Mmelisa 06.05.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ale, ze o co chodzi Jarząbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 tokolwiek widział, ktokolwiek wie? Dziewczyny mam ogromną prośbę o pomoc. Przewertowalam setki stron w poszukiwaniu różnych rzeczy i wszystkiego na raz i już wszystko mi się poplątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Kurczę dlaczego nie chce mi wkleić całej wiadomości? Jestem początkująca i na dodatek piszę z telefonu wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2016 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 to może kawalkmi się jakoś uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 A teraz już mi nic nie chce wysłać, przepraszam za zaśmiecam wątek i proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 A teraz wyslalo wrrr... Chodzi o domek drewniany do ogrodu dla dzieci - widziałam u kogoś taki biało szary ze zjeżdżalnią hustawkami i ścianką wspinaczkowa może ktoś coś wie, był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 A teraz wyslalo wrrr... Chodzi o domek drewniany do ogrodu dla dzieci - widziałam u kogoś taki biało szary ze zjeżdżalnią hustawkami i ścianką wspinaczkowa może ktoś coś wie, był super aaa!! o ten domek chodzi? zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jarząbki, forumka Aga2183 ma coś takiego Nie mogę teraz wrzucić linka, ale fotki są na 15 stronie jej wątku "Na końcu świata - tak się wykańczamy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jarząbki, forumka Aga2183 ma coś takiego Nie mogę teraz wrzucić linka, ale fotki są na 15 stronie jej wątku "Na końcu świata - tak się wykańczamy" pomagam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?238488-Na-końcu-świata-tak-się-wykańczamy/page15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Albo u Admete, ale tam nie ma szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2016 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Albo u Admete, ale tam nie ma szarosci kolorystyka do dopracowania indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) haha wertowalam strony i nie zauwazylam ze sa wpisy :Dd doszlabym i do watku Agi Edytowane 6 Maja 2016 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Kurczę dziewczyny wiedziałam że jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 06.05.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Rzeczywiście chodziło o ten od Agi ale dzięki wielkie wszystkim za zaangażowanie, buźka, o szczegóły będę męczyć Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2016 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 wklejam moj "projekt" ogrodu chwilę byl u Pusi ale ni będe jej zaśmiecać szukam propozycji na ten zielony "murek" osłaniający skrzynie, ma ktoś coś do polecenia poza tujami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 No to jeszcze raz - to zielone tło ma być ozdobne czy może być owocowe?Pisałam już o szpalerze z aronii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 No to jeszcze raz - to zielone tło ma być ozdobne czy może być owocowe? Pisałam już o szpalerze z aronii. to ma być cos co raczej wiekszośc roku bedzie ładne /zasłaniające ten kącik ze skrzyniami i na czego tle bedzie widać ładnie trzmieline na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 to ma być cos co raczej wiekszośc roku bedzie ładne /zasłaniające ten kącik ze skrzyniami i na czego tle bedzie widać ładnie trzmieline na pniu Wiesz co, każdy ma swoją wizje ogrodu - co jednemu wydaje się ładne innemu nie podoba się. Nie lubię komuś konkretnych roślin polecać. Ale w tej chwili na FM strasznie dużo wątków - to urządzanie ogrodów właśnie - dziewczyny pokazują swoje nabytki oraz realizacje - może coś Ci w oko wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2016 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Wiesz co, każdy ma swoją wizje ogrodu - co jednemu wydaje się ładne innemu nie podoba się. Nie lubię komuś konkretnych roślin polecać. Ale w tej chwili na FM strasznie dużo wątków - to urządzanie ogrodów właśnie - dziewczyny pokazują swoje nabytki oraz realizacje - może coś Ci w oko wpadnie. wiem ze pojęcie " ladne " jest szerokie i masa gustów moj ma być bardziej poukładany niż dziki, bardziej kwadratowy niż falowany bardziej biało fioletowy/niebieski niz multicolor przynajmniej na tym etapie to tak szuka m ztaem - roslina zimozielona, rosnąca do 150-160 ok lub cięta i której wsytrczy rabata ok 100-120 cm szerokości cisy troszkę za drogie przy tej wielkości wiec coś innego - moz ejakiś sprawdzony cyprysik?? bo tutaj sie nie znam nieć ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 to tak szuka m ztaem - roslina zimozielona, rosnąca do 150-160 ok lub cięta i której wsytrczy rabata ok 100-120 cm szerokości cisy troszkę za drogie przy tej wielkości wiec coś innego - moz ejakiś sprawdzony cyprysik?? bo tutaj sie nie znam nieć ;-( Czyli to ma być iglak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts