ivy17 21.11.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 super jest tu - dużo podglądam, może coś pościągam i mi jeśli można Witam zapraszam, u mnie mało nowości ale moż eniedługo sie to zmieni Ivy odpytaj Anitkę 89 (100 pomysłów...). Ona miała identyczny problem. zaraz podpytam Zajrzałam na sekundkę, zobaczyć co słychować . Trzymam kciuki, bo wiem jaki to ciężki i zabiegany okres Panele i szarości fajne Buziaki zostawiam Dziekuję za odwiedzinki. Okres zabiegany. Jeszcze nie mam interenetu w domu tylko jakoś mobilny z plusa i działa tak ze można się załamać. Wiec ciezko mi cos "mobilnie" załatwić z domu. Na budowie ciągle jakies problemy i tak jakoś mało mnie tu. Szarości dziękują Przy pływających podłogach listwa powinna być-teoretycznie;) A praktycznie,to da się zrobić bez listwy,ale będzie to niezgodne z zaleceniami producenta i normami Obawiam sie ze wyjdzie równica wysokosci, i jednak listwa bedzie duzo lepiej wygla dac bo je zniweluje Iwonko ,płytki do łazienki świetne (dobrze ,że będą te jasne ,bo lepiej pasują do płytki z mozaiką ),już nie mogę doczekać się efektu Życzę wytrwałości i trzymam kciuki &&& za bezproblemowe realizacje ProjeSzar bardzo ładnie pasują, takie delikatne. Mozaika ma tu grac pierwsze skrzypce. Ups, zostałam wywołana i nie zauważyłam, lamp, lampek, lampeczek zapisanych mam mnóstwo, ale wsjo w stylu klasycznym Ivy, właśnie nadrabiam zaległości u Ciebie... teraz uciekam, ale wrócę Vesi szcześliwie nie ma co dużo nadrabiać. Wszystko sie poprzesuwało bo mamy problem z piecem, jeszcze dobrze nie wystartował a już płyta głowna została wysłana do producenta na gwarancji i czekamy na nową.Czyli piec nie działa :mad: W miedzyczasie okazało sie ze wkład w kominie z nierdzewki fachowcy (tutaj powinien być stek epitetów niecenzuralnych) wsadzili w komin bez uszczelki, kjejąc taśma i traktując młotkiem i trzeba było cały wymieniac ( 8 m poszło do kosza) - czyli znowu czas. Szczesliwie deweloper wziął to na siebie( koszt pewnie jakies 2000) ale kolejne dni leca a za oknem nie mamy już+25 i tak trochę moje terminy biorą w łep...ale trzymam sie dzielnie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ivy, Wpadłam, zobaczyłam, że realizacje idą pełną parą (obsuwy są zawsze ) więc zostawiam uściski Płytki i panele podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ładne płyteczki wybrałaś do łazienki, to do tej większej z wanną? MOzaikowe są śliczne i ten wzór jest cudny. musze sie zatem przespacerowac w sprawie umywalki chyba muszę coś jajowatego i niewygodnie małego tam dać..jest dośc wąsko w tej kliteczce Heh, no chyba mojej klitki nie pobijesz, u mnie raptem 100cm x 175 cm, pomniejszone pod oknem o zabudowę stelaża do kibelka, to dopiero klitka ale spoko, funkcje swoją spełnia należycie, tylko faktycznie malutka umywaleczka jest niepraktyczna, szczególnie dla dużych męskich dłoni, nachlapane mam tam zawsze dookoła Obawiam sie ze wyjdzie różnica wysokosci, i jednak listwa bedzie duzo lepiej wygladac bo je zniweluje Ja też cudowałam , kombinowałam, co dać na łączeniu i jednak różnica wysokości plus krzywa posadzka pod panelami, tylko listwa dala radę, i nie jest tak źle Vesi szcześliwie nie ma co dużo nadrabiać. Wszystko sie poprzesuwało bo mamy problem z piecem, jeszcze dobrze nie wystartował a już płyta głowna została wysłana do producenta na gwarancji i czekamy na nową.Czyli piec nie działa :mad: W miedzyczasie okazało sie ze wkład w kominie z nierdzewki fachowcy (tutaj powinien być stek epitetów niecenzuralnych) wsadzili w komin bez uszczelki, kjejąc taśma i traktując młotkiem i trzeba było cały wymieniac ( 8 m poszło do kosza) - czyli znowu czas. Szczesliwie deweloper wziął to na siebie( koszt pewnie jakies 2000) ale kolejne dni leca a za oknem nie mamy już+25 i tak trochę moje terminy biorą w łep...ale trzymam sie dzielnie jeszcze Śnieżko nasza droga, jak my sie wzięliśmy za wykończeniówkę, to pomyślałam: spoko, pól roku i w wakacje sie przeprowadzimy, no i sie przeprowadziliśmy, ale dopiero w następne wakacje, nie za pól, ale za półtorej roku;) Niektórzy fachowcy nadoją sie tylko do odstrzału niestety, właściwie to nawet nie powinno sie ich fachowcami nazywać, tylko partaczami. Trzymaj sie dzielnie Acha, ja ze swojej strony, polecam sanitariaty akrylowe firmy Riho, mam brodzik płaski i wannę, dobra jakość, za dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ivy wpadłam podglądnąć Wasze postępy jak my sie wzięliśmy za wykończeniówkę, to pomyślałam: spoko, pól roku i w wakacje sie przeprowadzimy, no i sie przeprowadziliśmy, ale dopiero w następne wakacje, nie za pól, ale za półtorej roku;) Toś mnie pocieszyła! Też sobie tak planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ivy, fajne płytki, podglądam, nie przejmuj się opóźnieniami, co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.11.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ładne płyteczki wybrałaś do łazienki, to do tej większej z wanną? MOzaikowe są śliczne i ten wzór jest cudny. . Mozaikowa płytka do naszej prywatnej łazienki przysypialnianej Ivy wpadłam podglądnąć Wasze postępy Toś mnie pocieszyła! Też sobie tak planuję Poslizgi...zawsze sa i bedą ...u nas najbardziej teraz ten piec zadecydował ze są zmiany terminów Ivy, Wpadłam, zobaczyłam, że realizacje idą pełną parą (obsuwy są zawsze ) więc zostawiam uściski Płytki i panele podobają mi się Dziękuję Ivy, fajne płytki, podglądam, nie przejmuj się opóźnieniami, co się odwlecze... wiem, wiem wiem ...ale tak juz bym chciała ---------------------------- Dobre wieści- piec działa : http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/9b/f6/e3/9bf6e3f299081e72868bacbee9730931.jpg w całym domu juz ponad 18 stopni ściany schną http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/75/87/c0/7587c06fb226369273963b083681aa5a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaj 25.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam. Super, że z piecem się udało rozwiązać problem. Czekam z niecierpliwością na mozaikę-bo jest na mojej liście do rozważenia. Twój dziennik to w chwili obecnej mój nr 1 do podglądania i czerpania inspiracji. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ajwi nie skłamię jeśli napiszę, że jestem mocno zacofana co u Ciebie ale obiecuję nadrobić jak tylko skończy się ten przeklęty tydzien tymczasem ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 26.11.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 a możesz mi zrobić fotkę ?? bo nie wiem czy u mnie sie obejdzie bez listwy, chyba wyjdzie rożnica poziomow płytka/panel i bede musiała coś niestety pomyśleć Ivy, przepraszam kochana, że dopiero się odzywam, nie zaglądałam ostatnio.... Już wrzucam Ci moje łączenie: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/87/43/c2/8743c29b75f1bee322889c66a5112308.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/21/ee/02/21ee020f9bbf83ac3b91a28fb2d5b552.jpg okropieństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.11.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ha! Mam Cię! Nadrobiłam wszystkie zdjęcia To już coś Ależ będzie pięęęęknie. A wylewki i tynki masz niewiarygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam się ivy, bo nie wiem jak to się stało, ale tutaj mnie jeszcze nie przywiało. Kibicuję Mozaikowe płytki śliczne. Uwielbiam mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam. Super, że z piecem się udało rozwiązać problem. Czekam z niecierpliwością na mozaikę-bo jest na mojej liście do rozważenia. Twój dziennik to w chwili obecnej mój nr 1 do podglądania i czerpania inspiracji. Powodzenia. :welcome:witaj , dziękuję za miłe słowa. Tutaj jeszcze u mnie wiele brakuje, i dużo czasu minie zanim wszystko sie zrealizuje. Domek bedzie raczej taki zwyklak, ale nasz własny i to bardzo cieszy Ajwi nie skłamię jeśli napiszę, że jestem mocno zacofana co u Ciebie ale obiecuję nadrobić jak tylko skończy się ten przeklęty tydzien tymczasem ściskam Ven dzisiaj juz środa wiec juz bliżej końca tygodnia, u mnie szczęśliwie bardzo nie pędzi wiec nie bedzie dużo nadrabiania Ivy, przepraszam kochana, że dopiero się odzywam, nie zaglądałam ostatnio.... Już wrzucam Ci moje łączenie: okropieństwo... Mam takie w obecnym mieszkaniu, chciała bym coś suptelniejszego jeśli sie da, pewnie stanie na jakiejś cienkiej listewce, zobaczymy jakie wyjdą ewentualne róznice w wysokściach. Licze ze może jednak da sie bez listwy.. Myślałam o jakiejś takiej cienkiej listwie http://www.listwy.net/14_fugowe/01/FUGA%205.jpg http://www.listwy.net/11metal_glazura_terakota/07/ZET_PL.jpg Ha! Mam Cię! Nadrobiłam wszystkie zdjęcia To już coś Ależ będzie pięęęęknie. A wylewki i tynki masz niewiarygodne! Witaj Aniu, zapraszam serdecznie tak Tynki i wylewki dziękują, sa całkiem równe i ładne. Teraz aktualnie wysychają , a ja dostaje zawału jak patrzę na licznik gazowy Witam się ivy, bo nie wiem jak to się stało, ale tutaj mnie jeszcze nie przywiało. Kibicuję Mozaikowe płytki śliczne. Uwielbiam mozaiki Miło mi ze do mnie zajrzałaś Tylu nowych gośći :D Kibicuj i podpowiadaj bo będzie sporo potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Własnie siedzę nad planem i zastanawiam sie jak rozmieścić oświetlenie do zabudowy w suficie : kupione mam takie lampy http://www.kwazar-lighting.pl/image.php?c/1/w/200/h/200/woh/1/data/offer/1/00000402/12209/XjWPZEabEhNHPKacTGPA.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.11.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ich, świetne lampy, co to jest? Chce takie do wiatrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.11.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 :w Myślałam o jakiejś takiej cienkiej listwie http://www.listwy.net/14_fugowe/01/FUGA%205.jpg http://www.listwy.net/11metal_glazura_terakota/07/ZET_PL.jpg Super te listwy, fajnie wyglądają. U mnie, mimo podkładu nie dało rady ich zamontować, zbyt duża różnica poziomów i trzeba ją było ukryć, nie dało się inaczej zniwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Iwonko fajne te listwy co pokazałaś . A myślałaś o korku? - ja byłam przeciwna, bo się i naoglądałam dziwnych wykończeń i nasłuchałam.....ale moi panowie zrobili to tak że praktycznie niw widać łączenia . Ja mam ciemną dechę - Ty też - jeśli korek będzie w tym kolorze to się ładnie zleje. Podstawą jest dobre jego położenie . Jak Pani zainteresowana to zrobię zdjęcie Buziaki zostawiam aaaaaaaaaaa i hura dla pieca opóźnienia, wszelakie................ są niestety zawsze - ale potem w ogóle się o nich nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 uupsss ale dawno mnie nie było..brak interentu skutecznie wpływa na częstotliowść wejsc Super te listwy, fajnie wyglądają. U mnie, mimo podkładu nie dało rady ich zamontować, zbyt duża różnica poziomów i trzeba ją było ukryć, nie dało się inaczej zniwelować. Emma a pamiętasz jaka duza rożnica poziomu wyszła ?? Iwonko fajne te listwy co pokazałaś . A myślałaś o korku? - ja byłam przeciwna, bo się i naoglądałam dziwnych wykończeń i nasłuchałam.....ale moi panowie zrobili to tak że praktycznie niw widać łączenia . Ja mam ciemną dechę - Ty też - jeśli korek będzie w tym kolorze to się ładnie zleje. Podstawą jest dobre jego położenie . Jak Pani zainteresowana to zrobię zdjęcie Buziaki zostawiam aaaaaaaaaaa i hura dla pieca opóźnienia, wszelakie................ są niestety zawsze - ale potem w ogóle się o nich nie pamięta Aguś oczywiście ze jestm zainteresowana zdjęciem, decyzja jeszcze nie podjęta wiec chętnie zobacze możliwości ------------------------------------------------- w domku powoli do przodu ...szkoda ze powli... w domku sie coś tam dzieje, chociaz niezbyt wiele i nie tak szybko jak bym chciała http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/db/dd/6a/dbdd6a48ab76ca051f55ff77a025b83a.jpg http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/83/b2/3b/83b23ba37df3b92e6db319e70753b42f.jpg i był Pan Dariusz z próbką schodów : http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e2/fd/79/e2fd794308dd2782764e7a5bf2330315.jpg z tej bezkształtnej masy wyłania sie powoli zabudowa poddasza....nasza sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.12.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ooooo chyba widze też naszą próbkę Ivy Jacek jakoś do Ciebie podjedzie w najbliższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ooooo chyba widze też naszą próbkę Ivy Jacek jakoś do Ciebie podjedzie w najbliższy weekend tak, wychodzi ze nasze schody beda takie same kolorystycznie Zapraszam w sobotę bedziemy większośc dnia bo będzie montaż gniazdek cz 2. godzinkę ustalę z Jackiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Będziesz miała dwa okna w sypialni? PIĘKNA będzie! Już sobie wyobrażam I pewnie wykończysz ją szybciej niż ja moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts