ivy17 27.06.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Dzięki Iwonko, wiesz ja zakręcona, musiałam gdzieś przeoczyć "stan zero". A kuchnia z tych jakie kocham - taka, że pierwsze wrażenie po wejściu - czysto, jasno, prosto - PIĘKNIE. Gdzieś na FM wyczytałam, że biała kuchnia oklepana bo wszyscy mają. No chyba nie. Owszem w inspiracjach jest sporo, trochę na FM. Ale tak z ręką na sercu ile takich kuchni widzicie na żywo - u rodziny, przyjaciół, znajomych?? Raczej i na FM i w realu dominują kuchnie klasyczne, no i IKEA. Dlatego jak dojrzałam kawałek zdjęcia Twojej - poprosiłam o całość Pusiu muszę cie rozczarować bo moja kuchnia to ikea Ale jest taka jaką chciałam od zawsze, w jakiej dobrze się czuję i przyjemnie mi sie gotuje Biła mila być od kiedy pamiętam i nadla mi sie podoba wiec to był dobry wybór - poza drobiazgami nie mizeniła bym jej na nić innego bo jest taka jak chciałam Lubie takie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Pusiu muszę cie rozczarować bo moja kuchnia to ikea Ale mnie chodziło o Ikea "klasyk". Lubie takie wnętrza Tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Tak samo jak ja czasem nachodzą mnie myśli żeby coś zmienić ..a potem patrzę i mi sie podoba jak jest Tylko ta żaluzja i uznam za skończone .... jeszcze blenda pod szafkami żeby okap sie zlicował, miało być jeszcze szkło pomiędzy szafkami ale z farby wszystko ładnie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 czasem nachodzą mnie myśli żeby coś zmienić ..a potem patrzę i mi sie podoba jak jest Tylko ta żaluzja i uznam za skończone .... jeszcze blenda pod szafkami żeby okap sie zlicował, miało być jeszcze szkło pomiędzy szafkami ale z farby wszystko ładnie schodzi Żaluzja to rozumiem, że wewnątrz?? U nas tylko rolety zewnętrzne, nie wyobrażam sobie firan i innych zasłon na moich oknach. Moja mama jeszcze jest w szoku, że nie mamy "karniszy, firan, obrusów, dywaników w łazience i dywanów ogólnie" "Chociaż zazdroskę sobie powieś" mówiła spanikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2016 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Żaluzja to rozumiem, że wewnątrz?? U nas tylko rolety zewnętrzne, nie wyobrażam sobie firan i innych zasłon na moich oknach. Moja mama jeszcze jest w szoku, że nie mamy "karniszy, firan, obrusów, dywaników w łazience i dywanów ogólnie" "Chociaż zazdroskę sobie powieś" mówiła spanikowana Tak żaluzje wenętrzne drewniane do sufitu bo tylko to mi pasuje w kuchni Obrus tylko na Wigilię jest u mnie a dywanów nie lubię Nie mamy żaluzji wewnętrznych bo nie było zostawionego miejsca a teraz koszty trochę za duże wiec mam zasłony/firnaki bo moj P ma manię zasłaniania i uwielbia wiec są Do tego musi być coś na dzięń do zasłonięcia bo ja mieszkam na osiedlu wiec ktoś tam zawsze sie kręci w okolicach okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Wiesz Iwonko, każdy robi zgodnie ze swoimi oczekiwaniami.I broń boziu ja nie krytykuję kuchni klasycznych.Tylko jest ich dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2016 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Wiesz Iwonko, każdy robi zgodnie ze swoimi oczekiwaniami. I broń boziu ja nie krytykuję kuchni klasycznych. Tylko jest ich dużo. ooo tak, najwazniejsze zeby u siebie sie dobrze czuć wiec tym sposobem mam co chciałam ...i firanki zeby P sie dobrze też czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 A jak Twój ogród?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 A jak Twój ogród?? chciała bym napisać - super, wszystko rośnie, rabatki skończone itp ale niestety nadal w oczekiwaniu - troche na fundusze trochę na czas Roślinki gromadzę i czekają na swoje miejscówki - właśnie czekam na dostawę miskantow gracimilius, szałwi, seslerii Ostatnio kupiłam trochę jeżówek wiec powoli powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 wiec powoli powoli Czyli wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2016 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Czyli wszystko w normie tak u nas to norma Okap czekał 2 miesiące na montaż , wczoraj sie udało, teraz blendy ...myślę ze wczesną jesienią będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ivy, kuchnia super A tu sąsiadujące ze sobą okna, jedne z roletami, drugie z zasłonami I zobacz, jak świetnie to wygląda Wtedy w kuchni też by pasowała roleta materiałowa Źródło, a tam więcej fantastycznych fotek tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2016 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Ivy, kuchnia super A tu sąsiadujące ze sobą okna, jedne z roletami, drugie z zasłonami I zobacz, jak świetnie to wygląda Wtedy w kuchni też by pasowała roleta materiałowa Aniu śliczne sa takie rozwiązania tylko minusem jest potrzeba posiadanie czegoś do zaslonięcia sie na dzień ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 takie małe wyczekane cos sie pojawiło u nas, pierwsza rama która wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.07.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 No, Moja Droga, zaskoczyłaś mnie tym obrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.07.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Tekst obrazu powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.07.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 No, Moja Droga, zaskoczyłaś mnie tym obrazem Tekst obrazu powala cala prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.07.2016 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 facet ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.07.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 facet ma rację A nie baba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.07.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 cala prawda Tjaa jasne...z wrażenia bo wielkie WOW robi... Aż sie boje o własna du*e w "przyszłości".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts