PusiaKssawery 16.01.2016 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zabudowa...kosmos praktycznie w cenie mojej kuchni Dzisiaj mam wizytę poleconego przez malą mi stolarza i zobaczymy co z tego wyniknie Ale wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Troszke nadrobilam...Ivy, ja Tobie radze, nie mysl o ogrodzie, tylko o przyszlym weekendzie zacznij odgarniac kurz i inne farfocle z miotly Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.01.2016 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Ale wygląda super wyceny tez super myślimy, liczymy Troszke nadrobilam...Ivy, ja Tobie radze, nie mysl o ogrodzie, tylko o przyszlym weekendzie zacznij odgarniac kurz i inne farfocle z miotly Buziaki miotła gotowa, jeszcze jakieś szare wstążeczki i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.01.2016 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Mam pytanko czy ma któraś z was ktos może ma taki okap ?http://elicacom.cdn-immedia.it/sites/default/files/styles/500x500_resize/public/prodotti/Ciak_Aperta_2014_gallery_1.jpg?itok=gvNgZAqp lub inny o takiej konstrukcji ??Szukam czegoś niewidocznego ale z tym wysuwanym /ukrytym elementem ??czy poziom hałasu DB(A) 55-64 /min-max jest akceptowalny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 takie małe zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.02.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Mala rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.02.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Aaaa co do okapu to nie pomoge.. ja mam tylko z unoszona szybka.. co do poziomu halasu tez sie nie znam..porownywalam z innymi co do poziomu glosnosci..ale u mnie odgrywala glowna role glebokosc okapu 30cm i szer 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.02.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Iwonka, lampa świetna! Ona wisi nad stołem? To druga też jest? A jak wazon "origami"? Moje maluchy już dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2016 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Iwonka, lampa świetna! Ona wisi nad stołem? To druga też jest? Dzięki No właśnie...lampa obecnie jest jedynaczką Pokochałam ja już dawno ale jakos na dwie ciężko było sie skusić Zobaczyłam ją potem u Roberta Skitka i utwierdziłam sie w przekonaniu ze tylko one Ostatnio na jednym z portali zakupowych na L kupiłam ją zaułamek ceny...ale byla 1 teraz czekam az gdzieś sie pojawi i jednocześnie zbierajac do skarbonki jak by sie nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.02.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ostatnio na jednym z portali zakupowych na L Nigdy nie tam nie próbowałam zakupów, nawet nie wiem, jak to się robi Z moich wazoników jestem zupełnie niezadowolona. Tak, jak duży, kupiony wcześniej, jest bez skazy, tak te małe, każde ma jakiś feler No i wreszcie przyjrzałam się metkom, bo z dużego wyrzuciłam i pamiętałam, że to coś niemieckiego lub duńskiego. No i są niemieckiej firmy, ale made in china Ty jesteś zadowolona z zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.02.2016 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nigdy nie tam nie próbowałam zakupów, nawet nie wiem, jak to się robi Z moich wazoników jestem zupełnie niezadowolona. Tak, jak duży, kupiony wcześniej, jest bez skazy, tak te małe, każde ma jakiś feler No i wreszcie przyjrzałam się metkom, bo z dużego wyrzuciłam i pamiętałam, że to coś niemieckiego lub duńskiego. No i są niemieckiej firmy, ale made in china Ty jesteś zadowolona z zakupu? Zakupu tam samo jak na innych z których korzystasz Jak by Ci sie gdzies rzucila na oko w atrakcyjnej cenie to proszę o sygnał Ja swoje zakupy odesłałam Miałam zbity wazonik wiec cała paczka bo coś tam jeszcze bylo mało atrakcyjnego została zwrócona Zostaje mi narazie tylko ten z P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Iwonka, dziś na W jest marmurowy zegar, TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.02.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Czesc Ivy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2016 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Iwonka, dziś na W jest marmurowy zegar, TU wykupiony, ale chyba bez cyferek lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quitin 21.03.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Mam pytanko czy ma któraś z was ktos może ma taki okap ? http://elicacom.cdn-immedia.it/sites/default/files/styles/500x500_resize/public/prodotti/Ciak_Aperta_2014_gallery_1.jpg?itok=gvNgZAqp lub inny o takiej konstrukcji ?? Szukam czegoś niewidocznego ale z tym wysuwanym /ukrytym elementem ?? czy poziom hałasu DB(A) 55-64 /min-max jest akceptowalny ?? uzytkowalam taki wyciag przez kika lat i nie mam mu nic do zarzucenia (efektywnosc bardzo doba, halas do zaakceptowania nie wyrozniacy sie na tle innych konstrukcji) jedynym problemem byla wysokosc na ktorej byl zamontowany, ale moze to moja wina bo naleze do tych wyzszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.03.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 uzytkowalam taki wyciag przez kika lat i nie mam mu nic do zarzucenia (efektywnosc bardzo doba, halas do zaakceptowania nie wyrozniacy sie na tle innych konstrukcji) jedynym problemem byla wysokosc na ktorej byl zamontowany, ale moze to moja wina bo naleze do tych wyzszych bardzo dziękuję za informacje ja malutka to nie powinien przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.04.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Zakupu tam samo jak na innych z których korzystasz Jak by Ci sie gdzies rzucila na oko w atrakcyjnej cenie to proszę o sygnał Ja swoje zakupy odesłałam Miałam zbity wazonik wiec cała paczka bo coś tam jeszcze bylo mało atrakcyjnego została zwrócona Zostaje mi narazie tylko ten z P Lampa juz niedługo / koniec kwietnia/ nie będzie jedynaczką udało sie zamówić w tym samym miejscu w dobrej cenie drugą, teraz czekam na przesyłkę której realizacja jak to w klubie zakupowym trochę trwa Jesli ktos pamięta dawno temu miałam plan, jako ze u mnie nie jak u Ani wszytsko dzieje sie w ślimaczym tempie to wczoraj udało mi się "oprawić" fotki, teraz mysle gdzie je powiesić/postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.04.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Lampa juz niedługo / koniec kwietnia/ nie będzie jedynaczką udało sie zamówić w tym samym miejscu w dobrej cenie drugą, teraz czekam na przesyłkę której realizacja jak to w klubie zakupowym trochę trwa Ale będzie pięknie!! Jesli ktos pamięta dawno temu miałam plan, jako ze u mnie nie jak u Ani wszytsko dzieje sie w ślimaczym tempie to wczoraj udało mi się "oprawić" fotki, teraz mysle gdzie je powiesić/postawić Aj, bo ja taki raptus, w gorącej wodzie kąpany Teraz znów wracam do koncepcji likwidacji nadstawki z kredensu Pamiętam plan na ramki nad sofą Fotki stolicy śliczne, za sofą wyglądałyby super edit: Iwonka, a jakiej długości jest bok sofy? Nadal będę Cię namawiać na lekkie odsunięcie narożnika od ścian Wystarczy 27 cm. Wtedy możesz kupić półkę Lack, dokupić proste nogi i dać ją za sofą. Na niej jak największe grafiki i będzie zupełnie jak na inspiracji, którą kiedyś pokazywałaś Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.04.2016 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ale będzie pięknie!! edit: Iwonka, a jakiej długości jest bok sofy? Nadal będę Cię namawiać na lekkie odsunięcie narożnika od ścian Wystarczy 27 cm. Wtedy możesz kupić półkę Lack, dokupić proste nogi i dać ją za sofą. Na niej jak największe grafiki i będzie zupełnie jak na inspiracji, którą kiedyś pokazywałaś Aniu plan na połkę tam jest i trochę miejsca tez Lack jest trochę za głeboki i długości mi nie pasuja ale planuje tam na cala szerokość połko- konsole zeby postawić obrazki oraz cos odłożyć bo i tak jest troche odsuniete od sciany bo jest tam głośnik wiec teraz tylko kurz sie tam zbiera i sobie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.05.2016 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 i sobie wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts