Inka87 09.10.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Do licytowania na allegro w ostatniej chwili korzystałam kiedyś z snajper.net i faktycznie licytuje za mnie 2 sekundy przed końcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ulga, ze "talerze" nie beda przerabiane na zegar, bo bardzo mi sie podobaja do serwowania Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Moi rodzice mieli identyczny. Pamiętam z dzieciństwa i wspominam z sentymentem jak się czekało na tą kukułkę Jakośs właśnie z sentymentu taką kukułkę bym chciala Ivy jakie rewelacyjne zakupy a zegar z kukułką to super pomysł Myśle ze wniesie cos fajnego , innego http://allegro.pl/majak-zegar-z-kukulka-i5714394843.html Ivy, spróbuj tej licytacji jeśli zegar Ci się podoba. Moja rada wystartuj pięć minut przed końcem. Większe prawdopodobieństwo,że zaskoczysz tę osobę, która licytuje i nabędziesz kukułkę za małe pieniądze. dziekuje, obserwuję , zobaczymy Do licytowania na allegro w ostatniej chwili korzystałam kiedyś z snajper.net i faktycznie licytuje za mnie 2 sekundy przed końcem. czasem korzystam Ulga, ze "talerze" nie beda przerabiane na zegar, bo bardzo mi sie podobaja do serwowania Dzien dobry mi tez chyba jednak bardziej się podobaja do serwowania, przymierzyłam do ściany i jednak to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2015 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Aga pokaząl ami dzisiaj sklepik z fajnymi domowymi akcesoriami Ceny różne ae znalazlam tam cos co kupiłam poprzednio na giełdzie , tam gdzie telerze Moja maselniczka wymaga wyczyszczenia ,ale na szybko fota: Cena 10 zł nie mam tylko nożyka a w sklepie ładniejsze zdjęcie, ale cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Maselniczka cudna! Ach, znów jutro na giełdę nie pojadę Zerknęłam na ceny poduszek w tym sklepie.. O ja cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2015 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Maselniczka cudna! Ach, znów jutro na giełdę nie pojadę Zerknęłam na ceny poduszek w tym sklepie.. O ja cie Buuu a juz czekałam na Twoje łupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ivy, nie kuś Mam 3 stówki, które mogę wydać albo na giełdę, albo na przyłącze wody Co wybrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Bardzo ładne noże widziałam niedawno w TK max w Centrum. Nawet były w kompletach po 6 z różnymi funkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ivy, nie kuś Mam 3 stówki, które mogę wydać albo na giełdę, albo na przyłącze wody Co wybrać?? trudny wybór ja zawsze biorę 300-500 zl " bo co będzie jak cos mi sie spodoba i nie bede miala kasy " a wydajemy max 50 zl fakt ze nie trafilam na nic większego co musialabym kupic Bardzo ładne noże widziałam niedawno w TK max w Centrum. Nawet były w kompletach po 6 z różnymi funkcjami. musze popatrzeć co tam amja raz jeszcze , oststnio bylo sporo rzeczy ale na noze nie patrzylam skupilam sie na pojemnikach dla Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Noże Laguiole były w fajnych cenach. Stalowe i w kolorowych lub drewnianych oprawach z przeznaczeniem do serów, do steaków, obiadowe komplety. One są teraz bardzo na topie, więc tym bardziej ceny mnie zaskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 trudny wybór ja zawsze biorę 300-500 zl " bo co będzie jak cos mi sie spodoba i nie bede miala kasy " A ja im bliżej kuchni tym bardziej wybredna jestem Wcześniej oglądałam, wszystko mi się podało, to kupię tamto kupię, a teraz tylko wybrzydzam na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Noże Laguiole były w fajnych cenach. Stalowe i w kolorowych lub drewnianych oprawach z przeznaczeniem do serów, do steaków, obiadowe komplety. One są teraz bardzo na topie, więc tym bardziej ceny mnie zaskoczyły. Musze zobaczyć , bo potrzebuje stekowe A ja im bliżej kuchni tym bardziej wybredna jestem Wcześniej oglądałam, wszystko mi się podało, to kupię tamto kupię, a teraz tylko wybrzydzam na wszystko Ja miałam juz chyba wszystko kupione do kuchni to co można zamknąć w szafkach, jak przyjechały meble to wszytskie szuflady pełne Jedynie te elemnty wyeksponowane kupiłam potem, ale jest ich niewiele bo lubie raczej pochowane mieć większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ja miałam juz chyba wszystko kupione do kuchni to co można zamknąć w szafkach, jak przyjechały meble to wszytskie szuflady pełne Jedynie te elemnty wyeksponowane kupiłam potem, ale jest ich niewiele bo lubie raczej pochowane mieć większość Większość też już mam. Głównie z prezentów, Wyposażenie kuchni ze starego domu (za wyjątkiem szkła i pamiątek rodzinnych) poszło do kosza. Nowa kuchnia - wszystko nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Większość też już mam. Głównie z prezentów, Wyposażenie kuchni ze starego domu (za wyjątkiem szkła i pamiątek rodzinnych) poszło do kosza. Nowa kuchnia - wszystko nowe. u mnie poza szkłem jak piszesz mysle ze ok 10% przeszło jednak do nowego domu - jakieś drobne agd, szybkowar, jakas fajna blacha do ciasta itp. Jednak głownie to były rzeczy dość noweg kupowane już do nowego domu ze kiedyś on będzie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 u mnie poza szkłem jak piszesz mysle ze ok 10% przeszło jednak do nowego domu - jakieś drobne agd, szybkowar, jakas fajna blacha do ciasta itp. Jednak głownie to były rzeczy dość noweg kupowane już do nowego domu ze kiedyś on będzie niedługo Nic nowego nie kupowaliśmy tak ok. 2 lata przed budową, bo wiedzieliśmy, że stary dom idzie do rozbiórki i nie będzie gdzie tego wszystkiego trzymać. Ale mamusia kupowała i trzymała u siebie, teraz wszystko pozwoziłam - matko jaka to radocha takie urządzanie się na nowo po 25 latach W ogóle zaczynam "jarać się" wykończeniówką i urządzaniem. Chyba stres budowlany zaczyna ustępować i zaczynam się cieszyć z nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nic nowego nie kupowaliśmy tak ok. 2 lata przed budową, bo wiedzieliśmy, że stary dom idzie do rozbiórki i nie będzie gdzie tego wszystkiego trzymać. Ale mamusia kupowała i trzymała u siebie, teraz wszystko pozwoziłam - matko jaka to radocha takie urządzanie się na nowo po 25 latach W ogóle zaczynam "jarać się" wykończeniówką i urządzaniem. Chyba stres budowlany zaczyna ustępować i zaczynam się cieszyć z nowego domku Ja tez nie miałam gdzie trzymać w mieszkaniu które wynajmowaliśmy, cześć byla na strychu u tesciowej a część duża w pracy pod biurkiem heheh Juz nawet nogami mi sie nie mieściły bo wszędzie stały pudła Ten etap wykończania jest fajny...do momentu jak nie zaczyna dukatów brakować , bo wtedy są pewne ograniczenia, trzeba być bardziej kreatywnym ale i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ten etap wykończania jest fajny...do momentu jak nie zaczyna dukatów brakować , bo wtedy są pewne ograniczenia, trzeba być bardziej kreatywnym ale i tak jest super Zawsze pocieszam się, że jak nie ma dukatów to jest do zrobienia sporo takiej "własnymi ręcami" pracy, bez dukatów I tak jak piszesz - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Zawsze pocieszam się, że jak nie ma dukatów to jest do zrobienia sporo takiej "własnymi ręcami" pracy, bez dukatów I tak jak piszesz - jest super ooo tak pracy własnej jest zawsze sporo, i ciagle i ciągle jest coś do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Aga pokaząl ami dzisiaj sklepik z fajnymi domowymi akcesoriami Ceny różne ae znalazlam tam cos co kupiłam poprzednio na giełdzie , tam gdzie telerze Moja maselniczka wymaga wyczyszczenia ,ale na szybko fota: Cena 10 zł nie mam tylko nożyka a w sklepie ładniejsze zdjęcie, ale cena też Piękna maselniczka. Jak ja uwielbiam takie giełdy czy sklepy ze starociami, ale niestety w mojej okolicy nie ma nic ciekawego A ten Słomczyn czy jak to się tam nazywa zdaje się być cudownym miejscem na takie poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Zawsze pocieszam się, że jak nie ma dukatów to jest do zrobienia sporo takiej "własnymi ręcami" pracy, bez dukatów ... najgorzej jest jak są dukaty ale inwestor uparty i chce robić wszystko sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts