ivy17 02.12.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Będziesz miała dwa okna w sypialni? PIĘKNA będzie! Już sobie wyobrażam I pewnie wykończysz ją szybciej niż ja moją tak bedą dwa Kiedyś to byly dwa osobne pokoje, ale stwierdziliśmy ze musimy zrobic to co zawsze chcieliśmy czyli swoja prywatną strefę nocną- sypialnia, garderoba, łazienka. Domek był kupowany gotowy więc nie mogliśmy wybrac projektu z takim rozwiązaniem zatem dostosowaliśmy go do siebie wyburzając sciankę. Jeden dzięń roboty + kontener gruzu i strefa "rodziców" gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.12.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Iwona, a kto Wam robił ocieplenie poddasza i zabudowę karton gips?? My obecni eszukamy styropianu na podłogę, pamiętasz jaki Wy dawaliście??EPS100 czy EPS 80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Iwona, a kto Wam robił ocieplenie poddasza i zabudowę karton gips?? My obecni eszukamy styropianu na podłogę, pamiętasz jaki Wy dawaliście?? EPS100 czy EPS 80?? my mieliśmy SILVER dach-podłoga termoorganiki . Ocieplenie robi nam Pan Piotr Jak Jacek wpadnie to zobaczy sobie czy dobrze/chociaz jeszcze nie skończone/, jeśli tak to moze nawet majster będzie bo w soboty tez czasem robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Bomba,zatem bedziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ivy17 wybrałaś już może białą płytkę do prysznica w swej łazience??nie mogę się doszukać dobrego rozmiaru by fugi się zgrały... znalazłam jedne ale to 25x33,3 więc małe... (ps. płytki zamówione - dzięki:hug:)no i jaki wc'cik do nich dopasować - roca gap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ivy17 wybrałaś już może białą płytkę do prysznica w swej łazience?? nie mogę się doszukać dobrego rozmiaru by fugi się zgrały... znalazłam jedne ale to 25x33,3 więc małe... (ps. płytki zamówione - dzięki:hug:) no i jaki wc'cik do nich dopasować - roca gap?? niestety nie ma białaych płytek w formacie 33,3 x iles tam/przynajmniej ja nie znalazłam / poza płytkami od tego producenta tj. Venis w formacie 33,3x100 Glaciar biała matowa lub Crystal white w połysku. Cena 198zł/m2. WC'cik to już kwestia gusyu ale gap powinien fajnie wyglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no właśnie ja znalazłam 33,3 x 25 - kwadro żonkil bianco to jakie Wy kładziecie białe? zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no właśnie ja znalazłam 33,3 x 25 - kwadro żonkil bianco to jakie Wy kładziecie białe? zdradzisz? tych białaych 33,3 x 33,3 to jeszcze cos tam jest, ale to małe formaty...ja nie znalazłam fajnej w odpowiednim rozmiarze i cenie..te białe po 200 zl nie przeszły mojej akceptacji... jakie beda ??...jeszcze nie wiem ..jest szansa że sie jednak nie zgodzi fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 tylko te białe 33x33 to są podłogowe i wtedy nie są takie "śliskie" - ale też się zastanawiam czy takie nie będą jednak lepsze.... hmmmm dylematy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.12.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Iwonko Ale pięknie się zmienia u Ciebie . Jesteś już dalej niż ja . Sypialnia będzie cudowna. Płytki do łazienki bardzo mi się podobają. Gresy na dół też cieszą oczy szarością . Kupiłaś już panele? Nie myślałaś o takich, które będę podobne do koloru jaki planujesz na schodach? Nie wiem czy rozważałaś też drewno? (ja też w planach zaczynałam od drewnopodobnego gresu, poprzez panele, a na desce trójwarstwowej skończyłam i doczekać się jej nie mogę ). Można znaleźć fajne okazje cenowe - niektóre bywają tańsze od dobrej jakości paneli. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Nie zrażaj się tempem. Tak czasami bywa, ale osiągnięty cel pomoże zapomnieć o utrudnieniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) tylko te białe 33x33 to są podłogowe i wtedy nie są takie "śliskie" - ale też się zastanawiam czy takie nie będą jednak lepsze.... hmmmm dylematy hehe dylematów tutaj wiele, niestety format jest mocno kłopotliwy w doborze innych płytek Iwonko Ale pięknie się zmienia u Ciebie . Jesteś już dalej niż ja . Sypialnia będzie cudowna. Płytki do łazienki bardzo mi się podobają. Gresy na dół też cieszą oczy szarością . Kupiłaś już panele? Nie myślałaś o takich, które będę podobne do koloru jaki planujesz na schodach? Nie wiem czy rozważałaś też drewno? (ja też w planach zaczynałam od drewnopodobnego gresu, poprzez panele, a na desce trójwarstwowej skończyłam i doczekać się jej nie mogę ). Można znaleźć fajne okazje cenowe - niektóre bywają tańsze od dobrej jakości paneli. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Nie zrażaj się tempem. Tak czasami bywa, ale osiągnięty cel pomoże zapomnieć o utrudnieniach . Ewus miło ze jestes i wrócilaś do nas, przyznaję ze troche sie juz martwiłam Tempo troche było ale niestety nie takie jak bym chciała. Mialam plan spędzic swięta w domku, niestety sie nie udało. Wiem ze jak bym bardzo bardzo naciskała to pewnie udało by sie ale bałam sie strat i pochopnych decyzji przy takim pośpiechu. -------------------------- w weekend odwiedzil nas mąż kori z Ciepłej połowy bliżniaka aby odebrac probkę trepa na schody. Bardzo miło było poznać porozmawialiśmy chwilkę o różnych możliwościach i dylematach trzymam kciuki za wybór płytek status na dzisiaj : poddasze sie robi- Panom została tylko łazienka i korytarz do skonczenia plus gładzie/poprawki drobne na sufitach osprzet lektryczny zamontowany prawie w całości elewacja - prawie skończona, zostały drobne elementy + podmowrówka ale to raczej na wiosnę. Jedyni eteraz okucia balkonów i rynny tam gdzie brakuje. Było by to zrobione w weeknd ale niestey nie było prądu i dekarze nie mogli działać. Zakupiłam trochę róznych mniel lub bardziej ładnych elementów do domu - kleje, fugi,itp : wanne 17- x 75 - bede się mogla pławić http://www.budnet.pl/zdjecia/wanna_modo_kolo_odplyw_srodek_mduze.jpg płytki do garażu : [img]http://imageshack.us/a/img833/7900/u2u1.jpg [/img] Edytowane 9 Grudnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 fajna wanna ivy, cóż to za model i gdzie kupowaliście??a ta płyteczka do garażu to grafit czy szary??a co na ściane w garażu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 fajna wanna ivy, cóż to za model i gdzie kupowaliście?? a ta płyteczka do garażu to grafit czy szary?? a co na ściane w garażu??? wanna to proste Koło modo płytki to ciemny grafit na scianach nic - tzn malowane tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Iwonko Jeszcze dużo świąt przed Wami. Tempo i tak macie świetne. A może jednak uda się zdążyć? Tak czy siak, na pewno uda się postawić choinkę i podzielić przy niej opłatkiem . Mnie samą kusi by tak zrobić u nas . Teraz mam tak ciasno, że nie ma gdzie solidnej choinki postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Iwonko Jeszcze dużo świąt przed Wami. Tempo i tak macie świetne. A może jednak uda się zdążyć? Tak czy siak, na pewno uda się postawić choinkę i podzielić przy niej opłatkiem . Mnie samą kusi by tak zrobić u nas . Teraz mam tak ciasno, że nie ma gdzie solidnej choinki postawić Ewus pewnie jak bym bardzo dusiła i meczyła wzytski eekipy to tak. Odbiło by sie to jednak na jakości i cenie Mimo tego ze bardzo bardzo chciałam przełożyłam organizację świat na przyszły rok - już zapowiedziałam ze dwa najbliższe "obsługuję" ja :D Na świeta będe bliżej Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) mam pytanie czy ktoś w swoich zasobach ma inspiracje/fotki z wnękami na kosmetyki przy wannie i w prysznicu ??? chodzi mi o cos takiego- tylko moze nie szklane tylko z płytek http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/2c/01/3b/2c013b983169023cd0dc332ffed755e8.jpg jak u Ani http://bi.gazeta.pl/im/2f/aa/c4/z12888623Q,Kabiny-prysznicowe--Kabine-zrobiono-w-niszy-wylozonej.jpg W drugiej łazience będzie brodzik 80 x 80 i chciała bym na połowie jego szerokości zrobić takie połki zeby nie tracic potem miejsca na koszyczki itp. Sciana bedzie zabudowana z regipsu bo trzeba ukryc trochę rurek wiec jest miejsce- głebokośc pewnie ok 15 cm Edytowane 10 Grudnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja mam u mojwj łazience czarnej takie dwie wnęki tak na tej drugiej fotce. Nie wiem, czym mam zdjęcia... poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 mam:http://img818.imageshack.us/img818/5317/dscf4646f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.12.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 zobacz moja łazienke[ATTACH=CONFIG]229360[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229361[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.12.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ten prysznic, mój ideał i wzór drzwi prysznicowych, ma wnękę Tutaj są raczej takie wanno-prysznice czy wanny, ale tez są tam jakies wnęki służące jako półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts