ivy17 16.05.2016 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Czyli to ma być iglak. no niestety chyba tak wychodzi ni ma u mnie zaułków wiec musze jakos osłonic ta czesc na wszytskie sezony bo roznie tam może być a widok jest na ta cześć z tarasu Nie chciala bym tam płotków stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 U mnie z powodzeniem rosną cyprysiki kolumnowe (takie niebieskawe są) no i fajnie sobie radzą jałowce - też kolumnowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 O teraz jak wjeżdżałam do nas przypomniałam sobie jeszcze z iglaków mój ukochany świerk conica.Chyba najładniejszy z iglaków, tylko bardzo wolno rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ale dałas zadanie Trzmielina na pniu... jaka, bo one w rożnych kolorach mogą być. Lawenada wiadomo srebrzyście niebieskawa i fioletowe kwiaty. Tło trzeba by dobrać do zestawienia kolorów. Może faktycznie ciemny iglak, albo CIS. Można go puściś luzem, a można strzyc. W każdym razie musi być mocna ciemna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 albo CIS. Ivy pisała wcześniej (chyba u mnie), że cis nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 O teraz jak wjeżdżałam do nas przypomniałam sobie jeszcze z iglaków mój ukochany świerk conica. Chyba najładniejszy z iglaków, tylko bardzo wolno rośnie. Conice mam i bardzo lubię tylko własnie wolno i chyba jak juz urośnie to troszkę za duże Ale dałas zadanie Trzmielina na pniu... jaka, bo one w rożnych kolorach mogą być. Lawenada wiadomo srebrzyście niebieskawa i fioletowe kwiaty. Tło trzeba by dobrać do zestawienia kolorów. Może faktycznie ciemny iglak, albo CIS. Można go puściś luzem, a można strzyc. W każdym razie musi być mocna ciemna zieleń. zadanie dla mnie trudno bo nei wiem jaki ewentualnie iglak ma wąski pokrój jak cis a kosztuje jak tuja Pestko trzmielina taka zwykła cos jak to http://www.ogrodkroton.pl/zdjecia/3396.jpg Ivy pisała wcześniej (chyba u mnie), że cis nie Cis nie tylko ze względu na koszty, dość wolno rośnie z tego co wyczytałam a taki odpowiedniej wysokości to min 150 zł/szt x 6 szt Ten element w miarę na "juz" musi byc odpowiedniej wysokosci wiec nie chciała bym czekać az urośnie a budżet moze nie dac rady bo jeszcze reszta zakupów dośc duzych czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Nie przeczytałam, ale to byłaby idealna roślina. To może świerki serbskie. Można je ciąć. Kupić dość tanio większe od razu, to będzie szybko efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Nie przeczytałam, ale to byłaby idealna roślina. To może świerki serbskie. Można je ciąć. Kupić dość tanio większe od razu, to będzie szybko efekt. uwielbiam świerki i beda w innym miejscu, ale tutaj za duże i za duzy cień zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ałycza, grab, inne, które można strzyc i utrzymać w stałej wielkości. Może jakieś jałowce kolumnowe. Też można je przycinać i kontrolować wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Aniu żeby nie śmiecić u Ciebie projekt realizacja- duuuzo brakuje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Iwonka, ale pięknie u Ciebie Widziałaś u mnie inspiracje zasłon z żaluzjami? Moim zdaniem białe drewniane żaluzje wyglądałyby pięknie. Wtedy nie musiałabyś mieć dużo tkaniny w zasłonach, bo używałabyś tylko żaluzji, a zasłony tylko jako dekoracja. I wszystkie okna byłyby spójne Co masz w tej chwili w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Iwonka a kuchnię pokażesz?? Ślicznie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Pusia kuchni nie widziałaś? W sumie sie nie dziwie Ivy, zasłony dużo dają na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Pusia kuchni nie widziałaś? W sumie sie nie dziwie Ivy, zasłony dużo dają na plus A powinnam?? Gdzie była? Przegapiłam? Bo tu tylko kawalątek widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2016 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Iwonka, ale pięknie u Ciebie Widziałaś u mnie inspiracje zasłon z żaluzjami? Moim zdaniem białe drewniane żaluzje wyglądałyby pięknie. Wtedy nie musiałabyś mieć dużo tkaniny w zasłonach, bo używałabyś tylko żaluzji, a zasłony tylko jako dekoracja. I wszystkie okna byłyby spójne Co masz w tej chwili w oknach? Aniu żalużej uwielbiam ale na okna tarasowe raczej niezbyt - chce w kuchni 5 cm drewniane - zabieraja za dużo miejsca i sie nie zmieszczą nad oknem balkonowym - do tego trzeba je całe podniejść bo mam okno otwierane na oknie nie da rady - bo mam "staromodne" okna z podzialką balkonowe :bash: w tej chwili w oknach mam ..hmmm to czym ozdabiałaś choinkę Iwonka a kuchnię pokażesz?? Ślicznie poproszę Pusia kuchni nie widziałaś? W sumie sie nie dziwie Ivy, zasłony dużo dają na plus A powinnam?? Gdzie była? Przegapiłam? Bo tu tylko kawalątek widać Kuchnie pokazywalam w stanie zaraz po , niewiele się zmieniło od tego czasu Zrobię w weekend jakieś aktualne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 w tej chwili w oknach mam ..hmmm to czym ozdabiałaś choinkę bombki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2016 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 bombki :rotfl: prawie, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 pozostaja jeszcze lampki i wlos anielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2016 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 A powinnam?? Gdzie była? Przegapiłam? Bo tu tylko kawalątek widać Pusia zrobiłam foto ale nic prawie sie nie zmieniło od stanu zero i wystawka która jakos sie robi sama kuchnia taka zwyklaka , brakuje żaluzji ktore chyba dużo dodadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Pusia zrobiłam foto ale nic prawie sie nie zmieniło od stanu zero i wystawka która jakos sie robi sama kuchnia taka zwyklaka , brakuje żaluzji ktore chyba dużo dodadzą Dzięki Iwonko, wiesz ja zakręcona, musiałam gdzieś przeoczyć "stan zero". A kuchnia z tych jakie kocham - taka, że pierwsze wrażenie po wejściu - czysto, jasno, prosto - PIĘKNIE. Gdzieś na FM wyczytałam, że biała kuchnia oklepana bo wszyscy mają. No chyba nie. Owszem w inspiracjach jest sporo, trochę na FM. Ale tak z ręką na sercu ile takich kuchni widzicie na żywo - u rodziny, przyjaciół, znajomych?? Raczej i na FM i w realu dominują kuchnie klasyczne, no i IKEA. Dlatego jak dojrzałam kawałek zdjęcia Twojej - poprosiłam o całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts