziesz kukułkę za małe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts