Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

Wczoraj mieliśmy super gości :wiggle::wiggle::wiggle:

...

:)

...

a to jest piękny, ciężki regulowany mebel :rolleyes:

jestem zachwycona :bye:

bardzo się cieszę że się tak podoba :)

po renowacji będzie na pewno piękna :)

Tomcia lekkie ubytki w tapicerce ma - na pewno trzeba wymienić... nogi też do malowania się kwalifikują i wierzę że Iwonka sobie z tym świetnie poradzi i szybko będziemy mogły podziwiać efekt końcowy :D

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mi też się podoba taka jaka jest:)

stoi w salonie i chyba zostanie w tych barwach :yes:

Ivy, to jest piękna stylowa ławka fortepianowa :) Jeżeli nie ma żadnych ubytków w tapicerce (bo na fotce coś tam widać, ale nie wiem co), to możesz ją taką zostawić, jest bardzo ładna. Ale inna tapicerka też by wyglądała świetnie ;)

[ATTACH=CONFIG]332409[/ATTACH]

ławka ma ubytki i tapicerka wymaga odświeżenia, nogi rowniez trzeba polakierowac. Musze poszukac namiarów i zobaczyć jak będzie z wycenami :cool:

Niestety

:)

bardzo się cieszę że się tak podoba :)

po renowacji będzie na pewno piękna :)

Tomcia lekkie ubytki w tapicerce ma - na pewno trzeba wymienić... nogi też do malowania się kwalifikują i wierzę że Iwonka sobie z tym świetnie poradzi i szybko będziemy mogły podziwiać efekt końcowy :D

Jest boska i bardzo mnie zaskoczyła, bo jak pisalam spodziewałam sie zupelnie innego mebla :cool:

Szybko to niestety tak jak u Tomkowej nie będzie ale postaram się :D Muszę poszuakć tapicera bo sama chyba sie z tym nie uporam, szkoda by było zniszczyć :cool:

znalazłam tylko taki:

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/44/49/70/5444497017

link

dziekuję, musze zobaczyć karlssona zegary bo coś o nich zapomniałam :bash:

Piękna, stylowa i z charrrrrakternymmmmm obiciem. :) Jeśli Ci się nie podoba, to ja ją chcę, tylko powiedz za ile :)

Pestko jest świetna to fakt, nie jest na sprzedaż :cool: To piękny prezent i ustaliliśmy z P. ze ją odnowimy, będzie rodzinna pamiątka, moze kiedyś nasze dzieci beda umiały na czymś grac i sie przyda do fortepianu...zobaczymy. Może w kolejnym pokoleniu kupimy jakies zabytkowe nuty a nasze prawnuki beda z niej korzystać dopiero...zobaczymy :D Plan jest ;)

Przypominam

Za słowami julianna16: Część z Was zna Magdę jako szocik. Swojego czasu bardzo dużo bezinteresownie pomagała w wątkach projektowych zarywając noce. Czynnie uczestniczy w aukcjach charytatywnych FM. Pomaga też dzieciom z ubogich rodzin i ten głos, który możecie oddać jest właśnie w tej sprawie.

Liczę na wasze głosy :-)

Edytowane przez ivy17

Rewelacyjne są!! To marmur? Jeżeli tak, to ciężkie są i zazwyczaj zawieszka jest przy mechaniźmie zegara. Zegarmistrz coś solidnego by dobrał. Jeżeli to konglomerat lub inne tworzywo wyglądające jak marmur, to już wcale nie ma problemu ;) Na jakiej giełdzie to dorwałaś?? ;)

Aniu to marmur :-) musze pomyslec o zamianie na zegar...ale strazznie mnie kusi zostawienie jako talerzy ;-) Kupilam w Słomczynie za.....14 zl ;-)

Byłaś w Słomczynie?? Ja też się wybierałam, ale postanowiłam się wyspać :D Zostaw jako deski do serów, wędlin itp. Nawet jako dekoracja w kuchni będą wyglądać pięknie.

A zegar z kukułką wiele razy widziałam na giełdzie :) Jednak radzę kupić u zegarmistrza, chyba, że ma być wyłącznie dekoracją, bez odmierzania czasu ;)

Byłaś w Słomczynie?? Ja też się wybierałam, ale postanowiłam się wyspać :D Zostaw jako deski do serów, wędlin itp. Nawet jako dekoracja w kuchni będą wyglądać pięknie.

A zegar z kukułką wiele razy widziałam na giełdzie :) Jednak radzę kupić u zegarmistrza, chyba, że ma być wyłącznie dekoracją, bez odmierzania czasu ;)

Aniu tak w słomczynie, polecam jak dawno nie byłaś :-) w ten weeknd były tłumy ale tez sporo "towaru" a różnie z tym bywa ;-)

Ja tez widziałam sporo na giełdzie ale chciala bym dzialający, były jednak za duże , cos takiego:

http://images43.fotosik.pl/1708/634ebb7eed0e7871.jpg

Się wie :yes:

:hug::hug::hug:

Miał być zegar...a są talerze /półmiski..coś do serwowania potraw ;-) Łup z giełdy ;)

2c8b94875c589e75fa2134111ef514a2.jpg

Moge pewnie przerobić na zegar ale ...boje sie czym to przymocować żeby nie spadło i...szukam zegara z kukułka ;-)

http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2012/10/mieszkanie-mokotow6.jpg

Moi rodzice mieli identyczny. Pamiętam z dzieciństwa i wspominam z sentymentem jak się czekało na tą kukułkę :)

http://allegro.pl/majak-zegar-z-kukulka-i5714394843.html

Ivy, spróbuj tej licytacji jeśli zegar Ci się podoba. Moja rada wystartuj pięć minut przed końcem. Większe prawdopodobieństwo,że zaskoczysz tę osobę, która licytuje i nabędziesz kukułkę za małe pieniądze.