PusiaKssawery 04.05.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 i sobie wiszą Jak u Ciebie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.05.2016 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jak u Ciebie pięknie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.05.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 :rolleyes: No co?? Nie trafiłam?? Dawno tu nie zaglądałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.05.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Bardzo im do twarzy w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.05.2016 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 No co?? Nie trafiłam?? Dawno tu nie zaglądałam .... trafiałaś Bardzo im do twarzy w towarzystwie U mnie niewiele sie dzieje zawisla lampa , okap czeka na lepszy czas a ogród...to jedno wielkie kartoflisko w którym zamiast ziemniaczków mamy urodzaj kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.05.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 U mnie niewiele sie dzieje zawisla lampa , okap czeka na lepszy czas a ogród...to jedno wielkie kartoflisko w którym zamiast ziemniaczków mamy urodzaj kamieni Tęsknie za takimi wnętrzami jak u Ciebie, tak mało ich na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.05.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Tęsknie za takimi wnętrzami jak u Ciebie, tak mało ich na FM zwyklakowo 3 kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.05.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 zwyklakowo 3 kolorowe No nie do końca zwyklakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.05.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Iwonka, cudnie lampy się prezentują!! Szkoda, ze tak rzadko wrzucasz fotki, bo masz się czym chwalić. Piękny Domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.05.2016 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 No nie do końca zwyklakowo brak kolorów, wzorów, kolorów wzorów przez częśc mojego grona najbliższego oceniane jest jak niedokończone Iwonka, cudnie lampy się prezentują!! Szkoda, ze tak rzadko wrzucasz fotki, bo masz się czym chwalić. Piękny Domeczek Aniu chciała bym wrzucić czasem cos ale : po pierwsze nie umiem robic zdjęć po drugie tyle jest niedokończone po trzecie jeszcze więcej jest niedokończone .. a po 4 powoli bardzo cos sie robi żeby jakieś kąty pokazać Ostatnio zbieram roślinki do ogrodu - dzisiaj kupiłam lawendę Szukam tez materiału na zasłony na górę bo potzrebuję coś zaciemniającego , przyszły próbki- wrzucam bardziej jako ciekawostkę profesjonalene przygotowanie vs tandeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.05.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Widzę, że szukasz w jasnych szarościach, a Glansnava się nie nadają? Świetnie zaciemniają i wychodzą zdecydowanie najtaniej w porównaniu z kosztem zakupu tkaniny na metry + szycie zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2016 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Iwonka to ja polecę blackout ze stylusa w kolorze szarym są obłędne, dla mnie tylko uwaga próbka przygotowana tandetnie, nie wiem czy paniusia zdzierży ja już takowych mam całe pudełeczko jeszcze chwila i zrobię zasłonę typu patchwork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2016 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Widzę, że szukasz w jasnych szarościach, a Glansnava się nie nadają? Świetnie zaciemniają i wychodzą zdecydowanie najtaniej w porównaniu z kosztem zakupu tkaniny na metry + szycie zasłon Aniu mam je na short liscie, jedyny ich minus to rozmiar - na jedno okno aby je zasłonić potzrebuję 4 szt/2 opakowania i będzie łączenie ;( Szukam jesli sie uda thaniny 280-300 cm szerokiej co załatwiło by problem kilku kawałków Iwonka to ja polecę blackout ze stylusa w kolorze szarym są obłędne, dla mnie tylko uwaga próbka przygotowana tandetnie, nie wiem czy paniusia zdzierży ja już takowych mam całe pudełeczko jeszcze chwila i zrobię zasłonę typu patchwork Paniusia zdzierży bo ma już cały ładny zestaw próbek tamte przyszły jednocześnie i takie lekkie zastanowienie ze wystarczyło kupić nożyczki we wzorki a ze stylusa to jaki kolor : nie które u nich tez wyciete w zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 o matko a co Ty tam masz Iwonka dużo szarości? To daj albo szarość z kremem albo zasłony taupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2016 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 o matko a co Ty tam masz Iwonka dużo szarości? To daj albo szarość z kremem albo zasłony taupe także ja tez coś o patchorkach mogę z ta ilością pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.05.2016 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ivy a widziałaś gdzieś tkaninę 3m szerokości. standardowo bela ma 160 cm i szerszej sie nie kupi chyba. jak pomarszczysz i zsuniesz zasłony to łączenia nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 O cholera i próbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ivy a widziałaś gdzieś tkaninę 3m szerokości. standardowo bela ma 160 cm i szerszej sie nie kupi chyba. jak pomarszczysz i zsuniesz zasłony to łączenia nie będzie widać Sa dostępne tkaniny ala hotelowe na 280 -300 szerokości te z tego zdjęcia są dostępne własnie w tych wymiarch cena ok 60 zł mb 4 O cholera i próbek Kochana to jeszcze nie wszystkie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Że też ja sobie nie zamawiam bo chyba powinnam już powoli zbierać kolekcję, co nie? a może i nie, bo zanim do tego etapu dojdę to wieki miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Dziewczyny mam ogromną prośbę o pomoc. Przewertowalam setki stron w poszukiwaniu różnych rzeczy i wszystkiego na raz i już wszystko mi się poplątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts