PusiaKssawery 13.10.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 najgorzej jest jak są dukaty ale inwestor uparty i chce robić wszystko sam No wiesz, na inwestora nie ma rady Inwestor chce - inwestor ma Inwestor rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.10.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Piękna maselniczka. Jak ja uwielbiam takie giełdy czy sklepy ze starociami, ale niestety w mojej okolicy nie ma nic ciekawego A ten Słomczyn czy jak to się tam nazywa zdaje się być cudownym miejscem na takie poszukiwania Giełda Słomczyn to dawna giełda samochodowa na ktorej samochodów teraz niewiele Czasem trafiaja sie jakies perelki, a jak nic nie ma to wracam z jakimś zielonym czymś do ogródka bo jest tam wszystko najgorzej jest jak są dukaty ale inwestor uparty i chce robić wszystko sam ooo tu wykorzystać dukaty na to co inwestor nie zrobi sam No wiesz, na inwestora nie ma rady Inwestor chce - inwestor ma Inwestor rulez Trzeba przejąć obowiązki jako inwestor zastępczy i działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 sliczna zdobycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Hej Ivy cudna ta maselniczka. Jeśli jest platerowana to wyczyścisz ją błyskawicznie wstawiając do miski wyłożonej folią aluminiową i zalewając roztworem gorącej wody z solą. A taki nożyk to widziałam też kiedyś za jakieś śmieszne pieniądze w normalnym sklepie z kryształami i porcelaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.10.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ivy, Zalogowałam się, bo chciałam pokazać co dzisiaj jest na W Nie wiem czy jeszcze szukasz, ale od razu skojarzył mi się z Tobą http://static.westwing.pl/i/NL-PR024WWAPY98NL-1-newproduct.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Piękna ta maselniczka!!!!!! A ja kurde dopiero zamówiłam jakąś plastikową z Tupperwear'a za 40 zł. :mad: Dałam się naciągnąć ...ehhhh Muszę na naszą iełdę isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.10.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ivy, Zalogowałam się, bo chciałam pokazać co dzisiaj jest na W Nie wiem czy jeszcze szukasz, ale od razu skojarzył mi się z Tobą http://static.westwing.pl/i/NL-PR024WWAPY98NL-1-newproduct.jpg Źródło Ewo bardzo dziękuję za namiar na zegar, jest śliczny Jednak odrobine za mały - średnica 17 cm Musze zobaczyć co tam maja jeszcze dzisiaj Ten zegar aga mi juz podpowiadała i jest to jak najbardziej cos o czym myslalam , tylko ten rozmiar znalazłam tylko taki: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/44/49/70/5444497017 link Piękna ta maselniczka!!!!!! A ja kurde dopiero zamówiłam jakąś plastikową z Tupperwear'a za 40 zł. :mad: Dałam się naciągnąć ...ehhhh Muszę na naszą iełdę isc Wybierz sie , może cos fajnego trafisz Ja ogolnie nie mam ręki do staroci i nie lubię za wiele ale coś tam zawsze mozna wyszukać. Maselniczka z tupperware pewnie ma jakies inne magiczne zalety jak to rózne przydasie od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Taaaa ,ta moja maselniczka to pewnie masło świeże i pachnace przez 5 mcy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.10.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Taaaa ,ta moja maselniczka to pewnie masło świeże i pachnace przez 5 mcy będzie ooo widzisz, same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.10.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jak wyczyścisz maselniczkę to pokaż zdjęcie :) Na allegro widziałam nożyki do masła ze srebra lub a'la srebro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.10.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Szkoda, że małe . Nawet nie sprawdzałam wymiaru, tylko zobaczyłam cyferblat i od razu popędziłam na FM . Mści się moja niska frekwencja, bo nie wiedziałam, że Aga już dla Ciebie wyszukała ten zegar. A może TUTAJ zapytasz, czy nie zrobią Twojego wymarzonego wzoru? Cena przystępna Ostatecznie można jeszcze inaczej wykombinować. Kupić jakiś tani zegar z mechanizmem z gładkim cyferblatem i w takich wymiarach jak chcesz . Teraz jest sporo takich. I zaopatrzyć się w folię samoprzylepną, po czym przystąpić do dzieła http://www.szablonownia.com/galerie/o/okleina-marmi-grau-200-2_1318.jpg Źródło W międzyczasie znalazłam zegar. Może nie najtańszy, ale solidny i gładki Źródło Edytowane 18 Października 2015 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jak wyczyścisz maselniczkę to pokaż zdjęcie :) Na allegro widziałam nożyki do masła ze srebra lub a'la srebro . Jeszcze sie nie doczekala czyszczenia Szkoda, że małe . Nawet nie sprawdzałam wymiaru, tylko zobaczyłam cyferblat i od razu popędziłam na FM . Mści się moja niska frekwencja, bo nie wiedziałam, że Aga już dla Ciebie wyszukała ten zegar. A może TUTAJ zapytasz, czy nie zrobią Twojego wymarzonego wzoru? Cena przystępna Ostatecznie można jeszcze inaczej wykombinować. Kupić jakiś tani zegar z mechanizmem z gładkim cyferblatem i w takich wymiarach jak chcesz . Teraz jest sporo takich. I zaopatrzyć się w folię samoprzylepną, po czym przystąpić do dzieła http://www.szablonownia.com/galerie/o/okleina-marmi-grau-200-2_1318.jpg Źródło W międzyczasie znalazłam zegar. Może nie najtańszy, ale solidny i gładki Źródło Ewo mam dziękuję za pomoc z zegarami, coś juz mam w glowie, tylko jak ze wszystkim strasznie długa realizacja u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Chwilkę mnie nie było bo si etroche relaksowaliśmy Jak prawdziwi forumowei cze ciekawi co na innych budowach bylismy sprawdzić jak tam Sagrada Nadal w budowie przy okazji sie troche zrelaksowaliśmy i troszke dupki upaśliśmy zrobiliśmy niewiele zdjęę bo wyjazd byl pod hasłem " luzzzzik, nigdzie nam sie nie spieszy " i nawet paratu z lenistw anie chciało nam sie wyciągać Chłonęliśmy atmosferę miasta, piłam dobre winka i jadłam dobre rzeczy Taki luzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ale forum zobowiązuje i oko szuka ładnych rzeczy Nacieszylam sie fajnymi sklepami, żałując ze walizka mała i u nas nie ma tych dobroci :mad: El Corte Inglés Maisons du monde Natura bylismy tez na targu cala kolekcja kryształków do lamp w sklepach śliczne ceratki zakupy zrobiłam mikromini chcoiaz walczylam z sobą, jednak mala walizka ogranicza Coś tam jeszcze mam zamowione ale to już odbior w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.11.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Po sklepach nie chodziliśmy, ale poza tym, to chyba odwiedzaliście te same miejsca co my Sagradę podobno w przyszłym roku skończą. Witraże i światło z nich w nawie mnie powaliły na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.11.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ależ pięknie !! To teraz masz duuużo sił, żeby dopieszczaćdomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.11.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ależ pięknie !! To teraz masz duuużo sił, żeby dopieszczaćdomek Tak, tak, wybyczona jesteś to do roboty Ta góra ciastek mnie powaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Po sklepach nie chodziliśmy, ale poza tym, to chyba odwiedzaliście te same miejsca co my Sagradę podobno w przyszłym roku skończą. Witraże i światło z nich w nawie mnie powaliły na kolana My chodzilismy wszędzie heheh, mysle ze już dośc dobrze znam miasto i to nie tylko te turystyczne dzielnice Zdjęć malo ale km w nogach ogrom , strasznie lubię to miasto Ależ pięknie !! To teraz masz duuużo sił, żeby dopieszczaćdomek Tak, tak, wybyczona jesteś to do roboty Ta góra ciastek mnie powaliła siły i energii sporo ...mimo że aktualnie po porocie dopadło mnie przeziębienie Jednak sakiewka trochę pusta po urlopie ale coś dam podłubiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 04.11.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ivy, mam zdjęcie dokładnie w tym samym miejscu, pod "mostkiem" Fajna sprawa taki luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ivy, mam zdjęcie dokładnie w tym samym miejscu, pod "mostkiem" Fajna sprawa taki luzik. Mostek był nawet w naszym przewodniku jako " przykładowa Barcelońska uliczka " wiec chyba miejsce dość popularne a luzik byl nam potrzebny , zeby " wyłączyć" głowę od spraw codziennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts