martaMarcia 15.07.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 chciała bym napisać - super, wszystko rośnie, rabatki skończone itp ale niestety nadal w oczekiwaniu - troche na fundusze trochę na czas Roślinki gromadzę i czekają na swoje miejscówki - właśnie czekam na dostawę miskantow gracimilius, szałwi, seslerii Ostatnio kupiłam trochę jeżówek wiec powoli powoli wszystko brzmi dla mnie obco, dlatego ja czekam cierpliwie na zdjęcia efektu końcowego no i macham, bo dawno mnie nie było :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.09.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Ivcia kiedy zajrzysz w moje okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.09.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ivy a może te rabatki pokażesz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.09.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ivcia kiedy zajrzysz w moje okolice? Ewuś sezon letni jakoś zupelnie nie sprzyjał wyjazdom w tamt eokolice - troszkę urlop spedziliśmy na zwiedzaniu niedalekich stolic a reszta to praca w ogródku Jak tylko cos bede wiedziała ze ruszamy to oczywiście sie odzywam Ivy a może te rabatki pokażesz co ? Słonko rabatki to za duzo powiedziane chyba Narazie działamy z rownianiem terenu, powoli zamawiam ziemię i robimy wiec nie bardzo jest coś sensownego do pokazania Plan na ten rok zrobić skrzynki na truskawki i warzywa oraz rabaty wokół tej s=częsci ale to raczej cokolwiek do pokazania wiosna 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2017 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.05.2017 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Dzień dobry Dawno mnie ni było zostawiam wiosennie kwiatuszka z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.05.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Też mam takie, pięknie pachną.Co u ciebie poza wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.05.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 A za rok, będzie ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.05.2017 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Też mam takie, pięknie pachną. Co u ciebie poza wiosną? poza wiosną to domowo niewiele akies drobiazgi zupelnie dziergamy - powstal zaglowek do łozka DIY, w holu pojawiła sie konsolka,drzwi w szafie itp powoli dziergamy listwy ...nic spektakularnego Edytowane 19 Maja 2017 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.05.2017 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 A za rok, będzie ich więcej ooo mam nadzieje bo sa śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 19.05.2017 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Ważne że do przodu. Wiem jak to jest. Listwy dziergam od dwóch lat i wydziergać nie mogę. Zagłówek super a i konsolka dobrze się prezentuje w holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.05.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Konsolka bombowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2017 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Konsolka super ale zagłówek powala Napiszesz jak zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.05.2017 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Ważne że do przodu. Wiem jak to jest. Listwy dziergam od dwóch lat i wydziergać nie mogę. Zagłówek super a i konsolka dobrze się prezentuje w holu. bardzo powoli przybywa ale ciesze sie z kazdego elementu Konsolka bombowa Konsolka super ale zagłówek powala Napiszesz jak zrobiony? Dziękuję Zagłówkę składa sie z osobnych modułów potem ze soba połączonych. Każdy element to OSB ucięte na odpowiednia wielkość każdy moduł to 5 cm gąbka tapicerka przyklejona klejem tapicerkim do osb, na to owata i materiał i przytakerowane do osb całośc połaczona w jeden element za pomocą listwy jak do wieszania mebli i przymocowane do sciany w cąlości. Jest zdejmowany. dopasowaliśmy go do naszego obecnego zwyklaka łózka z ikei któremu obcięliśmy zagłówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Znakomity pomysł Nie narzekaj na IKEĘ. Ja mam większość ich materacy. Od ponad 30 lat zawsze kupowałam w IKEA i uważam, że są super. Nie mówiąc o gwarancij. W naszej sypialni mamy ikeowskiego Sułtana na drewnianej ramie i tylko nogi są pod nim. Bardzo mi się podoba taki zagłówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.05.2017 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Znakomity pomysł Nie narzekaj na IKEĘ. Ja mam większość ich materacy. Od ponad 30 lat zawsze kupowałam w IKEA i uważam, że są super. Nie mówiąc o gwarancij. W naszej sypialni mamy ikeowskiego Sułtana na drewnianej ramie i tylko nogi są pod nim. Bardzo mi się podoba taki zagłówek. Pestko nie narzekam bo mam bardzo dużo od nich rzeczy i bardzo jestem zadowolona łozko było zwyklakiem kupionym z wyprzedawanej kolekcji askvoll za jakies symboliczne 50-100 zł iec teraz dostało nowego looku bardzo mi sie podoba teraz po zmianach inspiracja były te obrazki z pinteresta : http://www.barlowandbarlow.com/wp-content/uploads/2015/04/GattiHousePenthouse6-1024x683.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2017 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Świetne. Ma styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.05.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Piękne te zagłówki A ja do Ikei wybieram się za tydzień Cos na pewno przytargam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.05.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Dzień dobry Dawno mnie ni było zostawiam wiosennie kwiatuszka z ogrodu Hej Iwonko, piękności pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.05.2017 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Hej Iwonko, piękności pokazujesz wkręciłam sie trochę w ogród sprawia mi przyjemność dłubanie w nim ale jeszcze duzo do finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts