ivy17 27.01.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dzisiejsza zdobycz inspiracyjna... tu mozaika wyraźniejsza, ale lustro mini mini by jej nie zakryło [ATTACH=CONFIG]237171[/ATTACH] O! To widziałam, wygląda bardzo nowocześnie, tylko ze względów praktycznych w tym wypadku wolałabym mieć wygodniej niż oryginalniej no właśnie strasznie fajnie to wygląda wklejam by była jakaś inna opcja a ivi sobie sama zadecyduje co powiesić Dziewczyny inspitacja super, myśle ze aby nie zakrywać tej mozaiki była by super Jednak musiała by być to łazienka gościnna/toaleta a nie codziennego użytku. Niesety ładnie, ale nie praktycznie Ivy, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Aniu oczywiście że nie Kązda pomoc jest ważna Iwonko, Cegła wygląda FANTASTYCZNIE . Jakbym widziała swoją . Wiesz... nie wiem czy pamiętasz, ale moja miłość do cegły dojrzewała. Gdzieś na początku mojego wątku marudzę, że taka nierówna, z odbitymi paluchami, itd. Napatrzyłam się wtedy w wątkach na piękne, równe, czyste i moje wyglądały przy nich jak ubogie brudasy . Teraz jestem bardzo szczęśliwa, że je mam - takie właśnie brudne, nierówne, naznaczone zębem czasu i dotknięciem człowieka - po prostu piękne . Basia używała fugownicy i bardzo chwaliła, bo bardzo usprawnia i przyspiesza pracę. U Was może faktycznie nie warto w nią inwestować, bo jak rozumiem położycie tylko to co widać na zdjęciu? Moja cegła wygląda coraz lepiej Leży ułożona w salonie i nabiera coraz ładniejszych kolorów. Była trochę mokra jak ją przywieżliśmy i ciemna, teraz wygląda super. Jest idealna Ivy cegłę u nas kładliśmy sami.Część moja mama ,część mąż.Zrobiliśmy poziome kreski ołówkiem na ścianie ,aby był poziom i na klej mapeja przeciwko opadaniu płytek kleiliśmy.Co do fugi to fugownica bardzo się przydała, potem mokry palec wyrównywał wszystko.Fugi żeby nie były mniej niż 1 cm.Mogę Ci pożyczyć fugownicę ,ale czy jesteś w stanie odebrać ją w Warszawie chyba z okolicy stadionu?Możesz też żrobić dziurę w worku i tak nakładać fugę. Basiu dziękuję za wskazówki, będziemy męczyć sie z tematem . A ty bedziesz w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 szukam oleju do blatu pod umywalkę ...macie jakis sprawdzony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 MOgę? Osmo Top Oil. CO prawda w kuchni nim mam zaolejowany blat, ale gorąco polecam. Woda stoi, nie wsiąka. Nie odbarwia się, nawet buraki nie dają rady http://www.osmo.com.pl/pl/top_olej_do_blatow_kuchennych.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 MOgę? Osmo Top Oil. CO prawda w kuchni nim mam zaolejowany blat, ale gorąco polecam. Woda stoi, nie wsiąka. Nie odbarwia się, nawet buraki nie dają rady http://www.osmo.com.pl/pl/top_olej_do_blatow_kuchennych.php Pewnie że tak własnie miałam Cię "szukać" gdzie w łazienkowym lub kuchennym po pamiętam że masz fajny blacik w kuchni Zapewne to samo się sprawdzi co w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Sprawdza się I jeśli będę kiedyś robiła blat w łazience... to też zastosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Sprawdza się I jeśli będę kiedyś robiła blat w łazience... to też zastosuję super, chyba wybiorę ten naturalny - deska będzie chyba dębowa to będzie ok. Czy wydajnośc podana na stronie jest realna ?? bo chyba wystrczy mi go na dłuuuugo bo blacik bedzie mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.01.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jest realna. Ja nawet mnie zużywam Ja mam kolor 3058 bezbarwny. Lekko żółci drewno ale ja taki efekt lubię. Ten 3068 zostawi bardziej jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ivy, a jaka kupiłaś cegłę, bo nie mogę znaleźć Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2014 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ivy, a jaka kupiłaś cegłę, bo nie mogę znaleźć Bardzo ładna kupowałam TUTAJ Jest śliczna, Pakują w pudełeczka więc może nie ma problemu z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 O!!! Ta wiadomość o osmo przyda się i mnie - dziękuję Agato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jest realna. Ja nawet mnie zużywam Ja mam kolor 3058 bezbarwny. Lekko żółci drewno ale ja taki efekt lubię. Ten 3068 zostawi bardziej jasne Muszę pomyśleć który będzie bardziej pasował do moich cegiełek, ale chyba ten bezbarwny O!!! Ta wiadomość o osmo przyda się i mnie - dziękuję Agato Ewo a ty jakie blaty bedziesz miała, dębowe czy jakies inne ?? -------------------------------- W domku nic ciekawego sie nie dzieje, poprawiamy drobne rysy i dziury po ekipach. Ściany z tynkiem gipsowym twardym są jak dla nas idealne, nie trzeba żadnych poprawek większych czy gładzi. To co poprawiamy to "nasze" wymysły bardziej i poprawki po zmianach koncepcji Teraz akcja malowanie góry - bardzo monotematyczna - na biało W tej chwili nie ma jakiejś sprecyzowanej koncepcji tych pokoi więc nie wysilamy sie na dobór kolorków tam. Szukam tylko jakiś neutralnych lamp które mogła bym tam powiesić żeby nie straszyły kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 O!!! Ta wiadomość o osmo przyda się i mnie - dziękuję Agato Cieszę się julianno ivy, a podłogi jakie? U mnie na zdjęciach widac to zażółcenie. Zdjęcia nieco to wyolbrzymiają, ale mniej więcej tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ivy, a podłogi jakie? U mnie na zdjęciach widac to zażółcenie. Zdjęcia nieco to wyolbrzymiają, ale mniej więcej tak jest. podłoga w wc z cegł ataka jak na całym dole - szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A, to jeden i drugi olej będzie dobry Faktycznie do cegły pasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.01.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Muszę pomyśleć który będzie bardziej pasował do moich cegiełek, ale chyba ten bezbarwny Ewo a ty jakie blaty bedziesz miała, dębowe czy jakies inne ?? W kuchni planuję (na dzisiaj) dąb bielony, a w górnej łazience będzie prawdopodobnie brzoza, bo kupiłam kiedyś na wyprzedaży w Ikei komplet mebli z Molgera, a one są właśnie brzozowe. Oprócz tego co na zdjęciu mam jeszcze lustro i wysoki regał. http://www.ikea.com/ms/media/seorange/20134/20134_molger_PE368931.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.01.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 W kuchni planuję (na dzisiaj) dąb bielony, a w górnej łazience będzie prawdopodobnie brzoza, bo kupiłam kiedyś na wyprzedaży w Ikei komplet mebli z Molgera, a one są właśnie brzozowe. Oprócz tego co na zdjęciu mam jeszcze lustro i wysoki regał. http://www.ikea.com/ms/media/seorange/20134/20134_molger_PE368931.jpg Źródło Ewa ja juz sie nie mogę doczekać tych Twoich wszystkich cudowności co gdzies tam masz pochowane na strychu, tych pięknych rzeczy z targu staroci Twoje wnętrza beda bardzo szybko udomowione, bo masz tyle perełek które zaraz zaczną zyc u Was za sprawa Twojej artstycznej duszy i z małą pomocą Biedroneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Hej Iwonko Cudna cegła!!!!!! Inspiracja też baaaaaaaaaaaaaaardzo mi się spodobała Umywalka śliczna a cena jeszcze śliczniejsza Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.01.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Hej Iwonko Cudna cegła!!!!!! Inspiracja też baaaaaaaaaaaaaaardzo mi się spodobała Umywalka śliczna a cena jeszcze śliczniejsza Buziaki zostawiam Kogo widzę w moich progach, zalataną Agę Zaglądaj, zaglądaj, u mnie wolno wszystko sie dzieje ale staram sie jak moge zeby było fajnie teraz szukam czegoś pod prysznic- jakiejś półeczki, koszyczka - czegoś co nie bedzie straszyło na ścianie a pomieszci szampony i inne pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Czarny http://platine.pl/wnetrza/druciany-koszyk-lazienkowy,28795.html http://static1.platine.pl/i/produkty/agamartin.com/8/0/e0fc40b6fb6f6c11e588f4bd49c8c780_1 lub biały? http://static1.platine.pl/i/produkty/agamartin.com/d/4/2f6829725b83bbf048752a2ec2a62fd4_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.01.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Przeglądając stronę Ikei w poszukiwaniu półek do pralni trafiłam na taka okazję : http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/42/moau.jpg Zastanawiam sie czy może skorzystać...nie miała bym już problemu co kupić, budżet został by rozdysponowany w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts