Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moi rodzice mieli identyczny. Pamiętam z dzieciństwa i wspominam z sentymentem jak się czekało na tą kukułkę :)

Jakośs właśnie z sentymentu taką kukułkę bym chciala ;-)

Ivy jakie rewelacyjne zakupy :wiggle:

a zegar z kukułką to super pomysł:)

Myśle ze wniesie cos fajnego , innego :cool:

http://allegro.pl/majak-zegar-z-kukulka-i5714394843.html

Ivy, spróbuj tej licytacji jeśli zegar Ci się podoba. Moja rada wystartuj pięć minut przed końcem. Większe prawdopodobieństwo,że zaskoczysz tę osobę, która licytuje i nabędziesz kukułkę za małe pieniądze.

dziekuje, obserwuję , zobaczymy ;-)

Do licytowania na allegro w ostatniej chwili korzystałam kiedyś z snajper.net i faktycznie licytuje za mnie 2 sekundy przed końcem. :)

czasem korzystam ;-)

Ulga, ze "talerze" nie beda przerabiane na zegar, bo bardzo mi sie podobaja do serwowania :yes:

Dzien dobry :hug:

mi tez chyba jednak bardziej się podobaja do serwowania, przymierzyłam do ściany i jednak to nie to ;-)

Aga pokaząl ami dzisiaj sklepik z fajnymi domowymi akcesoriami :rolleyes: Ceny różne ae znalazlam tam cos co kupiłam poprzednio na giełdzie , tam gdzie telerze ;-)

Moja maselniczka wymaga wyczyszczenia ,ale na szybko fota:

Cena 10 zł

38f4b00a0f9f322ec1f387b5727d02f7.jpg

nie mam tylko nożyka ;)

a w sklepie ładniejsze zdjęcie, ale cena też:cool:

3956-meselniczka-z-nozem-glamour-hamptons.jpg

Ivy, nie kuś ;) Mam 3 stówki, które mogę wydać albo na giełdę, albo na przyłącze wody ;) Co wybrać?? :cool:

trudny wybór ;-) ja zawsze biorę 300-500 zl " bo co będzie jak cos mi sie spodoba i nie bede miala kasy " a wydajemy max 50 zl :-) fakt ze nie trafilam na nic większego co musialabym kupic ;-)

Bardzo ładne noże widziałam niedawno w TK max w Centrum. Nawet były w kompletach po 6 z różnymi funkcjami.

musze popatrzeć co tam amja raz jeszcze , oststnio bylo sporo rzeczy ale na noze nie patrzylam ;-) skupilam sie na pojemnikach dla Karoliny ;-)

Noże Laguiole były w fajnych cenach. Stalowe i w kolorowych lub drewnianych oprawach z przeznaczeniem do serów, do steaków, obiadowe komplety. One są teraz bardzo na topie, więc tym bardziej ceny mnie zaskoczyły.

Noże Laguiole były w fajnych cenach. Stalowe i w kolorowych lub drewnianych oprawach z przeznaczeniem do serów, do steaków, obiadowe komplety. One są teraz bardzo na topie, więc tym bardziej ceny mnie zaskoczyły.

Musze zobaczyć , bo potrzebuje stekowe ;-)

A ja im bliżej kuchni tym bardziej wybredna jestem ;)

Wcześniej oglądałam, wszystko mi się podało, to kupię tamto kupię, a teraz tylko wybrzydzam na wszystko :lol2:

Ja miałam juz chyba wszystko kupione do kuchni to co można zamknąć w szafkach, jak przyjechały meble to wszytskie szuflady pełne ;)

Jedynie te elemnty wyeksponowane kupiłam potem, ale jest ich niewiele bo lubie raczej pochowane mieć większość :rolleyes:

Ja miałam juz chyba wszystko kupione do kuchni to co można zamknąć w szafkach, jak przyjechały meble to wszytskie szuflady pełne ;)

Jedynie te elemnty wyeksponowane kupiłam potem, ale jest ich niewiele bo lubie raczej pochowane mieć większość :rolleyes:

Większość też już mam.

Głównie z prezentów,

Wyposażenie kuchni ze starego domu (za wyjątkiem szkła i pamiątek rodzinnych) poszło do kosza.

Nowa kuchnia - wszystko nowe.

Większość też już mam.

Głównie z prezentów,

Wyposażenie kuchni ze starego domu (za wyjątkiem szkła i pamiątek rodzinnych) poszło do kosza.

Nowa kuchnia - wszystko nowe.

u mnie poza szkłem jak piszesz mysle ze ok 10% przeszło jednak do nowego domu - jakieś drobne agd, szybkowar, jakas fajna blacha do ciasta itp. Jednak głownie to były rzeczy dość noweg kupowane już do nowego domu ze kiedyś on będzie niedługo :-)

u mnie poza szkłem jak piszesz mysle ze ok 10% przeszło jednak do nowego domu - jakieś drobne agd, szybkowar, jakas fajna blacha do ciasta itp. Jednak głownie to były rzeczy dość noweg kupowane już do nowego domu ze kiedyś on będzie niedługo :-)

Nic nowego nie kupowaliśmy tak ok. 2 lata przed budową, bo wiedzieliśmy, że stary dom idzie do rozbiórki i nie będzie gdzie tego wszystkiego trzymać.

Ale mamusia kupowała i trzymała u siebie, teraz wszystko pozwoziłam - matko jaka to radocha takie urządzanie się na nowo po 25 latach :lol2:

W ogóle zaczynam "jarać się" wykończeniówką i urządzaniem. Chyba stres budowlany zaczyna ustępować i zaczynam się cieszyć z nowego domku :)

Nic nowego nie kupowaliśmy tak ok. 2 lata przed budową, bo wiedzieliśmy, że stary dom idzie do rozbiórki i nie będzie gdzie tego wszystkiego trzymać.

Ale mamusia kupowała i trzymała u siebie, teraz wszystko pozwoziłam - matko jaka to radocha takie urządzanie się na nowo po 25 latach :lol2:

W ogóle zaczynam "jarać się" wykończeniówką i urządzaniem. Chyba stres budowlany zaczyna ustępować i zaczynam się cieszyć z nowego domku :)

Ja tez nie miałam gdzie trzymać w mieszkaniu które wynajmowaliśmy, cześć byla na strychu u tesciowej a część duża w pracy pod biurkiem heheh :-) Juz nawet nogami mi sie nie mieściły bo wszędzie stały pudła ;-)

Ten etap wykończania jest fajny...do momentu jak nie zaczyna dukatów brakować , bo wtedy są pewne ograniczenia, trzeba być bardziej kreatywnym ale i tak jest super ;-)

Ten etap wykończania jest fajny...do momentu jak nie zaczyna dukatów brakować , bo wtedy są pewne ograniczenia, trzeba być bardziej kreatywnym ale i tak jest super ;-)

Zawsze pocieszam się, że jak nie ma dukatów to jest do zrobienia sporo takiej "własnymi ręcami" pracy, bez dukatów :)

I tak jak piszesz - jest super :)

Aga pokaząl ami dzisiaj sklepik z fajnymi domowymi akcesoriami :rolleyes: Ceny różne ae znalazlam tam cos co kupiłam poprzednio na giełdzie , tam gdzie telerze ;-)

Moja maselniczka wymaga wyczyszczenia ,ale na szybko fota:

Cena 10 zł

38f4b00a0f9f322ec1f387b5727d02f7.jpg

nie mam tylko nożyka ;)

a w sklepie ładniejsze zdjęcie, ale cena też:cool:

3956-meselniczka-z-nozem-glamour-hamptons.jpg

Piękna maselniczka. Jak ja uwielbiam takie giełdy czy sklepy ze starociami, ale niestety w mojej okolicy nie ma nic ciekawego :(

A ten Słomczyn czy jak to się tam nazywa zdaje się być cudownym miejscem na takie poszukiwania :)