Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie do końca zwyklakowo :lol2:

brak kolorów, wzorów, kolorów wzorów przez częśc mojego grona najbliższego oceniane jest jak niedokończone :rolleyes:

Iwonka, cudnie lampy się prezentują!! :) Szkoda, ze tak rzadko wrzucasz fotki, bo masz się czym chwalić. Piękny Domeczek :D

Aniu chciała bym wrzucić czasem cos ale :

po pierwsze nie umiem robic zdjęć

po drugie tyle jest niedokończone

po trzecie jeszcze więcej jest niedokończone ..

a po 4 powoli bardzo cos sie robi żeby jakieś kąty pokazać :rolleyes:

Ostatnio zbieram roślinki do ogrodu - dzisiaj kupiłam lawendę :-)

b4bce5ad7466c4885da56ed8c60a6003.jpg

Szukam tez materiału na zasłony na górę bo potzrebuję coś zaciemniającego , przyszły próbki- wrzucam bardziej jako ciekawostkę profesjonalene przygotowanie vs tandeta

85b236ce040834d0962c6679b16b5f95.jpg

Widzę, że szukasz w jasnych szarościach, a Glansnava się nie nadają? Świetnie zaciemniają i wychodzą zdecydowanie najtaniej w porównaniu z kosztem zakupu tkaniny na metry + szycie zasłon ;)

Aniu mam je na short liscie, jedyny ich minus to rozmiar - na jedno okno aby je zasłonić potzrebuję 4 szt/2 opakowania i będzie łączenie ;( Szukam jesli sie uda thaniny 280-300 cm szerokiej co załatwiło by problem kilku kawałków ;-)

Iwonka to ja polecę blackout ze stylusa :yes: w kolorze szarym są obłędne, dla mnie :yes: :rolleyes: tylko uwaga próbka przygotowana tandetnie, nie wiem czy paniusia zdzierży :lol2: ja już takowych mam całe pudełeczko :rotfl: jeszcze chwila i zrobię zasłonę typu patchwork :lol:

Paniusia zdzierży bo ma już cały ładny zestaw próbek :-)

2e9e5effd47b07faab84c51c953168bd.jpg

tamte przyszły jednocześnie i takie lekkie zastanowienie ze wystarczyło kupić nożyczki we wzorki ;-)

a ze stylusa to jaki kolor :

390afdd5ed2f0608d5b79659430a218d.jpg

nie które u nich tez wyciete w zygzak :rolleyes:

Ivy a widziałaś gdzieś tkaninę 3m szerokości. standardowo bela ma 160 cm i szerszej sie nie kupi chyba.

jak pomarszczysz i zsuniesz zasłony to łączenia nie będzie widać

Sa dostępne tkaniny ala hotelowe na 280 -300 szerokości ;-)

te z tego zdjęcia są dostępne własnie w tych wymiarch

85b236ce040834d0962c6679b16b5f95.jpg

cena ok 60 zł mb

4

O cholera i próbek :rotfl:

Kochana to jeszcze nie wszystkie :D:D