lukasz69karolina 16.12.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 mnie to ciekawi czy faktycznie mięso i ciasto można razem? czy nie będzie ciasto pachniało jak kurczok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.12.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 mnie to ciekawi czy faktycznie mięso i ciasto można razem? czy nie będzie ciasto pachniało jak kurczok wg nich tak, niby ta płyta ma zapobiegac przenikaniu zapachów , tylko chyba nie wolno czesto zaglądać do potraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Gratuluję wygranej Suepr tak sobie raz na jakiś czas coś wygrać, hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ivy a jak Twoje poszukiwania płytki drewnopodobnej?? Kori nie mamy czasu na poszukiwania nic niestety nie znalaząlm nowego fajnego Gratuluję wygranej Suepr tak sobie raz na jakiś czas coś wygrać, hehe... to moja druga wygrana "większa" w życiu kiedys wygrałam telefon w konkursie auto świata na samochód roku :D wiec warto czasem grać/brac udzial bo czasem sie da coś wygrać jak widać Fajowe te próbki farb Gratuluję wygranej :wave: Ja takiego piekarnika nie mam, ale to chyba samsungi. Niedawno sporo czytałam o piekarnikach, i oponie są raczej pozytywne - po prostu wkładasz taka oddzielającą przegródkę i już Dziekuje za wygrana i farby, zobaczymy jak wyglądaja na wększej powierzchni Hej Ivy! Dawno do Ciebie nie zaglądałam. Widzę postępy. Super. O tej podwójnej funkcji w piekarniku gdzieś już słyszałam, ale niestety nie umiem powiedzieć czy się sprawdza. Hej hooo miło że jeseś co tam u Was ?? jakies postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Moje lampowe wróżki :bye: Jak pamietacie albo i nie wymyślilam sobie takie lustro do małego wc na cegiełki: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/2d/73/73/2d7373297bdd399f32bf3efb6827e5fa.jpg lustro bedzie wisiało bardziej w rogu/przy scianie lewą stroną. Chciala bym do niego lampę po prawej stronie ale taką z sufitu a nie ze sciany tylko nie wiem czy to dobry pomysł i czy bedzie pasować taki układ :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 no nie wyrobię... czy my jesteśmy jakieś syjamskie????? :lol2::lol2::lol2: też tak planuję!! tak właśnie mam wypuszczony kabel w łazience z sufitu obok lustra - u mnie po lewo /po prawo mam kabel pod kinkiet jak coś/ będzie extra, patrz: akurat ze ściany, ale efekt ten sam to jest obłęd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 no nie wyrobię... czy my jesteśmy jakieś syjamskie????? :lol2::lol2::lol2: :yes::yes: chyba tak, będzimy sie czuły swobodnie w swoich domach fajnie bo będzie można te same/podobne pomysły zobaczyc w róznych realizacjach jestem bardzo ciekawa Twoich wnętrz :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.12.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ivy, moim zdaniem jak najbardziej taka lampa zwisająca będzie pasować. Ja też ostatnio wrzuciłam taki projekt u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.12.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ja też uważam, że lampa będzie ładnie wyglądać. Jak się domyślam nie będziesz tam robić makijażu, więc w zupełności wystarczy Nie Twoje klimaty, ale tylko taką wyszperałam u siebie http://3.bp.blogspot.com/-V0o5xfJI_nE/UpHwwG7iSqI/AAAAAAAAF0w/5A-Swswb3h0/s1600/myidealhome2.png Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 17.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Też od razu pomyslałam o makijażu, ale doczytałam, że to tylko wc, a nie łazienka, więc raczej nie ma obawy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 no nie wyrobię... czy my jesteśmy jakieś syjamskie????? :lol2::lol2::lol2: też tak planuję!! tak właśnie mam wypuszczony kabel w łazience z sufitu obok lustra - u mnie po lewo /po prawo mam kabel pod kinkiet jak coś/ będzie extra, patrz: akurat ze ściany, ale efekt ten sam [ATTACH=CONFIG]230647[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]230648[/ATTACH] to jest obłęd!!! [ATTACH=CONFIG]230651[/ATTACH] Podpinam się - trojaczki syjamskie to już chyba rzadkość? U mnie będą zwisy z sufitu w obu łazienkach. Strasznie mi się to podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.12.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ivy, moim zdaniem jak najbardziej taka lampa zwisająca będzie pasować. Ja też ostatnio wrzuciłam taki projekt u siebie. Dziekuję za opinię. Strasznie mi sie takie rozwiązanie podoba bardzo podobaja mi sie lampki typu "bulb lamps" i zastanawiam sie czy taka np by tam pasowała : http://www.nest.co.uk/media/products-extra/zoom/11525.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/f0/71/e1/f071e1068157d7914eb6e9418d2c4223.jpg Oczywiści echętnie poznam namiar na jakąs tańszą wersję, lub coś zupełnie innego w "tym stylu" co by pasowało Ja też uważam, że lampa będzie ładnie wyglądać. Jak się domyślam nie będziesz tam robić makijażu, więc w zupełności wystarczy Nie Twoje klimaty, ale tylko taką wyszperałam u siebie http://3.bp.blogspot.com/-V0o5xfJI_nE/UpHwwG7iSqI/AAAAAAAAF0w/5A-Swswb3h0/s1600/myidealhome2.png Źródło Też od razu pomyslałam o makijażu, ale doczytałam, że to tylko wc, a nie łazienka, więc raczej nie ma obawy :D:D nie to jest male wc na dole, głownie dla gości. Światło raczej nie musi być idealne Podpinam się - trojaczki syjamskie to już chyba rzadkość? U mnie będą zwisy z sufitu w obu łazienkach. Strasznie mi się to podoba:D Widac mogą być i trojaczki Masz już może jakieś wybrane lampy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dziekuję za opinię. Strasznie mi sie takie rozwiązanie podoba Widac mogą być i trojaczki Masz już może jakieś wybrane lampy ?? W małej łazience będę szukać lamp inspirowanych Fabiannem;) http://img14.imageshack.us/img14/416/dbhj.jpg Podobają mi się też same żarówki ale u mnie nie będą pasować, chyba że w jakimś innym pomieszczeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Iwonko, a poczciwe Cable Power? W małej łazience będę szukać lamp inspirowanych Fabiannem;) http://img14.imageshack.us/img14/416/dbhj.jpg Polecam wizytę w Castoramie. Mają coś na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Iwonko, a poczciwe Cable Power? Polecam wizytę w Castoramie. Mają coś na wzór Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 W małej łazience będę szukać lamp inspirowanych Fabiannem;) Podobają mi się też same żarówki ale u mnie nie będą pasować, chyba że w jakimś innym pomieszczeniu;) Tak jak radzi Ania dobrze popatrz w sklepach typu Lm itp mają tam często całkiem fajne tego typu lampy Iwonko, a poczciwe Cable Power? Pewnie coś takiego bedę musiała poszukać. Jak zrobie tam cegeiłkę i powiesze lustro to zobacze co pasuje, a może taka zarówka ale "edison" http://www.lights.com.pl/images/oryginal/65/11265.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na pewno nie dam 1200zł za lampkę, tym bardziej, że potrzebuję 3 szt:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 W małej łazience będę szukać lamp inspirowanych Fabiannem;) http://img14.imageshack.us/img14/416/dbhj.jpg Podobają mi się też same żarówki ale u mnie nie będą pasować, chyba że w jakimś innym pomieszczeniu;) Na pewno nie dam 1200zł za lampkę, tym bardziej, że potrzebuję 3 szt:p bardzo rozsądnie :yes: akurat tego modelu jest spory wybór w wersjach "inspirowanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 22.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Miałam jeszcze napisac ze uwielbiam piątek 13-stego ))) Wygrałam w loterii jednego ze sklepow na S. bon na zakupy za 500 zł W związku z tym planuje dołożyc i zakupic piekarnik - i teraz pytanie czy ktoś ma taki cud jak Twin convection sie to chyba nazywa u jednego producenta - z emożna dwie równe potrawy, w dwoch rónych tempereaturach piec ?? strasznie chciała bym takie coś :yes: Ja mam Samsunga - polecam Co prawda nie piekłam jednocześnie ciasta i mięsa, ale dwa różne ciasta w dwóch różnych temperaturach - owszem. Jest rewelacyjny i nie różni się wielkością od innych. Pytaj jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.12.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ja mam Samsunga - polecam Co prawda nie piekłam jednocześnie ciasta i mięsa, ale dwa różne ciasta w dwóch różnych temperaturach - owszem. Jest rewelacyjny i nie różni się wielkością od innych. Pytaj jakby co super pamiętasz jaki masz model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts