Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

chciała bym napisać - super, wszystko rośnie, rabatki skończone itp ale niestety nadal w oczekiwaniu - troche na fundusze trochę na czas ;-)

Roślinki gromadzę i czekają na swoje miejscówki - właśnie czekam na dostawę miskantow gracimilius, szałwi, seslerii ;-) Ostatnio kupiłam trochę jeżówek wiec powoli powoli ;-)

wszystko brzmi dla mnie obco, dlatego ja czekam cierpliwie na zdjęcia efektu końcowego :) no i macham, bo dawno mnie nie było :*

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivcia kiedy zajrzysz w moje okolice? :hug:

Ewuś sezon letni jakoś zupelnie nie sprzyjał wyjazdom w tamt eokolice - troszkę urlop spedziliśmy na zwiedzaniu niedalekich stolic a reszta to praca w ogródku ;-)

Jak tylko cos bede wiedziała ze ruszamy to oczywiście sie odzywam :D

Ivy a może te rabatki pokażesz co ? ;)

Słonko rabatki to za duzo powiedziane chyba ;-) Narazie działamy z rownianiem terenu, powoli zamawiam ziemię i robimy wiec nie bardzo jest coś sensownego do pokazania ;-) Plan na ten rok zrobić skrzynki na truskawki i warzywa oraz rabaty wokół tej s=częsci ale to raczej cokolwiek do pokazania wiosna 2017 ;-)

• 8 months później...
Też mam takie, pięknie pachną.

Co u ciebie poza wiosną?

poza wiosną to domowo niewiele ;-) akies drobiazgi zupelnie dziergamy - powstal zaglowek do łozka DIY, w holu pojawiła sie konsolka,drzwi w szafie itp powoli dziergamy listwy ...nic spektakularnego ;-)

5bba5718518450adeb6094133a720d70.jpg

e2e9ce8d24e40ee1bf878d646aaecc1d.jpg

Edytowane przez ivy17

• 2 weeks później...
Ważne że do przodu.

Wiem jak to jest. Listwy dziergam od dwóch lat :bash: i wydziergać nie mogę.

Zagłówek super a i konsolka dobrze się prezentuje w holu.

bardzo powoli przybywa ale ciesze sie z kazdego elementu :-)

Konsolka bombowa :)

:rolleyes:

Konsolka super :) ale zagłówek powala :)

Napiszesz jak zrobiony?

Dziękuję :-)

Zagłówkę składa sie z osobnych modułów potem ze soba połączonych.

Każdy element to OSB ucięte na odpowiednia wielkość

każdy moduł to 5 cm gąbka tapicerka przyklejona klejem tapicerkim do osb, na to owata i materiał i przytakerowane do osb ;-)

całośc połaczona w jeden element za pomocą listwy jak do wieszania mebli i przymocowane do sciany w cąlości. Jest zdejmowany.

dopasowaliśmy go do naszego obecnego zwyklaka łózka z ikei któremu obcięliśmy zagłówek ;-)

Znakomity pomysł :)

Nie narzekaj na IKEĘ. Ja mam większość ich materacy. Od ponad 30 lat zawsze kupowałam w IKEA i uważam, że są super. Nie mówiąc o gwarancij.

W naszej sypialni mamy ikeowskiego Sułtana na drewnianej ramie i tylko nogi są pod nim. Bardzo mi się podoba taki zagłówek.

Znakomity pomysł :)

Nie narzekaj na IKEĘ. Ja mam większość ich materacy. Od ponad 30 lat zawsze kupowałam w IKEA i uważam, że są super. Nie mówiąc o gwarancij.

W naszej sypialni mamy ikeowskiego Sułtana na drewnianej ramie i tylko nogi są pod nim. Bardzo mi się podoba taki zagłówek.

Pestko nie narzekam bo mam bardzo dużo od nich rzeczy i bardzo jestem zadowolona ;-) łozko było zwyklakiem kupionym z wyprzedawanej kolekcji askvoll za jakies symboliczne 50-100 zł iec teraz dostało nowego looku ;-) bardzo mi sie podoba teraz po zmianach :-)

inspiracja były te obrazki z pinteresta :

b6e9ba5d81e1a0774db4ff8af226cc68.jpg

b373527ff6ae90771f249a23be6acb96.jpg

061fe2b30014f42da53ca8e0c1ecded4.jpg

21b91c6d48a38088581f61b3237cb597.jpg

385fb883bda1ae231495eaf51dc19950.jpg

http://www.barlowandbarlow.com/wp-content/uploads/2015/04/GattiHousePenthouse6-1024x683.jpg